Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
helutka wrote:Maksymilian super jest... tylko w rodzinie mam 2 Maksów i przyjaciółka też ma Maksa.... Sporo trochę..
Chyba jeszcze dziś zrobię zakupy w tym Textil czymśWidziałam też, że biustonosz do karmienia jest i koszulki nocne fajne
Zrobiłam zamówienie, wybieram opcje dostawy, a tam odbiór w salonie- do tego położnym niedaleko mnie. W sklepie stacjonarnym można wszystko pomacać i dopiero wtedy zrobić zamówienie na to, co wpadnie Ci w oko (internetowo jest o wiele większy wybór rozmiarów, niż na miejscu)
helutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnniusia wrote:Dziewczyny czy wy już czujecie ucisk macicy na żołądek ? ehh ja czuję szczególnie jak się
schylam, taki dyskomfort
dziś na obiad robię placuszki bananowe z mąki kokosowej..oby wyszły
Ja czuje ucisktaka kurewska zgagę mam ze szok
i młody wysoko siedzi
Co do wyprawki! Jak nie dam rady kupic wszystkiego z powodu skurczyto męża wyśle
ostatnio poradzil sobie z listą
to i teraz da rady:) ciuszki juz mam
bereda11 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Ja czuje ucisk
taka kurewska zgagę mam ze szok
i młody wysoko siedzi
Co do wyprawki! Jak nie dam rady kupic wszystkiego z powodu skurczyto męża wyśle
A ja mam niestety problem z rozchodzącym się spojeniem i też niewiele chodzę... Niezbędne minimum, i tylko po wcześniejszym połknięciu Spasmoliny rozkurczowej, bo brzuch inaczej mam twardy jak skałaWiększość czasu leżę...
Wszystko co mogę zamawiam kurierem do domu. Listonosze i kurierzy mają mnie już dość
Katarzyna napisz mi proszę, czy to nie Ty pisałaś kiedyś, że lekarz sprawdzał Ci spojenie? Miałaś z tym jakieś problemy w 1wszej ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:27
-
Dziś w poczekalni czekając na pobranie krwi spotkało mnie coś śmiesznego.
Była kolejka, wsród ludzi czekających mały chłopczyk z babcią i mamą ( miał nie więcej niz 2,5 roczku ).
Stał niedaleko mnie i przypatrywał się mojemu niemałemu już brzuszkowi i mowi po chwili do babci : " babciu, babciu, tej pani się coś zepsuło ... "
Negra, SShape, migussia, katarzyna_d, Carolq, pasia27, Agusia ;), bereda11, bereda11, bimba lubią tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Dziś w poczekalni czekając na pobranie krwi spotkało mnie coś śmiesznego.
Była kolejka, wsród ludzi czekających mały chłopczyk z babcią i mamą ( miał nie więcej niz 2,5 roczku ).
Stał niedaleko mnie i przypatrywał się mojemu niemałemu już brzuszkowi i mowi po chwili do babci : " babciu, babciu, tej pani się coś zepsuło ... "Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Moja Nelcia co prawda miesiąc wcześniej urodzona 2420 46 ale nosiła zerówki przez pierwszych 6-7 tyg, 1 do 4msc gdzieś, 2 do 7-8 (jakoś do wakacji) o ile dobrze pamiętam
aaaa 3 do tej pory nosi ma prawie 16 msc 9,5kg i 78cm
także wiecie różnie to z tymi pampersami te 3 są na nią idealne chciałam jakoś przy roku na4 przejść ale spadają jej z tyłka a 3 rzep na rzep się zapinają i to nie to że na chama ale na luzie jeden na drugi trochę nachodzi także chudodupiec
zależy jaką prognozowana jest waga 1 zawsze można dokupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:47
Livia
Nela
Marcel
-
A co do u tego ile wystarcza hmm paczka na 5-7 dni na kp rozm. 1 mi starczała zależy ile kup w nocy rzadko przewijałam ale zdarzało się jak nie spalo dziecko to tak jak dalej przy cycku usypialo któreś i kupe w tym czasie robiło nie budzilam ale na noc czasami smarowalam cienko bepanthenem tak ochronnie ale te kupki raczej nie powinny podrażniać, no ale to też zależy od dziecka
helutka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
katarzyna_d wrote:Ja czuje ucisk
taka kurewska zgagę mam ze szok
i młody wysoko siedzi
ja nie mam pojęcia jak mała leży ale czasem czuję pod żebrami takie wypychanie i drganie więc może mi tam główkę wpycha bo wtedy czuję kopniaki na dolę hmm -
Hej, dziewczyny! Baaardzo dlugo sie nie udzielalam (mimo, ze jestem na 1-ej stronie), ale na biezaco czytam i kibicuje. Tak jakos sie zlozylo, ze nie pisalam, ale postanowilam, ze teraz bede. Aktualnie jestem w 24 tc (23t1d), czekam na mojego synka, Mikolaja. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie spowrotem. Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna☺
Sylika, JusWik, migussia lubią tę wiadomość
Patrycja24