Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CassieMK wrote:Blair, zdążysz zdążysz, tylko porodówkę wybierz blisko domu
)
Ja nie mogłam pół nocy spać, denerwuję się wizytą, czuję się, jak przed jakimś egzaminem. A najbardziej się boję, że zadzwonię do lekarza i się okaże, że mają jakąś cesarkę, czy nagłą operację i mnie nie przyjmie... Chociaż nie - jeszcze bardziej boję się jakichś nieprawidłowości. Niech już jest po wizycie...!!
Miłego dnia wszystkim :*CassieMK lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Ufff dzwoniłam do lekarza, na razie nie mają żadnego nagłego przypadku i mogę przyjechać o 10... mam dziś biegunkę i już sama nie wiem, czy to z nerwów, czy to objaw... masakra!
xpatiii dzięki, miłego dnia :*
Agnieszka, nie sądziłam, że tak się będę stresować, ale czuję się jak przed egzaminem na prawo jazdy
Alicce, dziękuję, mam nadzieję, że będzie dobrze!Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJą też się witam z rana
mam taki kaszel że aż na wymioty cisnie. Kupilam wczoraj prenalen syrop ale cosik nie pomaga.
Dzisiaj zamierzam jechać do mojej kumpeli która ma córeczkę 3 letniązawsze jak tam jadę obracany butelkę winiacza a że nie chce jeszcze moiwc o ciąży będę musiała chyba pokombinowav że jestem na antybiotyku czy coś takiego
-
Jedziesz taka chora do dziecka? Koleżanka wie ze masz taki kaszel?
Napij sie mleka z miodem i czosnkiem. Kilka dni takiej mikstury i bedzie ok. Mi juz katar i kaszel przeszedlpasia27, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek !
CassieMk zobaczysz będzie dobrzepo wszystkim odetchniesz i.. nie będziesz się mogła pewnie doczekać kolejnej wizyty
Ja idę jutro
Dopisuję na listę problematycznych szyjekJa również zaliczyłam w pierwszej ciąży pessar. Mam wielką nadzieję że teraz będzie ok chociaż obawiam się że czeka mnie powtórka z rozrywki
Miłej niedzieliAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:kiedy zamierzacie organizować wyprawke ???
łóżeczko i wanienke mam, resztę się ogarnie choćby w jeden dzień, nie myślę o tym na razie, może po 20 tc zobaczę jak długo wytrzymam
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
My dopiero zaczniemy coś kupować jak będziemy znać płeć i będzie potwierdzona ze dwa razyja niestety nie umiem i nie lubię kupować neutralnych rzeczy więc poczekam i wtedy będę szaleć z zakupami
Agnieszka0812, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
-
jeszcze o tym nie mysle , pewnie po wizycie ja potwierdzi ze wszystko ok to bardziej zaczne o tym myslec .Chociaz jak jestem w sklepach to ogladam odpowiednie ciuszki i rzeczy ale narazie tylkko ogladamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
No mnie od szpitala wczoraj uratowała smecta i orsalit, bo bym pod kroplówką leżała, ostra grypa żołądkowa nic przyjemnego, strasznie osłabiająca... Jednak wolałbym zaparcia, nie wykluczone, że nie długo mnie czekająFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No mnie od szpitala wczoraj uratowała smecta i orsalit, bo bym pod kroplówką leżała, ostra grypa żołądkowa nic przyjemnego, strasznie osłabiająca... Jednak wolałbym zaparcia, nie wykluczone, że nie długo mnie czekają
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość