Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anniusia wrote:Mateusz ma na imię mój mąż i kiedyś czytałam znaczenie jego imienia i idealnie pasuję do niego - "dar od Boga" i dla mnie jest takim darem
dziś mam studniówkę
Biorąc pod uwagę moje problemy w pierwszej ciąży, to synek też jest dla mnie "darem od Boga"- już za sam fakt, że jest
Ja mam 100dniówke za 3 dni:-) Wypadałoby jakąś kieckę sobie strzelić na tę okolicznośćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 14:54
Carolq, migussia, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Negra wrote:To dobre znaczenie tego imienia!
Biorąc pod uwagę moje problemy w pierwszej ciąży, to synek też jest dla mnie "darem od Boga"- już za sam fakt, że jest
Ja mam 100dniówke za 3 dni:-) Wypadałoby jakąś kieckę sobie strzelić na tę okoliczność
ja sobie buty kupiła z tej okazji:Dpasia27, Negra, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Mój mąż też Mateusz
a synek będzie Michał. M&M's
. Miałam jednego na studiach i był wielkim indywidualistą, a do tego przystojnym i bardzo trudnym do zdobycia
. Działał na dziewczyny jak lep na muchy
Cigaretta, pasia27 lubią tę wiadomość
-
helutka wrote:Mikołaj, Miłosz, Mateusz i Marcin odpada.. Michał jest ok, ale mąż coś marudzi
Szukamy dalej
Negra - jakościowo ok te ciuszki ?
Może Maksymilian- Maks?
Jakość tych ubranek ze zdjęcia jest satysfakcjonująca. 100% bawełna (trzeba patrzeć na skład przed zakupem). I wzory takie inne, niż wszędzie
Tylko jedno body mi nie pasuje (i je oddam) o takie:
http://txm24.pl/bielizna-niemowleca/body-dlugi-rekaw,34527,553,pl-PL.#color=KOLOR_123 (to bawełna pomalowana jakimś granatowym barwnikiem, który powoduje, że materiał jest sztywny, a tego nie lubię)helutka, migussia lubią tę wiadomość
-
Negra wrote:Może Maksymilian- Maks?
Jakość tych ubranek ze zdjęcia jest satysfakcjonująca. 100% bawełna (trzeba patrzeć na skład przed zakupem). I wzory takie inne, niż wszędzie
Tylko jedno body mi nie pasuje (i je oddam) o takie:
http://txm24.pl/bielizna-niemowleca/body-dlugi-rekaw,34527,553,pl-PL.#color=KOLOR_123 (to bawełna pomalowana jakimś granatowym barwnikiem, który powoduje, że materiał jest sztywny, a tego nie lubię)
Chyba jeszcze dziś zrobię zakupy w tym Textil czymśWidziałam też, że biustonosz do karmienia jest i koszulki nocne fajne