Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczka wrote:Ja miałam takie czerwone plamy na piersi ( jakby suche i swędzące ), zaczęłam stosować olej migdałowy i przeszło ( nie wiem czy przez olej czy same z siebie ).
Kremy migdałowe, olej migdałowy itd.
To ja się witam w tym pięknym czwartku i idę spaćJusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie wróciłam z tesco 24 i udało mi się kupić ten leżaczek z chicco. tylko czerwone są. 4 były wyłożone. przyjechałam złożyłam i jest super. materiał dobrej jakości. polecam. za 74 zł. za innymi rzeczami się nie rozglądam zbytnio ale te ubranka z f& f na prawdę fajne.nie wiedziałam , że aż tyle tego w tesco jest. idę spać. dziś na wszystkie zakupy dla dzieciątko zeszło mi z konta ponad 500 zł. ale co tam
JusWik, migussia, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
Oo i ja po poludniu mam zamiar tesco zachaczyc ale to bardziej po pampki chusteczki nawilzajace i ogolnie zakupy.
Aa tak jade na terapie odprezajaca u mamy -nie ma jak wspolne robienie pierogow.
Ale sny mi sie snily najpierw porod a pozniej ksiadz pedofilJusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:Aaaa i jeszcze jedno. Zrobily mi sie jakies dziwne przebarwienia na szyi i dekoldzie i teraz sie martwię od czego...
My za to wracamy z przedszkola zaraz do lab jadę do miasta a jutro wizyta na NFZ u ginkaLivia
Nela
Marcel
-
maimama wrote:Tola ja farbuje, popatrz tylko na opakowanie, żeby była bez amoniaku. A ja dziewczyny mam inne pytanko, czy kupujecie mleko modyfikowane tak na wszelki wypadek ? Jeśli tak możecie polecić które z tych początkowych jest najlepsze?
maimama, maimama lubią tę wiadomość
-
Ja uzywam casting z loreal lubie te serie i oczywiscie jest bez amoniaku;) wczoraj bylam na wizycie i podczas badania gin powiedzial ze szyjka miekka ale zamknieta i nic wiecej na ten temat zastanawiam sie teraz co moze oznacza ta miekka szyjka.. To dopiero 28 tydz mam nadzieje ze nic sie jeszze nie zaczyna..
No i mam skierowanie na 3cie badanie usg moze w koncu poznam plec.. Bo dzidzius ciagle sie ukrywa;)Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj jedziemy po kartony do rodziców. Sprawdzony co tam mamy i jutro Tesco
. Pewnie juz bedzie przebrane, ale tężnie nastawiam sie na jskies wielkie zakupy.
-
Ja farbuje u fryzjera, nawet dzisiaj jestem umowiona na 11:30
A hybrydy na zmiane z zelami nosze od 2 lat i nie zamierzam rezygnowac. Zadbana mama to szczesliwsza mama a co za tym idzie maluszek tez ma lepszy nastrojmigussia lubi tę wiadomość
Patrycja24