X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :* Negra pępek już się robi płaski ale ta blizna po laparoskopii mnie denerwuje. Stała się widoczna i odstająca niestety :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zdałam sobie sprawę ze ja będę miała 100dniowke 9 czyli wtedy kiedy mamy wizytę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 11:47

katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie jednak jeden dzien pozniej ;P nie łapie sie w tym liczeniu ;P ale mo sie nie chce pracować ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b5ae663231d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9bbf4c307fc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe3ca9049247.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1266d6d93869.jpg

Chwale się wam 100dniówkowym brzuchem :)

Nieźle ja mam mniejszy o połowę jak nie więcej :((((( tez chce taki

• domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Ooo naprawdę tani ten komplet do wozeczka. Patrzylam wlasnie na te minky ale duzo droższe. Sliczne jeszcze te gwiazdy biale na granatowym tle-chyba je zamówię :-)
    Też o nich myślałam :) Ale jakoś zdecydowaliśmy się na kotwice :) Biały trochę do wózka chyba mnie nie przekonał, a ten jest lekki ecrue :)

tb732n0a0czusv9c.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Obwód masz na pewno za luźny, a przecież to właśnie on "robi całą robotę", czyli trzyma biust na miejscu. Spróbuj przymierzyć obwody 75 i 80, bo przecież biustonosze mają 3 rzedy haftek, a to daje kilka cm regulacji. Nosisz biustonosze na fiszbinach? Przy większym biuście nie wyobrażam sobie inaczej, jeśli chcemy mieć ładne piersi na lata :-) Miękkie są super do spania, ale nie dają rady na codzień... Jak masz w swoim mieście np. Esotiq, to mają dwa kolory koronkowego biustonosza do karmienia na fiszbinach, który też sie fajnie nosi. Albo jeśli wybierasz się do Łodzi lub Wroclawia, to są tam stacjonarne sklepy Alles- panie dobrze doradzą :-)
    Esotiq się znajdzie, więc się przejadę, co do obwodu to faktycznie czuję też że jest luźno i to pewnie przez to... Noszę tylko na fiszbinach :)

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wasze obwody brzuszków :) ?
    Ja wczoraj 110 cm ;P

katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam spiczasty pępek aż się wszyscy śmieją z niego

pasia27 lubi tę wiadomość

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja wczoraj 110 cm ;P
    Ja mam na wys pępka 98 ;)

Carolq lubi tę wiadomość

• Guem Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi05 ja też wstałam w środę rano i cały biustonosz odciśnięty na piersiach i w obwodzie. Już kilka dni czułam się coraz ciaśniej ale normalnie jednej nocy jakbym urosła o co najmniej rozmiar wszędzie :D
    Ładne macie brzuszki :) Mojego to ledwo co widać, w najszerszym miejscu 88 cm. Ale najważniejsze że dzidzia proporcjonalna a nawet troszeczkę większa niż powinna (przynajmniej na dotychczasowych usg) więc się nie martwię ale na początku miałam straszny kompleks jak oglądałam wasze pięknie rosnące brzuszki :)
    Piękny komplecik do wózka, sama bym się w niego wtuliła :) A nie będzie za ciepły? ja właśnie się zastanawiam nad kocykiem, wszędzie teraz są te minky ale myślę że pewnie dopiero na jesień/zimę się taki przyda, jak sądzicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Dzieki :* Negra pępek już się robi płaski ale ta blizna po laparoskopii mnie denerwuje. Stała się widoczna i odstająca niestety :/

Tez miałam laparoskopie no i jest ten pępek troche nie teges u mnie haha ale przeciez nie paradujemy w bikini :P :P

Ładny brzusio <3

Cigaretta lubi tę wiadomość

• helutka Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, ale piękny brzusio masz! :D

Cigaretta lubi tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tylko nadzieję że w tym Esotiq stacjonarnie będą mieć pełną rozmiarówkę bo ze strony to marnie... Musiałabym przymierzyć 80 G,H jak się dobrze zmierzyłam, a jak 85 to E...

tb732n0a0czusv9c.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja wczoraj 110 cm ;P

U mnie w pasie 98 :)

Carolq lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta sliczny brzuszek mam bardzo podobny :)

u mnie 100 dnióweczka wypadnie 6 luty :) vora blizej dziewczyny potem bedziemy sie chwalic jak zostanie 50 dni ;)

xpatiiix3, Cigaretta, Carolq lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Piękny komplecik do wózka, sama bym się w niego wtuliła :) A nie będzie za ciepły? ja właśnie się zastanawiam nad kocykiem, wszędzie teraz są te minky ale myślę że pewnie dopiero na jesień/zimę się taki przyda, jak sądzicie?
    Wygląda na to, że ta pościel nie ma żadnego wypełnienia, więc nie powinna być za ciepła :) Na innej aukcji tego użytkownika są komplety 4szt. - dwie poszewki i kołderka + poduszka. ;)
    Też się nad nią muszę zastanowić (znaczy nad tą 2 elem.) :D

• malvva Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja na wysokosci pepka mam 96 ;)

Carolq lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się idę za niedługo na pazurki ale tylko i wyłącznie swoje nic doklejanego bo nie lubię :D takie piękne zahodowałam sobie przez miesiąc i cudem się nie połamały :D
    Pisałam już że buty mam i trochę dodatków.?
    Na 15 notariusz i bukiet zamówić , bo obok w sumie albo od razu wezme że sobą do jutra wytrzyma, żeby zamieszania nie robić jutro, a na 17 fryzjer ooo chla dla mnie ostatni raz u fryzjera byłam w listopadzie 2013 szkoda mi trochę moich włosów ale niestety końcówki się łamią same i ciągną jak guma ;P

malvva, helutka, migussia, Negra, katarzyna_d, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pościel na pewno jest grubsza od zwykłego kocyka, ale ja mam termin na początek maja, a rodzić pewnie będę w kwietniu przez tą cukrzycę więc coś cieplejszego może się przydać żeby okryć malucha. A i w lato zdarzają się chłodniejsze dni, albo wieczory, a my raczej z wózkiem chodzić będziemy a nie samochodem do najbliższych, bo wszyscy blisko mieszkają więc jak wieczorkiem będziemy wracać to trzeba czymś okryć :) :)

tb732n0a0czusv9c.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teście byli dziś w nowo otwartym sklepie i teściowa mi mówi że teść upatrzył już dla wnuka duże autko do jeżdżenia za jakieś 600zł :P :P Pierwszy wnuk (mają dwie wnuczki) coś czuję że będą rozpieszczać na amen...;p

pasia27, Carolq lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ