Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniusia wrote:dzięki Patrycja:) mnie pomaga gaviscon ale jakoś nie lubie brać leków to się męczę ale już się poddaje:)
zapisałam się na warsztaty bezpieczny maluch ale dopiero 05.04.2016
Ja tez nie lubie brac lekow i w sumie do teraz to oprocz tardyferonu nie bralam nic. Mleko daje radePatrycja24 -
nick nieaktualny
-
Patrycja24 wrote:Ja ide na nie 1.03.16r
Ja tez nie lubie brac lekow i w sumie do teraz to oprocz tardyferonu nie bralam nic. Mleko daje rade
oj to ja biorę letrox, pregne plus i magnez jak mi się przypomni a i witamine d ale w kropelkach:) i tardyferon od tygodnia co 2 dzieńa ile miałaś hemoglobiny,że dostałaś żelazo?
-
Carolq wrote:tak dlatego się pytałam czy jesz , bo myślałam ze nie i dlatego może masz taki wysoki ,. ale jak jesz to dobrze
spróbój z wasa, albo z chlebem na zakwasie, jak ja byłam to też była dziewczyna co jej każdy chleb podnosił. 2,5 WW to mało jak na śniadanko
Spróbuj eliminować poklei , i pamiętaj że pierwszy posiłek na prawdę staraj nabiału bo jeszcze organizm się nie rozkręcił i może mieć problem. ja rano czesto jadlam płatki na mleku i tak samo miałam wtedy wyższy niż jak nie spożywałam nabiałuMam nadzieje ze jakos przynajmniej troszke Ci pomogliśmy i Ci się to unormuje , aby tylko nie brać insuliny bo z tym jest naprawdę problem
3mam kciuki Domcia i dawaj znać.
-
Anniusia wrote:oj to ja biorę letrox, pregne plus i magnez jak mi się przypomni a i witamine d ale w kropelkach:) i tardyferon od tygodnia co 2 dzień
a ile miałaś hemoglobiny,że dostałaś żelazo?
Patrycja24 -
domi05 wrote:Jeśli chodzi o WW na śniadanie to jem 2,5WW od poniedziałku a mimo to cukier wysoki... może faktycznie to chleb, jajko albo pomidory
na twardo najlepiej..
No ale tak jak pisaly dziewczyny moja znajoma miała wysoki cuk po mącznych a ja znowu po ziemniorach..ale za to po frytkach miałam ok i to mnie cieszyloCarolq lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:No właśnie tez próbuje ale sie chyba nie da z tel
a chociaż możecie zdj wyświetlić
To moje zakupypo ostatniej wizycie
helutka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Patrycja24 wrote:Zapomnialam, ze ja biore Femibion Natal 2. Hemoglobina kiepska 10,8. Ale teraz ladnie sie wchlania i rosnie. Za rada, ktorejs z dziewczyn robie koktajle z jarmuzem
żelazko dobrze się wchlania z Wit c
Patrycja24 lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:No tak. Ale dzieki za odpowiedz
pewnie i tak nakupuje niepotrzebnych rzeczy. Dziewczyny w Smyku przecenione sa wielopaki bodow, pajacow itp. Komplet body+polspiochy+czapeczka za 30 zl, za 5 szt. body to samo
wydaja mi sie dobre gatunkowo, 100% bawelna.
Patrycja24 lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:Anniusia na zgage polecam zimne mleko. U mnie sie sprawdza. To zabobon troche, ale podobno jak mamie dokucza w ciazy zgaga to maluch ma duzo wlosow
-
Hej dziewczyny. Jestem tu nową, trafiła na to forum dopiero niestety dzisiaj... Potrzebuje pomocy, odebrała dziś badania, wyniki jednak mnie bardzo zastanawiają, a dodam że wizytę mam za dwa tygodnie... Dokładniej to męcze się z grzybica od początku ciąży (teraz26t.c) cytologia miałam robiona niedawno i wyszła mi 3 gr, a do tego jeszcze teraz ta morfologia... WBC 16,1, NEUT 12,6 do tego w moczu leukocyty 25. W polu widzenia 10-15... Pytanie do was bo może którąś z was miała coś podobnego czy jest się czym martwić??? Wizytę mam za 2 tygodnie, może powinna zadzwonić i umówić się wcześniej??? POMOCYGizella
-
Patrycja24 wrote:Probowalam pic sok buraczkowy, ale mnie odrzuca. Moj wynik z zeszlego czwartku to 12,1. Jest dobrze
Ale ogólnie fajnie jest zrobić swój zakwas i lyzke dzienni pic..buraka w plasterki z czosnkiem i przyprawami zalać woda z sola i kisic kilka dni -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e99f0c6cd7f.jpg
Sie udalo jakos weszłam drugi raz na zapodaj i załadowałam fotkę wybrałam format zdj i kopiowałam ten na samym dole link
A wiec da sie z telefony Justyś dzieki!! Zmotywowałaś mnie
Wybierzcie opcje forum! Bo nie będzie zdj widocznych .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:43
pasia27, helutka lubią tę wiadomość