X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2016, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Ja miałam takie czerwone plamy na piersi ( jakby suche i swędzące ), zaczęłam stosować olej migdałowy i przeszło ( nie wiem czy przez olej czy same z siebie ).
    Migdały rozjaśniają przebarwienia :) Kremy migdałowe, olej migdałowy itd.

To ja się witam w tym pięknym czwartku i idę spać ;) :D

JusWik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wróciłam z tesco 24 i udało mi się kupić ten leżaczek z chicco. tylko czerwone są. 4 były wyłożone. przyjechałam złożyłam i jest super. materiał dobrej jakości. polecam. za 74 zł. za innymi rzeczami się nie rozglądam zbytnio ale te ubranka z f& f na prawdę fajne.nie wiedziałam , że aż tyle tego w tesco jest. idę spać. dziś na wszystkie zakupy dla dzieciątko zeszło mi z konta ponad 500 zł. ale co tam :)

JusWik, migussia, myszka2070 lubią tę wiadomość

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo i ja po poludniu mam zamiar tesco zachaczyc ale to bardziej po pampki chusteczki nawilzajace i ogolnie zakupy.
    Aa tak jade na terapie odprezajaca u mamy -nie ma jak wspolne robienie pierogow.

Ale sny mi sie snily najpierw porod a pozniej ksiadz pedofil

JusWik lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oszzzzzzz kur.... napisalam posta i mi sie wykasowal wrrrrr

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się witam w czwartkowy poranek.Glowa nadal ciężka więc coś mi się wydaje, że dziś znowu dzień dziecka i leżonko.Chce w miarę się wykurować do jutra bo na roczek idziemy.
    Miłego dnia Kochaniutkie.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już na nogach, ogarniam się i jadę do labo zrobić podstawową morfologie i oddać próbkę moczu do badania. A później prosto na ploteczki do kuzynki i jej 2 miesięcznego synka :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy farb ujęcie włosy e ciąży? jakich farb używacie? możecie coś polecić? . nie farbowalam od lipca i juz tragicznie to wyglada

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny i ja sie z Wami witam w czwartek ;P
    U Mamusi jak w raju , kanapeczki przyszykowana wszystko pod nosek ;P hehe
    Spało sie super wiec nie mam po prostu na co narzekać ;P
    Miłego Dnia :)

tola2014, migussia lubią tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola ja farbuje, popatrz tylko na opakowanie, żeby była bez amoniaku. A ja dziewczyny mam inne pytanko, czy kupujecie mleko modyfikowane tak na wszelki wypadek ? Jeśli tak możecie polecić które z tych początkowych jest najlepsze?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Aaaa i jeszcze jedno. Zrobily mi sie jakies dziwne przebarwienia na szyi i dekoldzie i teraz sie martwię od czego...:-(
    Ja mam przebarwienia piegi od strony pach na piersiach jasno brązowe ale zostały mi po Marcelu z ciąży jeszcze nie zniknęły... to 3 lata już wiec się nie ludze ze zniknie..

My za to wracamy z przedszkola zaraz do lab jadę do miasta a jutro wizyta na NFZ u ginka

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Tola ja farbuje, popatrz tylko na opakowanie, żeby była bez amoniaku. A ja dziewczyny mam inne pytanko, czy kupujecie mleko modyfikowane tak na wszelki wypadek ? Jeśli tak możecie polecić które z tych początkowych jest najlepsze?
    Bede kupowac bebiko gotowe w sloiczkach. Zeby miec do szpitala w razie czego.

maimama, maimama lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś do mamy i s powrotem, jakieś 250 km.Mam nadzieję, że się jakoś ogarnę za kierownicą.Miłego dnia dziewczynki :-)

bereda11 lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    Czy Wy farb ujęcie włosy e ciąży? jakich farb używacie? możecie coś polecić? . nie farbowalam od lipca i juz tragicznie to wyglada

Najważniejsze aby bez amoniaku ;)

tola2014 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:44

cd9bskjojgq3qzff.png
  • fistaszek88 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam casting z loreal lubie te serie i oczywiscie jest bez amoniaku;) wczoraj bylam na wizycie i podczas badania gin powiedzial ze szyjka miekka ale zamknieta i nic wiecej na ten temat zastanawiam sie teraz co moze oznacza ta miekka szyjka.. To dopiero 28 tydz mam nadzieje ze nic sie jeszze nie zaczyna..
    No i mam skierowanie na 3cie badanie usg moze w koncu poznam plec.. Bo dzidzius ciagle sie ukrywa;)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

2r8r3e5ea57jvust.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :-) wrocilam z biedry, udalo mi sie kupic termometr. Poki co pomiary zgadzaja sie z rteciowym wiec jestem zadowolona.

Patrycja24
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj jedziemy po kartony do rodziców. Sprawdzony co tam mamy i jutro Tesco ;). Pewnie juz bedzie przebrane, ale tężnie nastawiam sie na jskies wielkie zakupy.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja farbuje u fryzjera, nawet dzisiaj jestem umowiona na 11:30 ;-)
    A hybrydy na zmiane z zelami nosze od 2 lat i nie zamierzam rezygnowac. Zadbana mama to szczesliwsza mama a co za tym idzie maluszek tez ma lepszy nastroj :-)

migussia lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed porodem zamierzam zrobic zel tyle, ze bezbarwny, zeby nie plakaly, ze nie widac plytki paznokcia :-P

Agusia ;) lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:44

Patrycja24, migussia, Agusia ;), JusWik lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 1231 1232 1233 1234 1235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ