Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jest u mnie stary chłop do naprawy pralki , teraz ja sprawdza i usiadł sobie w salonie na kanapie tym grubym śmierdzące dupskiem. Będę szorowac pół dnia , no i oparł się o poduszki na których leżę. .. bleeeee

Ja obwód brzucha nad pepkiem 92 cm , a pod pepkiem 97 cm. Dalej mam faldki, a nie okraglutki brzuszek :(

• fistaszek88 Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki co zamierzacie kupić do kapieli mydełko czy jakis płyn??
    przy pierwszym dziecku uzywałam mydła ale skóra sucha wydawała sie...

2r8r3e5ea57jvust.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam kupiony i płyn i mydełko (teraz w promocji w rossmannie za 1zł więc nie majątek a najwyżej tak zużyjemy) mydełko myślałam do szpitala zabrać jeśli trzeba będzie coś dla dzidzi żeby nie nosić płynu bo to więcej miejsca zajmuje

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/milutka-kocyk-nieocieplany-poduszka-minky-wyprawka-i5273329194.html

Ja sie zastanawiam nad tym bez wypełnienia lub z 80g. :)

• helutka Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach! Przyszła właśnie paczka z txm24.pl :D
    Mega szybka przesyłka, ciuszki jakościowo OK, jestem pod wrażeniem :D
    Płaciłam ok. 149zł, więc kuriera miałam gratis, no i dołożyli mi bon na -25zł przy zakupie za 199zł do końca marca. Fajnie, bo coś czuję, że jeszcze jedną koszulkę nocną sobie tam kupię :D

Postaram się później wrzucić fotę zdobyczy ;)

Negra, pasia27 lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fistaszek 88 ja też zamierzam kupić to mydełko z rossmana o którym pisze domi a oprócz tego HIPP- żel do mycia ciała i włosów dla niemowląt

Helutka pochwal się ciuszkami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:34

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam wczoraj w stacjonarnym TextilMarket koszulę i coś też zamówiłam przez internet, będzie w przyszłym tygodniu :)

pasia27 lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1afb14022ff.jpg

Jest trochę przyluźna bo wzięłam XL, chciałam ze strony zamówić jeszcze jedną z guziczkami po bokach - L, ale już nie było jak wczoraj zamawiałam i domówię jak się pojawi :)

tb732n0a0czusv9c.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:36

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z wizyty. Mała waży już 889g!, ze wszystkimi wymiarami łącznie z wagą wypada 2dni do przodu, więc wszystko gra :-D. Jak zwykle lekarz obejrzał dokładnie wszystkie narządy, łącznie z płciowymi. Mała znowu nie chciała pokazać buzi- zasloniła się rączkami, więc dostaliśmy tylko jedno zdjęcie 3d: krocza :-) Już chyba czas zacząć wierzyć, że nic do porodu się nie zmieni- cipcia jak malowana :-)

pasia27, migussia, fistaszek88, nick nieaktualny, maimama, klaudia1534, helutka, nick nieaktualny, Agusia ;), nick nieaktualny, JusWik, Patrycja24 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygodne sa.te żele z pompka ;-) jedna trzymasz dzidziusia a.druga bierzesz żel :-) oczywiście jak kapie się samemu bez os towarzyszącej :-)

A ja Kuźwa musze przyznać ze sie uzależniam od kupowania rzeczy na ciuchach dla malej..na spacerze wlazlam na chwile tylko i 3pary spodenek kupiłam eleganckich za 5zl :-) bodziak i gatki i w upal jak znalazł :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Wróciłam z wizyty. Mała waży już 889g!, ze wszystkimi wymiarami łącznie z wagą wypada 2dni do przodu, więc wszystko gra :-D. Jak zwykle lekarz obejrzał dokładnie wszystkie narządy, łącznie z płciowymi. Mała znowu nie chciała pokazać buzi- zasloniła się rączkami, więc dostaliśmy tylko jedno zdjęcie 3d: krocza :-) Już chyba czas zacząć wierzyć, że nic do porodu się nie zmieni- cipcia jak malowana :-)
    Super!
    Nasze niunie maja zbliżona wagę do siebie :-)

Negra lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie poszukuje koszul .któraś zamawiala z all?

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    Ach! Przyszła właśnie paczka z txm24.pl :D
    Mega szybka przesyłka, ciuszki jakościowo OK, jestem pod wrażeniem :D
    Płaciłam ok. 149zł, więc kuriera miałam gratis, no i dołożyli mi bon na -25zł przy zakupie za 199zł do końca marca. Fajnie, bo coś czuję, że jeszcze jedną koszulkę nocną sobie tam kupię :D

Postaram się później wrzucić fotę zdobyczy ;)
    Helutka- cieszę się, że jesteś zadowolona z zakupów- wiecie jak to jest z polecaniem- to co jednej pasuje drugiej już nie musi :-)
    Koniecznie pochwal się, co wybrałaś.

helutka lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra super wieści, rośnie Ci jak na drożdżach ta córa ! :)

Ja tez nie mam jeszcze koszuli ciążowej a ptrzebuje 2, chyba wole zobaczyc i przymierzyć niż przez neta kupować,nawet nie wiem jaki rozmiar na taki brzucho ?:) w przyszłym tyg sie wybiore na zakupy i przede wszystkim po biustonosze !!!

Negra lubi tę wiadomość

• Negra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim wystającym pępku mam już 97cm i to jest najszersze miejsce. I na wadze 7,5 kg na plusie...
    A jeśli chodzi o kosmetyki do kąpieli, to po przestudiowaniu na "Sroka o" składów różnych kosmetyków, do kąpieli wybrałam "Linomag żel do mycia ciała i głowy od pierwszych dni życia". W Gemini za 7,5 zł. I na razie więcej nie kupuję- tymczasowo rezygnuję z emolientów. Po porodzie zobaczę, jaką mała będzie miała skórę i dopiero wtedy rozważę ich zakup.

Ogólnie zrobiłam wczoraj zamówienie w Gemini, kupiłam prawie wszystko co potrzebne i zapłaciłam z dostawą 250 zł. W fajnej cenie mają np zestaw 2 butelek Lovi z kompletem smoczków 0-3m za 39,9. U mnie jeden smok do ciągania kosztuje 17,5 zł, więc się opłaca.

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem juz po wizycie. maluszek waży 693 g.
    a moja szyjka ma 5,87 cm. ?możliwe to?

klaudia1534, migussia, nick nieaktualny, Negra, nick nieaktualny, kamisia88, bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zła, jestem z partnerem bez ślubu i jego mama ma jutto urpdziny bedzie strasznie duzo osob i stwierdzilam ze ja sobie daruje nie lubie tłumu powwiedzialam swpjemi zeby poszedl dal prezent i zlozyl tez zyczenia ode mnie. Przed chwila slyszalam jego rozmowe z mama przez telefon i slyszalam jej wscieklosc ze ja nie przyjde i stwierdzenie ale mam synowa pozdrow ja....

Czesto mam z nia sprzeczki pna ciagle ma do mnie pretensje ze wyciagnelam jej synka z domu i ze wrobilam go w dziecko.. jestem w ciazy i nie mam ochoty sie denerwowac ani siedziec ze sztucznym usmiechem na twarzy.. A dla synka ciagle w tygodniu zadania wymysla a to ma jej cos kupic, przywiesc, przyksc na obiadek bo ja to nic nie robie, zalatwic sprawy na miescie a on lata na kazde zawolanie, ona czesto robi to specjalnie zeby go odciagnac od domu..

Eh zycie

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Negra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    No właśnie poszukuje koszul .któraś zamawiala z all?
    Jeszcze nie kupilam, ale juz wybrałam z Italian Fashion. Jedną wezmę taką z rękawem 3/4 w serduszka lub gwiazdki, a drugą jakąś z krótkim rękawem.

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra ja też jestem zadowolona gemini, tyle że ja 2 butelki z lovi 250ml kupiłam za 28 zł na allegro :) a tak to już też mam wszystko prócz laktatora, tych koszul i biustonoszy.

Tola dobre wieści :)

‹‹ 1152 1153 1154 1155 1156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ