Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
helutka wrote:A ja się wybierałam do Lidla po inhalator i kołderkę.... ale się naczytałam, doedukowałam... i nie idę po nic
Inhalator kupię później w aptece, z atestem jakiś, gdzie te cząstki fruwają jak należyA kołderka.. lidlowa nie ma tak naprawdę żadnej specyfikacji - co z czego. Kupię sobie na allegro bawełnianą, gdzie mam gramaturę podaną itd.
Łapię się często na tym, że chcąc gdzieś oszczędzić, niekoniecznie tak się dzieje.. albo wychodzi, że jakościowo szału nie ma. Także z Lidlem się wstrzymuję, jedyne to może parę półśpiochów kupię
O wiele lepsze jak z Biedrony -
Dariaaa88 wrote:jeśli chodzi o jakość rzeczy z lidla to są bardzo dobre, ale staniki porażka, oni chyba robią wymiary typowo pod niemry, bo ja z obwodem 70 (teraz 75) mogę się utopić w 80-85
Więc one będą dobre dla kobiet, które mają farta i w tej wąskiej rozmiarówce trafią na swój rozmiar, albo dla takich, dla których rozmiar nie ma znaczenia i wezmą każdy, byle coś zasłoniło biust.
Lidl rozumuje chyba tak: rzucimy 4 rozmiary, każda kobieta coś sobie dopasuje
Niemniej, ceny mają super. I dziecięce ubranka też są na +.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 20:23
-
Ja doznałam kolejnego olśnienia (nikt mi nie wmówi, że ciąża na mózg nie uciska!
) - jeśli łóżeczko /materac ma wymiar 120x60 to taką kołderkę przecież potrzebuję, a nie 130x90 bo będzie za duża....
Normalnie nie mogę...Carolq lubi tę wiadomość
-
helutka wrote:Ja doznałam kolejnego olśnienia (nikt mi nie wmówi, że ciąża na mózg nie uciska!
) - jeśli łóżeczko /materac ma wymiar 120x60 to taką kołderkę przecież potrzebuję, a nie 130x90 bo będzie za duża....
Normalnie nie mogę...
Ale kołderki masz 135x100 albo 120x90;(jak przykrywasz nią dziecko, to się podnosi, jak dziecko nie śpi zawijasz/składasz ba półhelutka, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Negra, Daria - dzięki!
Czyli pewnie jak mam wyrko 120x60 z opcją zdjęcia szczebelków, żeby było łóżeczko typowe później, to pasować będzie ta kołderka 135x100
Człowiek głupi i tak umrzeDobrze, że można się tu Was pytać o rzeczy (nie)oczywiste
Carolq, pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
witam się u końca weekendu
u nas ciągle coś i w sumie 2 dni byłam bez komputera ale czytam was na telefonie tylko tam nie umiem odpisywać bo nie pamiętam hasła do belly a w kompie mam zapisane.
postanowiłam w końcu zrobić listę z wyprawką
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyspoko mi też pada na mózg :p ale całe szczęście że to normalne u wszystkich się sprawdza
co do pokoiku strasznie podobają mi się te lampy balony ale są tak cholernie drogie ;/ ..
Właśnie wróciłam od teściów nie było tak tragicznie , przeżyłam jakoteraz idę się pobyczyć z mężulem
helutka, migussia lubią tę wiadomość
-
helutka wrote:Ja doznałam kolejnego olśnienia (nikt mi nie wmówi, że ciąża na mózg nie uciska!
Normalnie nie mogę...
Nawet nie wiem czy nie migla mi sie tez taka z wiązaniami po bokach do szczebelków by sie dziecko nie zakopalo w niej..nie pamiętam.dokladnie gdzie to widzialamhelutka, Agusia ;) lubią tę wiadomość