Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Negra wrote:Babciom i innym gościom
Ja robię tak, że to, co najprzyjemniejsze kupuję sama (ubranka, smoczki, kocyki), a rzeczy, co do których gust nie jest ważny (pieluchy, ręczniki, przybory toaletowe) zlecę babciom/ciociom babciom/prababciom. Będę pewna, że nie przyniosą mi nic, co będzie brzydkie/ nie w moim guście/ niemodne. Taka już ze mnie zołza !
ja mam taki sam planzresztą wyprawkę ubraniową już mam, kupowałam sama lub moja mama pod moim czujnym okiem
resztę zostawiam teściawce.
ps. jeśli to dziewczynka, to będzie ubrana jak chłopakbo brałyśmy same neutralne, tj. beże, błękitne... chociaż wystarczą różowe skarpeteczki lub opaska i będzie wiadomo że dziewuszka.
Praktycznie wszystko na wyprzedażach, ale ja mam kilka smyków w mieście, w tesco na f&f też ładne i niedrogie komplety były.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 16:40
-
Helutka, pokój stoi pusty to od razu umebluję i pomaluje
Pati taki oto:
oczywiście z jedną szafą, i na razie bez biurka
w rzeczywistości ten żółty to bardziej limonka.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ee63c32327c.jpg
migussia, Marietta, xpatiiix3, Patrycja24, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
kurczę, ja boję się zdawać na prezenty
a szkoda mi było z promocji nie skorzystać
najwyżej się zamienię na forum krakowskich mam za jakieś większe
poza tym na 2 miesiące pieluszek kupiłam, a liczę że do 6 kilo to tak ze 3,może 4 się uda pociągnąć
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Helutka, pokój stoi pusty to od razu umebluję i pomaluje
Pati taki oto:
oczywiście z jedną szafą, i na razie bez biurka
w rzeczywistości ten żółty to bardziej limonka.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ee63c32327c.jpg
Bardzo ładnyu mnie jak limonka wygląda
a pokoik na jaki kolor malujecie.?
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Patrycja24 wrote:Witam!
wybieram sie jutro po kolderke do Lidla i tak sie zastanawiam nad usztywnianymi stanikami do karmienia z ich gazetki. Co myslicie?
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-caffe-latte-u,404.html
Tylko że w Lidlu trudno jest dopasować rozmiar (nie mają małych obwodów z dużymi miskami).... Mają tylko kilka rozmiarów, głownie z obwodami 80-85...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 18:47
-
A nie wiecie jak jest właśnie ze zwrotami tych biustonoszy, czy w ogóle przyjmują? Bo może ja bym wzięła ten 85E bo to największy chyba, chociaż powinnam mieć przynajmniej F, ale z tymi rozmiarami to czasem różnie... Ale co jak jednak będzie za mały? Mają na opakowaniach jakąś tabelkę rozmiarową przynajmniej? Bo nigdy tam żadnego biustonosza nie kupowałam...
-
Negra wrote:Ładne, ten beżowo kremowy to wzór żywcem ściągnięty z najpopularniejszego modelu Alles do karmienia(caffe latte)
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-caffe-latte-u,404.html
Tylko że w Lidlu trudno jest dopasować rozmiar (nie mają małych obwodów z dużymi miskami).... Mają tylko kilka rozmiarów, głownie z obwodami 80-85...Patrycja24 -
domi05 wrote:A nie wiecie jak jest właśnie ze zwrotami tych biustonoszy, czy w ogóle przyjmują? Bo może ja bym wzięła ten 85E bo to największy chyba, chociaż powinnam mieć przynajmniej F, ale z tymi rozmiarami to czasem różnie... Ale co jak jednak będzie za mały? Mają na opakowaniach jakąś tabelkę rozmiarową przynajmniej? Bo nigdy tam żadnego biustonosza nie kupowałam...Patrycja24
-
xpatiiix3 wrote:Bardzo ładny
u mnie jak limonka wygląda
a pokoik na jaki kolor malujecie.?
Patrycja24 lubi tę wiadomość
-
A ja się wybierałam do Lidla po inhalator i kołderkę.... ale się naczytałam, doedukowałam... i nie idę po nic
Inhalator kupię później w aptece, z atestem jakiś, gdzie te cząstki fruwają jak należyA kołderka.. lidlowa nie ma tak naprawdę żadnej specyfikacji - co z czego. Kupię sobie na allegro bawełnianą, gdzie mam gramaturę podaną itd.
Łapię się często na tym, że chcąc gdzieś oszczędzić, niekoniecznie tak się dzieje.. albo wychodzi, że jakościowo szału nie ma. Także z Lidlem się wstrzymuję, jedyne to może parę półśpiochów kupiępasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
Pati Gratulacje, szczęścia na nowej drodze życia, dużo miłości i zrozumienia
pięknie wyglądaliście
Czytam Was, ale u mnie remont i nie mam zbyt czasu... Zaczęłam ogarniać wyprawkę w między czasie, także dzieje się
Pozdrawiamxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
TakaMama wrote:Pati Gratulacje, szczęścia na nowej drodze życia, dużo miłości i zrozumienia
pięknie wyglądaliście
Czytam Was, ale u mnie remont i nie mam zbyt czasu... Zaczęłam ogarniać wyprawkę w między czasie, także dzieje się
Pozdrawiam
DziękujęLivia
Nela
Marcel