Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie jest u mnie stary chłop do naprawy pralki , teraz ja sprawdza i usiadł sobie w salonie na kanapie tym grubym śmierdzące dupskiem. Będę szorowac pół dnia , no i oparł się o poduszki na których leżę. .. bleeeee
Ja obwód brzucha nad pepkiem 92 cm , a pod pepkiem 97 cm. Dalej mam faldki, a nie okraglutki brzuszek -
nick nieaktualny
-
Ach! Przyszła właśnie paczka z txm24.pl
Mega szybka przesyłka, ciuszki jakościowo OK, jestem pod wrażeniem
Płaciłam ok. 149zł, więc kuriera miałam gratis, no i dołożyli mi bon na -25zł przy zakupie za 199zł do końca marca. Fajnie, bo coś czuję, że jeszcze jedną koszulkę nocną sobie tam kupię
Postaram się później wrzucić fotę zdobyczyNegra, pasia27 lubią tę wiadomość
-
fistaszek 88 ja też zamierzam kupić to mydełko z rossmana o którym pisze domi a oprócz tego HIPP- żel do mycia ciała i włosów dla niemowląt
Helutka pochwal się ciuszkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:34
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1afb14022ff.jpg
Jest trochę przyluźna bo wzięłam XL, chciałam ze strony zamówić jeszcze jedną z guziczkami po bokach - L, ale już nie było jak wczoraj zamawiałam i domówię jak się pojawipasia27 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z wizyty. Mała waży już 889g!, ze wszystkimi wymiarami łącznie z wagą wypada 2dni do przodu, więc wszystko gra
. Jak zwykle lekarz obejrzał dokładnie wszystkie narządy, łącznie z płciowymi. Mała znowu nie chciała pokazać buzi- zasloniła się rączkami, więc dostaliśmy tylko jedno zdjęcie 3d: krocza
Już chyba czas zacząć wierzyć, że nic do porodu się nie zmieni- cipcia jak malowana
pasia27, migussia, fistaszek88, katarzyna_d, maimama, klaudia1534, helutka, tola2014, Agusia ;), Carolq, JusWik, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Wygodne sa.te żele z pompka
jedna trzymasz dzidziusia a.druga bierzesz żel
oczywiście jak kapie się samemu bez os towarzyszącej
A ja Kuźwa musze przyznać ze sie uzależniam od kupowania rzeczy na ciuchach dla malej..na spacerze wlazlam na chwile tylko i 3pary spodenek kupiłam eleganckich za 5zlbodziak i gatki i w upal jak znalazł
-
Negra wrote:Wróciłam z wizyty. Mała waży już 889g!, ze wszystkimi wymiarami łącznie z wagą wypada 2dni do przodu, więc wszystko gra
. Jak zwykle lekarz obejrzał dokładnie wszystkie narządy, łącznie z płciowymi. Mała znowu nie chciała pokazać buzi- zasloniła się rączkami, więc dostaliśmy tylko jedno zdjęcie 3d: krocza
Już chyba czas zacząć wierzyć, że nic do porodu się nie zmieni- cipcia jak malowana
Nasze niunie maja zbliżona wagę do siebieNegra lubi tę wiadomość
-
helutka wrote:Ach! Przyszła właśnie paczka z txm24.pl
Mega szybka przesyłka, ciuszki jakościowo OK, jestem pod wrażeniem
Płaciłam ok. 149zł, więc kuriera miałam gratis, no i dołożyli mi bon na -25zł przy zakupie za 199zł do końca marca. Fajnie, bo coś czuję, że jeszcze jedną koszulkę nocną sobie tam kupię
Postaram się później wrzucić fotę zdobyczy
Koniecznie pochwal się, co wybrałaś.helutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNegra super wieści, rośnie Ci jak na drożdżach ta córa !
Ja tez nie mam jeszcze koszuli ciążowej a ptrzebuje 2, chyba wole zobaczyc i przymierzyć niż przez neta kupować,nawet nie wiem jaki rozmiar na taki brzucho ?w przyszłym tyg sie wybiore na zakupy i przede wszystkim po biustonosze !!!
Negra lubi tę wiadomość
-
W moim wystającym pępku mam już 97cm i to jest najszersze miejsce. I na wadze 7,5 kg na plusie...
A jeśli chodzi o kosmetyki do kąpieli, to po przestudiowaniu na "Sroka o" składów różnych kosmetyków, do kąpieli wybrałam "Linomag żel do mycia ciała i głowy od pierwszych dni życia". W Gemini za 7,5 zł. I na razie więcej nie kupuję- tymczasowo rezygnuję z emolientów. Po porodzie zobaczę, jaką mała będzie miała skórę i dopiero wtedy rozważę ich zakup.
Ogólnie zrobiłam wczoraj zamówienie w Gemini, kupiłam prawie wszystko co potrzebne i zapłaciłam z dostawą 250 zł. W fajnej cenie mają np zestaw 2 butelek Lovi z kompletem smoczków 0-3m za 39,9. U mnie jeden smok do ciągania kosztuje 17,5 zł, więc się opłaca. -
nick nieaktualny
-
Ale jestem zła, jestem z partnerem bez ślubu i jego mama ma jutto urpdziny bedzie strasznie duzo osob i stwierdzilam ze ja sobie daruje nie lubie tłumu powwiedzialam swpjemi zeby poszedl dal prezent i zlozyl tez zyczenia ode mnie. Przed chwila slyszalam jego rozmowe z mama przez telefon i slyszalam jej wscieklosc ze ja nie przyjde i stwierdzenie ale mam synowa pozdrow ja....
Czesto mam z nia sprzeczki pna ciagle ma do mnie pretensje ze wyciagnelam jej synka z domu i ze wrobilam go w dziecko.. jestem w ciazy i nie mam ochoty sie denerwowac ani siedziec ze sztucznym usmiechem na twarzy.. A dla synka ciagle w tygodniu zadania wymysla a to ma jej cos kupic, przywiesc, przyksc na obiadek bo ja to nic nie robie, zalatwic sprawy na miescie a on lata na kazde zawolanie, ona czesto robi to specjalnie zeby go odciagnac od domu..
Eh zycie -
pasia27 wrote:No właśnie poszukuje koszul .któraś zamawiala z all?
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny