Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
helutka wrote:Nie Ty jedna tutaj długo czekałaś
Wyluzuj
Czytaj, chłoń wiedzę od doświadczonych mam i ciesz się ciążąniestety taka mam nature, ze wszystko przezywam. Czytam poradniki, bylam juz na 1-szych zajeciach w szkole rodzenia (polecam), dopytuje. No i caly czas jestem na biezaco z Wami
Patrycja24 -
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:Ja czuje i widze ruchy. Ale wkrecam sobie,ze skoro jeden z nich myli sie w tej sprawie to moze mylic sie tez w innych, bardziej istotnych. Zwariuje do tego 22-go. Niestety nie mam mozliwosci pojcia na wczesniejsza wizyte
Spokojna twoja rozczochranaja to do dzis nie wiem jak u mnie
i jakos mnie to nie martwi
dobrze ze wiem zem w ciąży. Hahaha
Ja chodzę na nfz i może lepiej ze do jednej gin
bo u kazdej co innego słyszeć!!! Zgłupiała bymbereda11, helutka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
migussia wrote:Mnie wlasnie i imieniu Jan, najbardziej to chyba razi, ze jest teraz takie popularne
Chociaz chyba tutaj, nie slychac wiecej
migussia, bereda11, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
migussia wrote:Wlasnie ja zbyt wielu tez nie znam, ale jakies rankingi. Popularnych imion, maz wynalazl i tam wychodzi ze Jan od kilku lat jest w czolowce:P
Ale to juz szczegol w sumiePatrycja24 -
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:Ja chcialam, zeby syn mial na imie Jan, bardzo mi sie podoba. Niestety partnerowi nie wiec zdecydowalismy sie na Mikolaja. I tak sie juz przyzwyczailam, ze nie wyobrazam sobie innego imienia.
To będą dwa MajkiJa do swojego mówiłam już Majki jak płci nie znałam
Patrycja24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja biorę juz około miesiąca i nawet nie latam do kibel ka. teraz zamówiłam sobie żelazo w syropie. przepisała mi moja gin. Iron Vital F . zamówiłam w aptece internetowej bo ciężko go dostać. zawsze to jakieś urozmaicenie , a nie cały czas w tabletkach.