Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizella wrote:Hej dziewczyny. Jestem tu nową, trafiła na to forum dopiero niestety dzisiaj... Potrzebuje pomocy, odebrała dziś badania, wyniki jednak mnie bardzo zastanawiają, a dodam że wizytę mam za dwa tygodnie... Dokładniej to męcze się z grzybica od początku ciąży (teraz26t.c) cytologia miałam robiona niedawno i wyszła mi 3 gr, a do tego jeszcze teraz ta morfologia... WBC 16,1, NEUT 12,6 do tego w moczu leukocyty 25. W polu widzenia 10-15... Pytanie do was bo może którąś z was miała coś podobnego czy jest się czym martwić??? Wizytę mam za 2 tygodnie, może powinna zadzwonić i umówić się wcześniej??? POMOCY
mnie się wydaję,że masz infekcje ja przy takich wynikach tak miałam, na Toim miejscu nie czekałabym tak długo do wizyty tylko poszła wcześniej -
Patrycja24 wrote:Przegladam stronke Smyka i komplet, ktory kupilam dzisiaj w sklepie stacjonarnym za 30 zl na stronie za 41,99. Ale za to sa body, ktorych u siebie nie znalazlam.
Raz wybrałam zabawkę i chciałam ja zobaczyć w stacjonarnym to baba mlwila ze to w ogóle co innego oni a net..eh
Idę spac.krople do nosa wzięłam i gardło zaczelo bolec bo podraznilam..do dupy z takim biznesem.. -
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Dziewczynki,coś mi wyskoczyło nad górna warga w sumie nawet jej nie dotyka taka niewielką kropeczki lekko czerwona boję się że to jakaś opryszczka choć nigdy nie miałam. Posmarowalam pasta do zębów mam nadzieję że to nic groźnego.Ja to jestem,zawsze coś mi się przytrafi.Maruda,panikara. ...jejku niech już będzie ten maj bo w psychiatrzy wyląduje.
Hehe mamy te same problemy ja tez od dwóch dni mam opryszczketez na nia smaruje pastą..
Witam się w 26 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 05:36
-
Witam w kolejnym pięknym dniu.Spac nie mogę,mąż mnie obudził rano jak szykowal się do pracy, a ja jak nietoperz wszystko słyszę i światło mi też przeszkadza.A co do tej pseudo opryszczki wstałam rano na siusiu, pasta odpadła i mam nadzieję, że to nie opryszczka może bardziej jakiś pryszczyk mały.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyHej ,
Witam sie w 25 tygodniuNiunia mnie kopała tak ze mnie obudziła
Moja córka nadal nie ma imienia
hehe ale to co
Zabuszka ale masz fajnie ja juz sie swojej wizyty nie mogę doczekacpowodzenia , ciekawe jak te maluszki podrosły Nam
Dzienteoretycznie ide do biura ale strasznie mi sie niw chce ;P no ale cóż trzeba cos porobić
Nie mam nic na śniadanie bo maź miał kupić cos ale nie chciało zapomiał jechac do sklepu , i tak muszę karmić dziecko kislem ekstraczy on kiedyś bedzie odpowiedzialny ...
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, dziś pierwszy raz po śniadaniu cukier w normie - 86!! Tylko co z tego, jak już pół godziny po śniadaniu byłam tak głodna że szok... Zjadłam 2 kromki chrupkiego chleba z szynką, kawałek ogórka i 3 rzodkiewki... w sumie 1,5WW ale teraz wiem że to raczej wina chleba...
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:ja dziś tez mam wizyte. ciekawa jestem ile waży dzidzius
Cześć dziewczyny! I ja dziś wizutuję. I też czekam przede wszystkim ma wagę.. no i jeszcze na ponowne potwierdzenie płciTak się cieszę tą wymarzoną córcia, że aż nie wierzę w swoje szczęście
Życzę Wam miłego dnia, a wizytujacym dużych klocuszkówCarolq, katarzyna_d, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Witam sie i ja. Wracam do was z lepszym humorem bo ostatnio jakoś bez życia bylam. A wystarczy trochę słońca i człowiek ma lepsze nastawienie. Wczoraj maly bardzo sie nie ruszał a ja świra dostawałam. Za to dziś już kopie od rana
Mamunie życzę udanych wizyt i pulchnych kluseczkow w brzuszkach i czekamy na wieści.
Milego dzionka dla wszystkichNegra, Carolq, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
czy piersi w końcu przestają rosnąć? Na początku nie dużo mi się powiększyły, stał się tylko pełniejsze ale rozmiarowo nic się nie zmieniło jedynie model biustonosza zmieniłam a w ciągu ostatniego tygodnia jakiś mega bum, z dnia na dzień przestałam się w cokolwiek mieścić. Wczoraj musiałam biec kupić nowe biustonosze. Kupiłam już takie z opcją do karmienia ale teraz się zastanawiam czy wystarczą do porodu czy za miesiąc będę musiała znowu wymieniać? Tak przy okazji polecam wam sklep z bielizną Alles, tu adres internetowy https://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html Duży wybór fajnej jakościowo bielizny do karmienia. Ja wzięłam sobie jeden bez fiszbin do spania i jeden normalny do chodzenia, mam nadzieję że wystarczą do końca a dokupię kolejne nadal w tym samym rozmiarze bo już nie chciałabym większych
-
Guem wrote:Cześć dziewczyny
czy piersi w końcu przestają rosnąć? Na początku nie dużo mi się powiększyły, stał się tylko pełniejsze ale rozmiarowo nic się nie zmieniło jedynie model biustonosza zmieniłam a w ciągu ostatniego tygodnia jakiś mega bum, z dnia na dzień przestałam się w cokolwiek mieścić. Wczoraj musiałam biec kupić nowe biustonosze. Kupiłam już takie z opcją do karmienia ale teraz się zastanawiam czy wystarczą do porodu czy za miesiąc będę musiała znowu wymieniać? Tak przy okazji polecam wam sklep z bielizną Alles, tu adres internetowy https://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html Duży wybór fajnej jakościowo bielizny do karmienia. Ja wzięłam sobie jeden bez fiszbin do spania i jeden normalny do chodzenia, mam nadzieję że wystarczą do końca a dokupię kolejne nadal w tym samym rozmiarze bo już nie chciałabym większych
Firmę Alles znam i też kiedyś polecałam- dla mnie mają najlepsze do karmienia (zwlaszcza te z taką delikatną cienką gąbką- super trzymają i wkładki się w nich nie odznaczają)