Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pasia27 wrote:Spoko wynik.wczesniej pilam z horteksu po szklance soku bo miałam smaki z Kacperkiem teraz nie dam rady tez hehe
Ale ogólnie fajnie jest zrobić swój zakwas i lyzke dzienni pic..buraka w plasterki z czosnkiem i przyprawami zalać woda z sola i kisic kilka dnipasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Dziewczyny ja wczoraj sie troche obkupilam
to poki co najmniejszy rozmiar czyli 0-3mcy. Do tego jeszcze sa ubranka, ktore kupila moja mama, ale czekam az je wysle. Takze poki co moje zdobycze
Cos nie chca sie wkleic cale zdjecia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:50
katarzyna_d, Carolq, Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta USA wrote:Dziewczyny ja wczoraj sie troche obkupilam
to poki co najmniejszy rozmiar czyli 0-3mcy. Do tego jeszcze sa ubranka, ktore kupila moja mama, ale czekam az je wysle. Takze poki co moje zdobycze
O w mordkęmasz tego troche
Ja mam resztę po synkuMarta USA lubi tę wiadomość
-
Gizella wrote:Hej dziewczyny. Jestem tu nową, trafiła na to forum dopiero niestety dzisiaj... Potrzebuje pomocy, odebrała dziś badania, wyniki jednak mnie bardzo zastanawiają, a dodam że wizytę mam za dwa tygodnie... Dokładniej to męcze się z grzybica od początku ciąży (teraz26t.c) cytologia miałam robiona niedawno i wyszła mi 3 gr, a do tego jeszcze teraz ta morfologia... WBC 16,1, NEUT 12,6 do tego w moczu leukocyty 25. W polu widzenia 10-15... Pytanie do was bo może którąś z was miała coś podobnego czy jest się czym martwić??? Wizytę mam za 2 tygodnie, może powinna zadzwonić i umówić się wcześniej??? POMOCY
Powodzenia -
Patrycja24 wrote:Jarmuz kupuje np. w Kauflandzie pakowany. Wydaje mi sie, ze w Biedronce tez maja.
Jak lubisz eksperymenty to możesz sobie zrobić chipsy z jarmużu;-)
Specyficzne i inne ale zdrowe.my jemy raz na jakiś czas z synkiemPatrycja24 lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:Ja szukalam kopertowe body, na sam poczatek. Oczywiscie w moim zapyzialym miescie ciezko cos fajnego dostac. Udalo sie w H&M. Dwupak za 40 zl wiec nienajgorzej
Patrycja24 lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:O! To ciekawe. Prazysz na patelni czy jak?
Ostatnio dodałam zier a slonecznika i papryki i byly wyraźniejsze.zobscz fotki w necie jak to ma wyglądać -
pasia27 wrote:Surowy umyty wysuszony bez tych lodyg obtaczam w pieprzu,soli i oliwie i wykladam na blachę do piekarnika i.pieke do chrupkosci na wyczucie
Ostatnio dodałam zier a slonecznika i papryki i byly wyraźniejsze.zobscz fotki w necie jak to ma wyglądaćpasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Dziewczynki,coś mi wyskoczyło nad górna warga w sumie nawet jej nie dotyka taka niewielką kropeczki lekko czerwona boję się że to jakaś opryszczka choć nigdy nie miałam. Posmarowalam pasta do zębów mam nadzieję że to nic groźnego.Ja to jestem,zawsze coś mi się przytrafi.Maruda,panikara. ...jejku niech już będzie ten maj bo w psychiatrzy wyląduje.
Carolq, malvva, katarzyna_d lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]