Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marietta wrote:Ostatnio w Lidlu widziałam tylko biustonosze B80... cały sklep same B80 i 85
Co do inhalatora- polecam kupić w aptece, NEBULIZATOR to się nazywa chyba profesjonalnie....
Ja pytałam np u siebie w aptekach, ale mieli tylko średnie modele dwóch firm: Microlife i Omron. Lepszych nie posiadali. Więc za niewiele więcej zamówiłam na All, z apteki internetowej -
pasia27 wrote:Dziewczyny przypomnijcie mi ten test z sody na Plec.na chłopca sie pieni?
Koleżanka ciekawa hehepasia27 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:Żegnam się dziewczynki, bo rano do pracy trzeba wstać
Życzę Wam spokojnej nocy i fajnego poniedziałku.
Spać nie mogę, ciężko ogólnie, żadna siła nie zmusiłaby mnie do chodzenia do pracy teraz(szczególnie, że dojazd zajmuje mi godzinę w 1 stronę..)
Carolq lubi tę wiadomość
-
helutka wrote:Iwa - współczuję i podziwiam
Spać nie mogę, ciężko ogólnie, żadna siła nie zmusiłaby mnie do chodzenia do pracy teraz(szczególnie, że dojazd zajmuje mi godzinę w 1 stronę..)
Helutka, ja pracoholik z natury, do pracy mam 5 minut, zaraz za rogiem ulicy
jedynie co to rano by pospałhelutka lubi tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:właśnie lepiej jak weźmiesz większą, bo posłuży Wam do ok 4-5 lat
Kołderka, komplet pościeli, prześcieradła, przewijak... na razie mam dość zakupów, czacha mi dymi z nadmiaru informacji, które trzeba było przyswoić i przetworzyć
Iwa81 wrote:Helutka, ja pracoholik z natury, do pracy mam 5 minut, zaraz za rogiem ulicy
jedynie co to rano by pospałOby!
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:kurcze czyli kołdra 90x120 będzie za mała?
a ja kupiłam juz 3 pościele w tym rozmiarze
((
Z założenia 120x90 jest do łóżeczka 120x60, a 135x100 do łóżeczka 140x70. Ale niektóre mamy do mniejszych łóżek biorą większe- tak jak pisała Daria- żeby starczyły np. do 4lat.
My mamy większe łóżeczko i nie mam wyboru kupienia do niego wiekszej kołdry, bo nie ma innych rozmiarów. Poza tym syn 3l.9mcy śpi już od minimum 3 mcy w "dorosłym" łóżku 90x200. A do 3 lat ta mniejsza Ci też wystarczy.tola2014, fistaszek88, helutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny