Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria nawet nie mów o serniku bo mi już ślinka cieknie. Wciagnelabym jakies fajne ciacho. Ale dietka nie pozwala na taki szał. Do tego od paru dni męczy mnie straszna zgaga
ale czytalam ze niektore z Was tez
Co do towaru w tesco to nie wiem czy oni tak szybko to wyciagaja
Tola a co fajnego upolowalaś ?? U nas jest tylko market tesco takze ubranek zadnych nie ma
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Bereda mi w ciagu dnia migdaly cos tam daja ale wieczorem niestety nie. Widze ze przeziebienie na maxa Cie zaatakowalo. Mi troszke przeszlo ale z nosa pocieknie czasem i kaszlne. Taka daremna ta pogoda u Nas raz deszcz, raz śnieg a raz ciepło i później ludzi rozkłada
-
monilia84 wrote:Różyczko podziwiam że jeszcze pracujesz
Ja na L4 tak sie rozleniwiłam że nie dalabym rady teraz w pracy wysiedziec
Na szczęście sama sobie jestem szefem i kiedy tylko potrzebuję odpocząć wsiadam w auto i uciekam do domku. Poza tym w drugim trymestrze czułam się naprawdę świetnie. Ostatnio nadeszły gorsze dni i jakos nie mogę sobie z tym poradzić. Ciągle liczę jeszcze na to, że dni pełne energii jeszcze powrócąCzytałam, że w ostatnim miesiącu pojawia się taki strzał energetyczny, coś jakby " wicie gniazda " kiedy to kobiety wpadają na cudowne pomysły sprzątania piwnic, mycia okin itp. A to wszystko zaraz przed przyjściem na świat potomka
wiec ja czekam z praniem, prasowaniem itp na ten 9 miesiąc
a może lepiej nie
-
Nio Rózyczko to dobrze ze mozesz odpoczac kiedy potrzebujesz bo to wazne
Kłosia hormony tez pewnie szaleja a dolegliwosci sie namnażaja ale jesteśmy twardymi babkami i damy rade te 3miesiace wytrzymaćKłosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHB glikemi przyszła
wynik 5 rewelacjaaaa
cieszę sie mega ;P
Dzis zrobiłam pierwsze oranie z Mama i nagrałam Niuni film
Z okazji 100dnioweczkicoraz bliżej coraz bliżej ;P
Co do sesji noworodkowej my wygraliśmy na warsztatach , jeszcze zastanawiam sie nad sesja ciążowa maź jest za wiec o tyle
Łatwiejwie ze sprawi mi to przyjemność to chyba dlatego nie protestuje .
A wogole to dostałam 3 numery do położnych prywatnych z mojego szpitala czekam jeszcze do poniedziałku na szkole rodzenia pierwsze zajecia , zobaczę kto tam bedzie i zacznę dzwonić i rezerwować terminy
Co do pracy ja niby jestem na zwolnieniu od stycznia ale pracuje ;P od czasu do czasupuki mam sile chce tak robic , co prawda powoli mi ich braknie ale chyba jakbym nie miała rzadnych obowiązków to bym kompletnie juz ześwirowala ;P
helutka, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Daria nawet nie mów o serniku bo mi już ślinka cieknie. Wciagnelabym jakies fajne ciacho. Ale dietka nie pozwala na taki szał. Do tego od paru dni męczy mnie straszna zgaga
ale czytalam ze niektore z Was tez
Co do towaru w tesco to nie wiem czy oni tak szybko to wyciagaja
Tola a co fajnego upolowalaś ?? U nas jest tylko market tesco takze ubranek zadnych nie ma
poluje na ten leżaczek z chicopojadę po północy zobaczę , może już będzie w końcu to już będzie 11.02 . wyciągnęła mojego męża i o dziwo zgodził się
bereda11, Patrycja24, migussia lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Bereda mi w ciagu dnia migdaly cos tam daja ale wieczorem niestety nie. Widze ze przeziebienie na maxa Cie zaatakowalo. Mi troszke przeszlo ale z nosa pocieknie czasem i kaszlne. Taka daremna ta pogoda u Nas raz deszcz, raz śnieg a raz ciepło i później ludzi rozkłada
-
Widzę, że co druga przeziębiona-ja dziś cały dzień w łóżeczku i domowe sposoby,przed chwilą wypiłam mleko z masłem i czosnkiem,a mąż kupił korzeń imbiru-to na jutro na herbatkę.
Co do Facebookowych niesnasek proponuję nie wyrzucać wszystkiego na tym forum-same załatwijcie to między sobą,a jak którejś tam nie pasuje to każdy ma tutaj drzwi otwarte tylko bez wyrzygiwania, bo tego się już czytać nie chce,a uwierzcie Nas to nie interesuje co się tam dzieje bo gdyby interesowało to były byśmy tam,a nie tutaj.CIACH TEMAT! !!!Carolq lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JustyśM wrote:Co do Facebookowych niesnasek proponuję nie wyrzucać wszystkiego na tym forum-same załatwijcie to między sobą,a jak którejś tam nie pasuje to każdy ma tutaj drzwi otwarte tylko bez wyrzygiwania, bo tego się już czytać nie chce,a uwierzcie Nas to nie interesuje co się tam dzieje bo gdyby interesowało to były byśmy tam,a nie tutaj.CIACH TEMAT! !!!
A jeśli ktoś konkretny porusza dziwne tematy tutaj - tak, mam na myśli Bree - to już chyba tu problem? albo raczej - Bree problem z czymś?
Zobaczcie dziewczyny - jedna osoba sobie powyrzygiwała, a temat na cały dzień
FeliceGatto, kamisia88, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
A ja znów bezsenność...
hmmm no to ja poszłam na l4 pod koniec października ale pracowalam w markecie co prawda jako z-ca ale zapier..l i tak konkretny czasem nawet wiecej zasuwalam niz zwykly pracownik zeby wszystko zdążyć zrobić.
Bree wpadla, narobila zamieszania i zniknela, kochana jak masz tak sie zachowywac to wcale nie pisz i tyle bo przez Ciebie tylko niepotrzebne niesnaski. Tyle w tym temacie.
Spokojnych nocek mamcie.
ps. Ktoras z was pytala jak się odbywa wystawianie nowych promocji. U nas zawsze robilysmy to w nocy po zamknięciu sklepu zeby na rano bylo wszystko gotoweRóżyczka, tola2014 lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Aaaa i jeszcze jedno. Zrobily mi sie jakies dziwne przebarwienia na szyi i dekoldzie i teraz sie martwię od czego...
JusWik, Carolq lubią tę wiadomość
Kazik :* -
JusWik wrote:Aaaa i jeszcze jedno. Zrobily mi sie jakies dziwne przebarwienia na szyi i dekoldzie i teraz sie martwię od czego...
JusWik lubi tę wiadomość