X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizella wrote:
    Hej dziewczyny. Jestem tu nową, trafiła na to forum dopiero niestety dzisiaj... Potrzebuje pomocy, odebrała dziś badania, wyniki jednak mnie bardzo zastanawiają, a dodam że wizytę mam za dwa tygodnie... Dokładniej to męcze się z grzybica od początku ciąży (teraz26t.c) cytologia miałam robiona niedawno i wyszła mi 3 gr, a do tego jeszcze teraz ta morfologia... WBC 16,1, NEUT 12,6 do tego w moczu leukocyty 25. W polu widzenia 10-15... Pytanie do was bo może którąś z was miała coś podobnego czy jest się czym martwić??? Wizytę mam za 2 tygodnie, może powinna zadzwonić i umówić się wcześniej??? POMOCY :(

mnie się wydaję,że masz infekcje ja przy takich wynikach tak miałam, na Toim miejscu nie czekałabym tak długo do wizyty tylko poszła wcześniej :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Przegladam stronke Smyka i komplet, ktory kupilam dzisiaj w sklepie stacjonarnym za 30 zl na stronie za 41,99. Ale za to sa body, ktorych u siebie nie znalazlam.
    A widzisz.tez dostałam cynka ze w stacjonarny przeceny a na stronie to zupełnie co innego..
    Raz wybrałam zabawkę i chciałam ja zobaczyć w stacjonarnym to baba mlwila ze to w ogóle co innego oni a net..eh

Idę spac.krople do nosa wzięłam i gardło zaczelo bolec bo podraznilam..do dupy z takim biznesem..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Dziewczynki,coś mi wyskoczyło nad górna warga w sumie nawet jej nie dotyka taka niewielką kropeczki lekko czerwona boję się że to jakaś opryszczka choć nigdy nie miałam. Posmarowalam pasta do zębów mam nadzieję że to nic groźnego.Ja to jestem,zawsze coś mi się przytrafi.Maruda,panikara. ...jejku niech już będzie ten maj bo w psychiatrzy wyląduje.

Hehe mamy te same problemy ja tez od dwóch dni mam opryszczke ;-) :P tez na nia smaruje pastą..

Witam się w 26 tygodniu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 05:36

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Hehe mamy te same problemy ja tez od dwóch dni mam opryszczke ;-) :P tez na nia smaruje pastą..

Witam się w 26 tygodniu :-)
    I też nie możesz spać

katarzyna_d lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w kolejnym pięknym dniu.Spac nie mogę,mąż mnie obudził rano jak szykowal się do pracy, a ja jak nietoperz wszystko słyszę i światło mi też przeszkadza.A co do tej pseudo opryszczki wstałam rano na siusiu, pasta odpadła i mam nadzieję, że to nie opryszczka może bardziej jakiś pryszczyk mały.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wlasnie wstaje lece na krew i mocz a wieczorem wizyta. Milego dnia

Carolq, bereda11, JusWik, pasia27 lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:35

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ,
    Witam sie w 25 tygodniu :) Niunia mnie kopała tak ze mnie obudziła :) Moja córka nadal nie ma imienia :P hehe ale to co
    Zabuszka ale masz fajnie ja juz sie swojej wizyty nie mogę doczekac :) powodzenia , ciekawe jak te maluszki podrosły Nam :)
    Dzienteoretycznie ide do biura ale strasznie mi sie niw chce ;P no ale cóż trzeba cos porobić
    Nie mam nic na śniadanie bo maź miał kupić cos ale nie chciało zapomiał jechac do sklepu , i tak muszę karmić dziecko kislem ekstra :/ czy on kiedyś bedzie odpowiedzialny ...

katarzyna_d lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Przegladam stronke Smyka i komplet, ktory kupilam dzisiaj w sklepie stacjonarnym za 30 zl na stronie za 41,99. Ale za to sa body, ktorych u siebie nie znalazlam.

kupiłaś taki brązowy kaplet? body mają laty na łokciach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś tez mam wizyte. ciekawa jestem ile waży dzidzius

Carolq, katarzyna_d lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola tez wlasnie jestem tego ciekawa :) takze dawajcie znac jak po :) i tobie rownież powodzenia :)

• domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, dziś pierwszy raz po śniadaniu cukier w normie - 86!! Tylko co z tego, jak już pół godziny po śniadaniu byłam tak głodna że szok... Zjadłam 2 kromki chrupkiego chleba z szynką, kawałek ogórka i 3 rzodkiewki... w sumie 1,5WW ale teraz wiem że to raczej wina chleba...

pasia27 lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz masz winowajcę wiec teraz musisz tylko znaleść chleb ktory Ci nie bedzie podnosić :) wlasnie uważaj bo moze tak byc. Moze najlepiej samemu piec bedziesz dodawała tylko mąkę żytnia i bedziesz wiedziała co w nim jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, u mnie za oknem wiosna :) a do porodu 100 dni - mam nadzieję, że teraz będzie z górki ;)

Powodzenia na wizytach !!!!

migussia, Negra, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja dziś tez mam wizyte. ciekawa jestem ile waży dzidzius

Cześć dziewczyny! I ja dziś wizutuję. I też czekam przede wszystkim ma wagę.. no i jeszcze na ponowne potwierdzenie płci :-) Tak się cieszę tą wymarzoną córcia, że aż nie wierzę w swoje szczęście :-)

Życzę Wam miłego dnia, a wizytujacym dużych klocuszków :-)

Carolq, katarzyna_d, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Powodzenia na wizytach!

Cigaretta u mnie też tak jakoś wiosennie, ptaszki tak ćwierkają jakby już marzec był, już się nie mogę doczekać wiosny :)

Negra, Carolq, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Witam sie i ja. Wracam do was z lepszym humorem bo ostatnio jakoś bez życia bylam. A wystarczy trochę słońca i człowiek ma lepsze nastawienie. Wczoraj maly bardzo sie nie ruszał a ja świra dostawałam. Za to dziś już kopie od rana ;-)
    Mamunie życzę udanych wizyt i pulchnych kluseczkow w brzuszkach i czekamy na wieści.
    Milego dzionka dla wszystkich :-)

Negra, Carolq, bereda11 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Guem Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) czy piersi w końcu przestają rosnąć? Na początku nie dużo mi się powiększyły, stał się tylko pełniejsze ale rozmiarowo nic się nie zmieniło jedynie model biustonosza zmieniłam a w ciągu ostatniego tygodnia jakiś mega bum, z dnia na dzień przestałam się w cokolwiek mieścić. Wczoraj musiałam biec kupić nowe biustonosze. Kupiłam już takie z opcją do karmienia ale teraz się zastanawiam czy wystarczą do porodu czy za miesiąc będę musiała znowu wymieniać? Tak przy okazji polecam wam sklep z bielizną Alles, tu adres internetowy https://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html Duży wybór fajnej jakościowo bielizny do karmienia. Ja wzięłam sobie jeden bez fiszbin do spania i jeden normalny do chodzenia, mam nadzieję że wystarczą do końca a dokupię kolejne nadal w tym samym rozmiarze bo już nie chciałabym większych :D

• Negra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Cześć dziewczyny :) czy piersi w końcu przestają rosnąć? Na początku nie dużo mi się powiększyły, stał się tylko pełniejsze ale rozmiarowo nic się nie zmieniło jedynie model biustonosza zmieniłam a w ciągu ostatniego tygodnia jakiś mega bum, z dnia na dzień przestałam się w cokolwiek mieścić. Wczoraj musiałam biec kupić nowe biustonosze. Kupiłam już takie z opcją do karmienia ale teraz się zastanawiam czy wystarczą do porodu czy za miesiąc będę musiała znowu wymieniać? Tak przy okazji polecam wam sklep z bielizną Alles, tu adres internetowy https://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html Duży wybór fajnej jakościowo bielizny do karmienia. Ja wzięłam sobie jeden bez fiszbin do spania i jeden normalny do chodzenia, mam nadzieję że wystarczą do końca a dokupię kolejne nadal w tym samym rozmiarze bo już nie chciałabym większych :D
    Myślę, że wzrost piersi to indywidualna sprawa- mi dla odmiany bardzo urosły na początku (o 2-3 miseczki) i mam nadzieję, ze do porodu już takie zostaną. Jeszcze trochę większe/pełniejsze będą podczas karmienia- a zwłaszcza jak przyjdzie nawał. Ale ja w pierwszej ciąży zmieściłam się w te kupione na podobnym etapie przez całe karmienie, bo one z czasem też się trochę rozciągną. Jakiś miesiąc temu też kupiłam już nowe i zamierzam w nich przechodzić do końca karmienia.

Firmę Alles znam i też kiedyś polecałam- dla mnie mają najlepsze do karmienia (zwlaszcza te z taką delikatną cienką gąbką- super trzymają i wkładki się w nich nie odznaczają) :-)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    kupiłaś taki brązowy kaplet? body mają laty na łokciach?
    Nie, ja wzielam szare body z niebiesko-seledynowym napisem i do tego polspiochy i czapeczka w paski. Na zywo wyglada lepiej niz na zdjeciu :-)

Patrycja24
‹‹ 1149 1150 1151 1152 1153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ