X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 20 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż naszczescie lubi gotować :) I pichci od rana :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie teściowa obiad robi, roladki będą nawet mam ochotę a na 15 na urodziny dokuzynki męża ale tylko na 3 godzinki bo mój mąż musi uczyć się do egzaminu na aplikację więc jest wymówka,mam nadzieję,że mdłości nie dają mi popalić na urodzinach.. mój mąż i gotowanie haha niestety nie ale widziały oczy co brały :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje ze u Cassie wszystko ok , ze z radosci i szczescia maz zabral ja na sniadanie i kawe gdzies na miescie :-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narinka wrote:
    Podziwiam was, że już myślicie o wózkach, o wyprawce...
    Ja nie umiem... Boję się... W ciąży z Kacperkiem też tak szybko planowałam wszystko, a niestety nie donosiłam ciąży :(
    Teraz nie mam odwagi spojrzeć nawet na ubranka, nie mówiąc o łóżeczku czy wózku. Chyba dopiero jak będę w 36 tc zacznę o tym myśleć.

ja mam tak samo, znając życie wszystko kupimy max miesiąc przed porodem

Agnieszka0812, Narinka lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Ojej zazdroszczę :D mówcie co chcecie, ja uwielbiam ciuchlandy :) Jak się chodzi regularnie to można wybrać takie perełki zwłaszcza dla dzieci że głowa mała. Ja uwielbiam chodzić i polować na takie cudeńka. Zwłaszcza dla maluchów. Jakby tak chcieć co 3 miesiące wymieniać dziecku całkowicie garderobę a nie ukrywajmy, tak właśnie jest na początku to można zbankrutować przy sklepowych cenach. A poza tym można zrobic wyprawkę która praktycznie wygląda jak nowa :) trzeba tylko chcieć :)

ja tez jestem fanka ciucholandów zwlaszcza tu w Anglii przecudowne rzeczy mozna dostac za bardzo niska cene

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Wam Dziewczyny... Mój Mąż jest prawie cały czas w delegacjach za granicą więc siedzę sama z córą :(

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Fajnie Wam Dziewczyny... Mój Mąż jest prawie cały czas w delegacjach za granicą więc siedzę sama z córą :(

Kochana nie smuć się bo fasolka też będzie smutna :)

mejbi lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj P jak ma urlop albo wolne to bardzo mi pomaga ale jak pracuje to prawie nic nie robi :-( mowi ze nie ma czasu e ja tam bym mu znalazla czas :-)

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szkole siedzę i też tak śledzę Was ;)

CassieMK odezwij się liczę na mega pozytywne newsy :)

Ja mam wózek espiro Enzo evo dla mnie i do lasu i na plaże i na chodnik wjade jak bym po prostej drodze jechała jak dla mnie super duży kosz regulowana rączka duża gondola pompowane koła i za 2 w 1 zapłaciłam tylko 800 zł z wysyłką kupiłam jakoś tydzień po porodzie dopiero bo po synu używany miałam i juz zdezelowany był ;) i teraz tez będę używać tego samego na razie córka w Nim jeździ syn ma nogi zdrowe ,więc chodzi sam ;)

K już czeka na autobus, więc wyjdę wcześniej z zajęć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 12:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Kochana nie smuć się bo fasolka też będzie smutna :)

Staram się, staram chociaż jest trudno czasami. Zwłaszcza w weekendy gdy wszyscy zazwyczaj spędzają razem czas, można się w niezłe doły wkręcić...:(

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest tutaj jeszcze ktoś kto czeka dopiero na pierwszą wizytę u gina żeby potwierdzić ciążę? Czy tylko ją?

tiffi lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialenn wrote:
    Czy jest tutaj jeszcze ktoś kto czeka dopiero na pierwszą wizytę u gina żeby potwierdzić ciążę? Czy tylko ją?
    JA ja ..jESZCZE NIE BYLAM...

Maialenn lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialenn wrote:

Ja jutro idę dopiero pierwszy raz do gina

Maialenn lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    moj P jak ma urlop albo wolne to bardzo mi pomaga ale jak pracuje to prawie nic nie robi :-( mowi ze nie ma czasu e ja tam bym mu znalazla czas :-)

haha to tak jak ja zawsze coś mu znajdę do zrobienia,ale ja tak mam z pracy,że lubię rozdawać ludziom zadania,ale teraz żadnego pożytku nie mam, teraz tylko egzaminem żyję ale byle do soboty przetrwać to. :)

bereda11 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Staram się, staram chociaż jest trudno czasami. Zwłaszcza w weekendy gdy wszyscy zazwyczaj spędzają razem czas, można się w niezłe doły wkręcić...:(
    Rozumiem Cie naprawde..i Wiem ze jest Ci ciezko ..Najgorsze jest to ze faceci troszke inaczej mysla niz my ,bo nam ich brakuje ,tego ciepla , czasu z nim spedzonego a Oni czuja sie odpowiedzialni za nas i charuja dzien i noc (niby dobrze ) ale czasami mogliby byc tylko dla nas ..Moj ma teraz 2 tydz urlopu , i spedzamy go razem , nie wyjechalisdmy nigdzie ale i tak jest fajnie bo jestesmy razem..

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:13

cd9bskjojgq3qzff.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skonczy sie ta sielanka za kilka dni i zaczna sie nocki , straszne to jest gdy czlowiek pracuje na nocki , organizm inaczej funkcjonuje juz , w dzien jak moj P sie wyspi i wstaje to jest nie do zycia , ogarnia sie dopiero jak ma juz wychodzic do pracy ..ech ech zycie

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie już po obiadku,my lubimy z mężem razem gotować :) dzisiaj była carbonara....teraz trzeba tylko nazynia do zmywarki powkładać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 13:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mejbi a w 4tyg jak masz na suwaczku to będzie już coś widać?

• mejbi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    nie jesteś sama kochana, ja też jak ta słomiana wdowa :/

No właśnie widziałam któregoś dnia że narzeczonego dopiero pod koniec października będziesz miała. U nas też podobnie wypadnie. A wraca już całkiem czy potem znów jedzie? Ciężko bez tych facetów...

p19u3e3kp9e0sjpi.png
‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ