Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
migussia wrote:Aj juz trudno, ze popularne bedzie. My bedziemy zdrabniac Janek a wiekszosc jest Jasiów
a tak powaznie, to jak juz sie wybierze to i popularnosc nie przeszkadza
Kurcze od kiedy biore zelazo to z kibelka bym nie wychodzila (2).. To normalne ?a jakie bierzesz? Ja Tardyferon.
Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też na diecie cukrzycowej, ale jem bardzo dużo, nawet z 8-10 posiłków dziennie (z przekąskami) a w ciągu 2 tygodoni odkąd się stosuję to tej diety to schudłam 0,5kg i na wadze +4,5kg.. trochę się martwię o malucha, mam nadzieję że w poniedziałek lekarz zrobi usg żeby sprawdzić czy wszystko dobrze z jego wagą
-
To już i tak czwartek w piątek fryzjer pazurki dzisiaj po jakieś dodatki i buty jadę i juz nie mogę wyjść bez ;P także wrzucę Wam foto jak będę gotowa w sobotę to tylko w dni
katarzyna_d, migussia, mamamiśka, helutka, pasia27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Witam witam !!! Sny sie nie spełniają !???
Mam nadzieje ze nie bo mąż wyląduje na Ip dzieki mniehahaha jak mu sie zachciwa harcowania z innymi
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Dziewczyny, które mierzą cukier... ratunku, bo zgłupiałam... Po godzinie od śniadania wyszło mi 180 (!) nie wierzyłam, zmierzyłam jeszcze raz, 166, następnie 155.Odpuściłam i zmierzyłam po 5 minutach - 147... co jest? Z aparatem coś nie tak? Czy wypijanie wody ma wpływ na pomiar? Dodam że przez nieuwagę wypiłam 15min przed pomiarem 2 łyczki herbaty owocowej gorzkiej.. może to przez to?
-
Kiedyś pisalyscie o sprawdzaniu przez internet kiedy na konto ma wpłynąć L4 nie mogę tego znaleźć. Bardzo proszę o pomoc
-
tola2014 wrote:codziennie mi się coś nowego nasuwa i dziś nurtuje mnie pytanie jakiego rozmiaru kołdrę kupujecie 90x120 czy 100x135 ? kupiłam poszewki 90x120 a teraz patrze, że większość ludzi kupuje kołdry 100x135 nawet w lidlu w poniedxialek taka będzie.
100 x 135