Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:jesz przed spaniem ? może to dlatego cukier naczo też masz dość wysoki . i zmień chleb bo może on , tak samo może podnosić Ci żółtko . Kub sobie dziś wase żytnią rano zjedz 2 kromki z sałatą szynką i ogórkiem np i wypij herbatkę i zmierz po godzinie . Spróbój odstawić cały nabiał na 2 posiłek jak już ruszy metabolizm. Co do pasków mój mi nie może niestety , wiec też mam ten sam problem i muszę jechać do szpitala chyba
nie kazdy lekarz ma kontrakt z NFZ
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak dlatego się pytałam czy jesz , bo myślałam ze nie i dlatego może masz taki wysoki ,. ale jak jesz to dobrze
spróbój z wasa, albo z chlebem na zakwasie, jak ja byłam to też była dziewczyna co jej każdy chleb podnosił. 2,5 WW to mało jak na śniadanko
Spróbuj eliminować poklei , i pamiętaj że pierwszy posiłek na prawdę staraj nabiału bo jeszcze organizm się nie rozkręcił i może mieć problem. ja rano czesto jadlam płatki na mleku i tak samo miałam wtedy wyższy niż jak nie spożywałam nabiałuMam nadzieje ze jakos przynajmniej troszke Ci pomogliśmy i Ci się to unormuje , aby tylko nie brać insuliny bo z tym jest naprawdę problem
3mam kciuki Domcia i dawaj znać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 20:06
-
Carolq wrote:tak dlatego się pytałam czy jesz , bo myślałam ze nie i dlatego może masz taki wysoki ,. ale jak jesz to dobrze
spróbój z wasa, albo z chlebem na zakwasie, jak ja byłam to też była dziewczyna co jej każdy chleb podnosił. 2,5 WW to mało jak na śniadanko
Spróbuj eliminować poklei , i pamiętaj że pierwszy posiłek na prawdę staraj nabiału bo jeszcze organizm się nie rozkręcił i może mieć problem. ja rano czesto jadlam płatki na mleku i tak samo miałam wtedy wyższy niż jak nie spożywałam nabiałuMam nadzieje ze jakos przynajmniej troszke Ci pomogliśmy i Ci się to unormuje , aby tylko nie brać insuliny bo z tym jest naprawdę problem
3mam kciuki Domcia i dawaj znać.
Też chciałabym uniknąć insuliny... Jakoś dziś ten cukier wysoki, teraz po kolacji 121... Jem tak mało bo wolę zjeść 3 śniadania i potem obiad ok. 14.30, bo nie dam rady rano zjeść więcej
Właśnie dlatego trochę mnie to martwi że mimo że śniadanko takie małe to ten cukier taki wysoki... Ale pozostałe cukry w ciągu dnia są raczej ok, więc mam nadzieję że obejdzie się bez insuliny... Może spóbuję w nocy jeszcze coś zjeść jak wstaję siku, może ten cukier utrzyma się na jednym poziomie wtedy i rano po śniadaniu nie będzie takiego skoku?
-
nick nieaktualny
-
Spróbuję
A dziś ten cukier taki chyba przez chleb... Bo po kolacji zawsze miałam poniżej 100 a teraz 121... a zjadłam do niego tylko pastę z makreli (makrela, jajko cebula, ogórek kiszony, jogurt)a w składzie ma tylko mąkę żytnią i naturalny zakwas... zjem jutro kromkę na śniadanie i popędzę do sklepu po inny...
aaaguchaaa lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:No kocyk sie zawsze przyda ale jak w czerwcu,lipcu,sierpni beda upaly po 30st i gorsce wieczory i noce to raczej dziecka sie nie przykrywa..jak cos to body skarpetki i pielucha..
pewnie i tak nakupuje niepotrzebnych rzeczy. Dziewczyny w Smyku przecenione sa wielopaki bodow, pajacow itp. Komplet body+polspiochy+czapeczka za 30 zl, za 5 szt. body to samo
wydaja mi sie dobre gatunkowo, 100% bawelna.
pasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
migussia wrote:To mnie pobilas, bo liste juz w sobote zrobilam
Helutka, glowa do gory. Dacie rade. Pochwal sie tymi zdobyczami:) Kocyk za taka cene, to i ja bym nie przeszla obojetnie:)[/QUOT
no nic będę się musiała w końcu za to wziąć
o matko jak mnie zgaga pieczę
-
nick nieaktualny
-
Patrycja24 wrote:Anniusia na zgage polecam zimne mleko. U mnie sie sprawdza. To zabobon troche, ale podobno jak mamie dokucza w ciazy zgaga to maluch ma duzo wlosow
dzięki Patrycja:) mnie pomaga gaviscon ale jakoś nie lubie brać leków to się męczę ale już się poddaje:)
zapisałam się na warsztaty bezpieczny maluch ale dopiero 05.04.2016Patrycja24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:Anniusia na zgage polecam zimne mleko. U mnie sie sprawdza. To zabobon troche, ale podobno jak mamie dokucza w ciazy zgaga to maluch ma duzo wlosow
Tez w poprzedniej ciąży piłam mleko pomagałoale w tej mam jeszcze wieksza zgagę mleko pomaga na 15 min musze renie wsiąść i przechodzi na dłużej
migussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Tez w poprzedniej ciąży piłam mleko pomagało
ale w tej mam jeszcze wieksza zgagę mleko pomaga na 15 min musze renie wsiąść i przechodzi na dłużej
mnie na szczęście tylko w dołku pieczę i ten posmak w ustach fujjnajgorszy objaw ciąży jak dla mnie