Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq zachęcona Twoją opinią na temat warsztatów bezpieczny maluch właśnie przed chwilą zapisałam na nie siebie i męża
U mnie są dopiero 4 kwietnia więc troszkę jeszcze poczekam
Pasia, Malena i reszta Częstochowianek wybieracie się też? -
JusWik wrote:o kurcze a u mnie jest ten sklep, przejrzałam stronkę i koniecznie tam wdepnę jak będę bo super rzeczy są!!!
Ale i tak przesyłka gratis mi wyszła
Bereda - Dorian to mi się kojarzy ze sztuką "Portret Doriana Greya"
Fajnie, że słyszeliście serduszko dziśMnie ostatnio nie puszczali dźwięku... Ciekawe co jutro na wizycie mi dr powie..
katarzyna_d, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Mam dylemat. W sumie to chyba problem. Chodze na wizyty prywatnie i na NFZ. Prywatnie mam na opisie USG, ze lozysko na tylnej scianie. A na NFZ, ze na przedniej. Oczywiscie USG trwalo 5 minut i lekarz, ktory je robil nic poza plcia nie powiedzial. Wszystko musialam wyczytac w opisie po wyjsciu z gabinetu.Patrycja24
-
nick nieaktualnyWitam wlasnie wróciłam wkurzona bo ten głąb miał po mnie przyjechać i nie przyjechał , dopiero jak zadzwoniłam gdzie jest mówi ze no w domu
i kur* mnie wziął
Wyjechał , przyjechał a co sie okazało zamiast jechac po ciężarna zonę załatwiał sprawy swojej Matki no wkur**
No dobrze a co warsztatów świadomej Mamy zapowiadało sie super ale , patrzymy wow ale firm super gadżetów pewnie bedzie itd . Większość była nagród w konkursie w losowaniu. Tak uprzedzam pytanie znów nic nie wygrałam . Chód nagrody były spoko sesje foto z brzuszkiem chyba 6 sztuk , bon na fotelik lub wózek , kosmetyki takze troszkę tego było . Ale z prezentów smoczek jeden i jakieś próbki z firmy preparatów do higieny + husteczki do higieny + chyba z 3 sztuki pieluch . Co do wiedzy bo o to jest cel spotkań , układanie dziecka , kompiela , poród , chustonoszenie i masaż dla dziecka , torba do szpitala , lovi , maxicosi ogólnie średnio ... No ale zawsze dla kogoś kto nie ma pojęcia troszkę wiedzy wiecej , moze sie przyda -
nick nieaktualny
-
Patrycja24 wrote:Nastepna wizyte z USG mam dopiero 22 lutego i troche sie martwie bo to dosc istotna informacja, gdzie zlokalizowane jest lozysko.
i poza kopaniem - a raczej długą ciszą, bo łożysko na przedniej - to po nic mi ta wiedza
Carolq lubi tę wiadomość
-
helutka wrote:czemu niby taka istotna? ja dopiero 3 tyg temu się dowiedziałam gdzie je mam
i poza kopaniem - a raczej długą ciszą, bo łożysko na przedniej - to po nic mi ta wiedza
moze to dlatego, ze tak dlugo czekalismy na dziecko.
Patrycja24 -
znajdzie się jeszcze miejsce dla nas?
Jestem Julia, lat 30.
Druga ciąża, termin na 2 maja.
Na 90% chłopczyk (Igor, Konrad albo Robert)
W domu już prawie 2 letnia Zośka, pies Bo, i oczywiście tatuś Kuba.
Witam was serdecznie i zabieram się do czytania wątku żeby poznać was lepiejmigussia, Negra, bimba, JusWik, pasia27, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
A tak z innej beczki. Myslicie, ze kocyk z minky do wozka bedzie dobry? Termin mam dopiero na koniec maja i z jednej strony wiem, ze taki maluszek musi miec cieplo a z drugiej zastanawiam sie czy jak np.w czerwcu beda upaly to moge nim przykrywac synka?
pasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Zocho wrote:znajdzie się jeszcze miejsce dla nas?
Jestem Julia, lat 30.
Druga ciąża, termin na 2 maja.
Na 90% chłopczyk (Igor, Konrad albo Robert)
W domu już prawie 2 letnia Zośka, pies Bo, i oczywiście tatuś Kuba.
Witam was serdecznie i zabieram się do czytania wątku żeby poznać was lepiejZocho lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:Pewnie przesadzam. Mialam nadzieje, ze nie bede matka wariatka, ale juz widze pewne objawy
moze to dlatego, ze tak dlugo czekalismy na dziecko.
Wyluzuj
Czytaj, chłoń wiedzę od doświadczonych mam i ciesz się ciążąbereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny