Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Widzę, że na lidla już niektóre z Was napadłyJa będę miała możliwość być dopiero koło 17 więc wątpię, że dorwę jeszcze coś ciekawego
zabuszka ja jakiś czas temu byłam w kiku a nawet dwóch ale szału nie było, przeceny zimowych kombinezonów, większość ubranek dla dziewczynek i przeważnie w welurze, czekam aż pojawi się coś bardziej wiosennego -
Niemoc i mnie dopadla ale to moze przez ta pogodę tak nam sie udziela. Humor to nerwy na wszystko i placz na wierzchu. .. A i jeszcz3 cos większy apetyt zaczynam miec i to do słodkiego ciagnie . Pasuje sie troche powstrzymywac bo pot3m bedzie problem. No jak narazie 2,5 na plusie i dzis 24 tydzien zaczynam i ja. Chcialabym nie przekroczyc 70 no ale zobaczymy.
Carolq lubi tę wiadomość
-
Anniusia wrote:Cześć
u mnie dziś pogoda fatalna, szaro buro jak w listopadziea w weekend było tak słonecznie
czekam na faceta od remontu ma nam zrobić kilka poprawek ale jak zwykle spóźnia się ..
biorę się za wyszywanie dalej
powodzenia na wizytach
mój pan od remontu już przyszedł -
nick nieaktualnymigusia mi się śni cały czas poród i wogóle , nie mogę spać no i o czywiście też zapomiałam wspomieć o płaczu znów na reklamach , filmach , i w rozmowie jak ktoś mówi o porodzie itd . Mąż się śmieje że mnie w kaftaniki wsadzą
Mam nadzieję że szybko zleci do tego maja bo tak to się może skończyćpasia27 lubi tę wiadomość
-
Mama z tatą pojechali na zakupy i zahaczyli o lidla więc upatrzone szaro żółte bodziaki 62/68 już mam
Teraz może jeszcze gdzieś znajdę spodenki w komplecie do tego.. Ale podobno jest tak poprzebierane jakby jakaś szarańcza wpadła
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigusia cały czas rozmawiam i mam wyjście ewakuacyjne ( u tesciowej
)
jak coś to dzwonię i jadę nawet jak bym się zdecydowała z dnia na dzień jakoś ta myśl mnie troszkę uspokaja. Ale inna sprawa że szpital nie jest za duży nie ma dobrego oddziału dla noworodków i jak by coś nie daj Boże się działo przewożą do Wawy ;/ więc troszeczkę ból mój się zmiejsza ze świadomością lepszej opieki nad dzieckiem. Poza tym jak narazie Niunia nie wydaje się być za duża więc możliwe że we mnie poszła i będzie 3500także może nie bedzie tak cięzko :0 nie wiem narazie bardziej się nastawiam na naturalny ale zobaczymy czy jakiegoś spadku stresu nie dostane
Mam nadzieję że troszkę się uspokoję w szkole rodzienie i znajdę fajną położną
-
hey dziewczyny mam do was pytanie wy będziecie wiedziały najlepiej w czwartek wzięłam ovitrelle od wczoraj mam wzdęcia, zatwardzenie jestem zmęczona wieczorem nie mogę spać a rano wstaje ok 10:00, i w nocy koło 4:00 i 5:00 chdzę do ubikacji nigdy wcześniej w ocy nie wstawałam do ubikacji wczoraj miałam temp 37,5 a dzisiaj mam 37,2 czy to mogą być wczesne objawy ciąży czy to po ovitrelle? proszę o odpowiedź co o tym myślicie???4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Cześć. Ja też ciągle sikam, piję i jem. Mąż się śmieje że wygodniej mi by było gdyby przeniósł mi lodówkę do łazienki. Do tej pory waga nieśmiało szła w górę ale ostatnio rosnę w oczach i niestety nie w brzuszku. Jutro idę na wizytę, zobaczymy co powiedzą choć za dużo się nie spodziewam bo to na NFZ więc usg na pewno nie będzie, może chociaż serduszko posłucham
Zauważyłam ostatnio że bardzo się męczę, ubranie się i wyjście z domu jest dla mnie wyzwaniem, a wystarczy jak przejdę kilka metrów czuję dyskomfort w podbrzuszu. Nie chcę tego nazywać bólem żeby się nie nakręcać ale trochę mnie to stresuje
Z drugiej strony od ciągłego siedzenia w domu mam spadek samopoczucia i wszystko mnie drażni. Ah te uroki ciąży, ale do maja już coraz bliżej