Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:jak ja bym chciala miec teraz biegunke zamiast tych zaparc
U mnie też powoli się odzywają zaparcia. Ja jutro idę do gina i zapytam czy w razie czego mogę pić syrop Lactulosum jeśli odpowiednia dieta mi nie pomoże. Mi ten syrop uratował sytuacje po porodzie, niestety nabawiłam się hemoroidów i przeżyłam mały koszmar z zaparciami wiec teraz chcę jak najszybciej reagować. -
nick nieaktualny
-
mejbi wrote:U mnie też powoli się odzywają zaparcia. Ja jutro idę do gina i zapytam czy w razie czego mogę pić syrop Lactulosum jeśli odpowiednia dieta mi nie pomoże. Mi ten syrop uratował sytuacje po porodzie, niestety nabawiłam się hemoroidów i przeżyłam mały koszmar z zaparciami wiec teraz chcę jak najszybciej reagować.
dzieciom się ją też podaje
mejbi lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
W pierwszej nie miałam zaparc mimo żelaza. Mam nadzieje ze teraz tak bedzie.
O wyprawce nie mysle. Pewnie dopiero po 20 tygodniuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
smerfetka22 wrote:my zaczniemy kompletować w grudniu,ale wózek już upatrzony
ale wózek to zdąży się kupić w każdej chwili, tylko kasiore trzeba mieć
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ha, wózek to ja już dawno mam upatrzony, na razie muszę odkładać
ale wózek to zdąży się kupić w każdej chwili, tylko kasiore trzeba mieć
Serio wózki macie upatrzone?Ja to chyba wypadłam już z obiegu trochę i muszę się zorientować w ogóle co tam w sklepach mają
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mejbi wrote:Serio wózki macie upatrzone?
Ja to chyba wypadłam już z obiegu trochę i muszę się zorientować w ogóle co tam w sklepach mają
ja miałam upatrzony pod tym względem, że wiedziałam jaki chciałabym mieć, nie szukałam teraz. Po prostu podobał mi się już jak miałam drugiego syna, ale miałam już wózek.Nie planowaliśmy wcześniej więcej dzieci, więc wszystko praktycznie sprzedałam. Nie chodzę po sklepach, nie szukam,więc teraz wiem konkretnie co chcę i jak się dziecko urodzi to kupię
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam pomysłu na wózek. Musi byc leciutki bo mieszkamy bez windy i miec normalna cenę - czyli pewnie używany kupimy
Agnieszka0812, mejbi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Ja nie mam pomysłu na wózek. Musi byc leciutki bo mieszkamy bez windy i miec normalna cenę - czyli pewnie używany kupimy
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
smerfetka22 wrote:mój mąż jest typem człowieka,który nie patrzy na cene,on musi mieć to co mu wpadnie w oko,dlatego uznaliśmy że na dziecku tym bardziej nie będziemy oszczędzać,poza tym mamy o tyle komfort finansowy,że nie żyjemy od 1 do 1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 11:04
Agnieszka0812, smerfetka22, tiffi, Blair91 lubią tę wiadomość
-
Ja z synkiem miałam na początku xlander i wolę się nie sprawdził, mała gondola,brak amortyzacji. Drugi wózek kupiłam baby design lupo comfort I super się sprawdził, świetna amortyzacja,duże budki,duży kosz na zakupy,dobrze się składał. W sumie same plusy a cena też atrakcyjna była. Pamiętajcie o funkcjonalnosci;) ja np dużo na spacery chodze i Lubie do lasu (warszawa) i wózek bez amortyzacji się nie nadaje. Jeśli tylko naokoło bloku i do centrum handlowego to jasne,w teren musi być coś dostosowanego. Ja sprzedałam nasz wózek a teraz się zastanawiam czy dobrze,ale myślę ,że kupimy podwójny żebym mogła sobie wychodzić z dwójką w dalsze spacery.
Pozdrawiam niedzielnieAgnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość