Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pare moich nowych nabytkow
juz w wiekszym rozmiarze 6-9mcy, cos chyba jest 3 mce i cos 12mcy
Przyznam szczerze, ze musze przystopowac bo zaraz bede kupowala dla nastolatka, bo ladnejuz wyprane na zdjeciach ale jeszcze nie prasowane.
tola2014, Patrycja24, Carolq, migussia, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej ja tez mysle na zakupy ale beda to wieczorne... tak ze o ile cos zostanie to wylowie . Tylko ze ja chce maly rozmiar na wyjscie ze szpitala ze 2 pary pajacyków i myslalam o tych spodniAch ze sciagaczami. Oby szczęście dopisało , może aż tyle przyszlych mam nie ma;P
-
Witamy się z rana:)
Dziś w południe mamy wizytę i trzymajcie kciuki żeby lekarz zrobił USG, bo u mnie kolejne -300g
(w dwa tygodnie -1,2kg) na wadze i zaczynam już schizować, mimo że wiem że to przez tą dietę... ale jednak jest jakiś niepokój czy z małym na pewno wszystko dobrze...
No i oby syn nadal był synemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:45
tola2014, Carolq, Madziuśka, migussia, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Te białe pampki to juz 'gorna polka cenowa' hehe
A zielone tez sa super wiec je polecam jak się nic nie dzieje z pupka to bym wybrla tańsze zielone
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:hej ja tez mysle na zakupy ale beda to wieczorne... tak ze o ile cos zostanie to wylowie . Tylko ze ja chce maly rozmiar na wyjscie ze szpitala ze 2 pary pajacyków i myslalam o tych spodniAch ze sciagaczami. Oby szczęście dopisało , może aż tyle przyszlych mam nie ma;P
dużo tego było. mnie udało się kupić pajace desik i spodnie dresowe. wielkie rozmiary są. bo np są 62/68 ,74/80 itd ja wzięłam 62/68 i tak duże mi się wydają. za to z dresikiem zrobiłam to co inni robili. zazwyczaj tak nie robie. rozerwalam dresikiem i górę wzięłam 74 a dół 62/68 bo nieproporcjonalnie jakieś są. ludzie się rzucali na to jak nienormalni. a biustonosze jakoś mi nie odpowiadały. ...wielkie i jakieś takie dziwne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Wlasniw wstałam , kurde chyba z 3 razy latałam w nocy do łazienkibo chciało mi sie siku i jakos wogole nie spokojnie śpię.
Miałam nadzieje ze nie powrócą dolegliwości pierwszego trymestru ale widzę ze nie ma na co liczyć
Znów wiecej śpię , ciagle sikamech...
Mam nadzieje ze u Was przynajmniej lepiej . Pozdrawiam i powodzenia na wizytach -
A co b3dzie to bedzie to i tak przy okazji . najpierw Slawek musi z pracy wrocic potem jeszcze szpital czyli kolo 18moze bede . a jak nie tutaj to gdzies sie jeszcze trafi ale fakt lupilu fajna firma kupiłam Alkowi i kurtke i cis tam heszcze tej firmy super sie nosi. A byla ktoras moze w Kik ? Jest tam c9s godnego uwagi bo wiem ze gdzies w galeri debickiej jest moze kiedys wyciagne mezulka ale to musze poczekać na jakies pieniadze bo na koncie pustki. Jak sie ciesze ze mi odpada prawie wszystko bo juz p9 starszym zostalo. Choc nie ukrywam marzy mi sie nowy wozek bo ten wytelepany z kazdej strony. No ale nic upiore , wyczyszcze dam mamie zeby m8 nowy pokrowiec na gondole uszyla i jakos obskoczy . a spacerowke i tak musze kupic 2 bo maly swojej raczej nie odda.