WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Marta USA Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2016, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pare moich nowych nabytkow :D juz w wiekszym rozmiarze 6-9mcy, cos chyba jest 3 mce i cos 12mcy :)

nld9w5.jpg

hv5pjc.jpg

eqqn15.jpg

2vlpe87.jpg

650djd.jpg

x21nie.jpg

Przyznam szczerze, ze musze przystopowac bo zaraz bede kupowala dla nastolatka, bo ladne :P juz wyprane na zdjeciach ale jeszcze nie prasowane.

tola2014, Patrycja24, Carolq, migussia, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się szykuje na zakupy w lidlu. pewnie nie uda mi się nic kupić bo ludzie się rzuca jak zwykle...

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wybieram sie do Lidla. Tak mi sie nie chce, ze szok. Ale atrakcyjne ceny przyciagaja ;-)

Patrycja24
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja tez mysle na zakupy ale beda to wieczorne... tak ze o ile cos zostanie to wylowie . Tylko ze ja chce maly rozmiar na wyjscie ze szpitala ze 2 pary pajacyków i myslalam o tych spodniAch ze sciagaczami. Oby szczęście dopisało , może aż tyle przyszlych mam nie ma;P

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się z rana:)
    Dziś w południe mamy wizytę i trzymajcie kciuki żeby lekarz zrobił USG, bo u mnie kolejne -300g
    (w dwa tygodnie -1,2kg) na wadze i zaczynam już schizować, mimo że wiem że to przez tą dietę... ale jednak jest jakiś niepokój czy z małym na pewno wszystko dobrze...
    No i oby syn nadal był synem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:45

tola2014, Carolq, Madziuśka, migussia, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Te białe pampki to juz 'gorna polka cenowa' hehe
    A zielone tez sa super wiec je polecam jak się nic nie dzieje z pupka to bym wybrla tańsze zielone :-)
    Dokładnie, my też zaczęliśmy od zielonych i są super, teraz dla Natana tez kupie pampers zielone

pasia27 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z labo, glukoza wypita i czekam na ostatnie 3 pobranie :-) jak zwykle bardzo dobrze mi weszła (pije juz 4 raz) i mam stres ze znów bedzue cukrzyca. ...

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    hej ja tez mysle na zakupy ale beda to wieczorne... tak ze o ile cos zostanie to wylowie . Tylko ze ja chce maly rozmiar na wyjscie ze szpitala ze 2 pary pajacyków i myslalam o tych spodniAch ze sciagaczami. Oby szczęście dopisało , może aż tyle przyszlych mam nie ma;P

dużo tego było. mnie udało się kupić pajace desik i spodnie dresowe. wielkie rozmiary są. bo np są 62/68 ,74/80 itd ja wzięłam 62/68 i tak duże mi się wydają. za to z dresikiem zrobiłam to co inni robili. zazwyczaj tak nie robie. rozerwalam dresikiem i górę wzięłam 74 a dół 62/68 bo nieproporcjonalnie jakieś są. ludzie się rzucali na to jak nienormalni. a biustonosze jakoś mi nie odpowiadały. ...wielkie i jakieś takie dziwne

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:40

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Witam się z labo, glukoza wypita i czekam na ostatnie 3 pobranie :-) jak zwykle bardzo dobrze mi weszła (pije juz 4 raz) i mam stres ze znów bedzue cukrzyca. ...

to 3 razy pobierają krew? ja jutro idę :((

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:23

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam z mojego szalu zakupowego :-) kupilam kolderke, posciel i przescieradelka. No i dresik 62/68:-)

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Ja wrocilam z mojego szalu zakupowego :-) kupilam kolderke, posciel i przescieradelka. No i dresik 62/68:-)
    ja wzięłam szaro żółty piękny jest

Patrycja24, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie staniki byly, ale tylko kilka sztuk i jakies takie niewymiarowe.

Dariaaa88 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja wzięłam szaro żółty piękny jest
    Ja tez ten :-) najladniejszy.

Patrycja24
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    to 3 razy pobierają krew? ja jutro idę :((
    Mój gin chce 3 razy ja mam na czczo, godzinę i dwie godziny po, ale wiem, że niektórzy lekarze kierują na 2 badania na czczo i 2 godziny po.

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chcę męża wysłać po szaro żółty ;-) tylko ja rozmiar 92 dka starszego ;-)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama tez wzięła narzutkę/kołderkę i pościel - ale nie było tego siwo/żółtego.
    no cóż pojadę p,óźniej do innych - może tu będą jeszcze (nadzieja matką głupich)

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wlasniw wstałam , kurde chyba z 3 razy latałam w nocy do łazienki :/ bo chciało mi sie siku i jakos wogole nie spokojnie śpię.
    Miałam nadzieje ze nie powrócą dolegliwości pierwszego trymestru ale widzę ze nie ma na co liczyć :(
    Znów wiecej śpię , ciagle sikam :/ ech...
    Mam nadzieje ze u Was przynajmniej lepiej . Pozdrawiam i powodzenia na wizytach :)

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co b3dzie to bedzie to i tak przy okazji . najpierw Slawek musi z pracy wrocic potem jeszcze szpital czyli kolo 18moze bede . a jak nie tutaj to gdzies sie jeszcze trafi ale fakt lupilu fajna firma kupiłam Alkowi i kurtke i cis tam heszcze tej firmy super sie nosi. A byla ktoras moze w Kik ? Jest tam c9s godnego uwagi bo wiem ze gdzies w galeri debickiej jest moze kiedys wyciagne mezulka ale to musze poczekać na jakies pieniadze bo na koncie pustki. Jak sie ciesze ze mi odpada prawie wszystko bo juz p9 starszym zostalo. Choc nie ukrywam marzy mi sie nowy wozek bo ten wytelepany z kazdej strony. No ale nic upiore , wyczyszcze dam mamie zeby m8 nowy pokrowiec na gondole uszyla i jakos obskoczy . a spacerowke i tak musze kupic 2 bo maly swojej raczej nie odda.

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
‹‹ 1168 1169 1170 1171 1172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ