X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Paulisia Przyjaciółka

Wysłany: 20 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż naszczescie lubi gotować :) I pichci od rana :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2w33e3kkn1mhdag.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie teściowa obiad robi, roladki będą nawet mam ochotę a na 15 na urodziny dokuzynki męża ale tylko na 3 godzinki bo mój mąż musi uczyć się do egzaminu na aplikację więc jest wymówka,mam nadzieję,że mdłości nie dają mi popalić na urodzinach.. mój mąż i gotowanie haha niestety nie ale widziały oczy co brały :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje ze u Cassie wszystko ok , ze z radosci i szczescia maz zabral ja na sniadanie i kawe gdzies na miescie :-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narinka wrote:
    Podziwiam was, że już myślicie o wózkach, o wyprawce...
    Ja nie umiem... Boję się... W ciąży z Kacperkiem też tak szybko planowałam wszystko, a niestety nie donosiłam ciąży :(
    Teraz nie mam odwagi spojrzeć nawet na ubranka, nie mówiąc o łóżeczku czy wózku. Chyba dopiero jak będę w 36 tc zacznę o tym myśleć.

ja mam tak samo, znając życie wszystko kupimy max miesiąc przed porodem

Agnieszka0812, Narinka lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Ojej zazdroszczę :D mówcie co chcecie, ja uwielbiam ciuchlandy :) Jak się chodzi regularnie to można wybrać takie perełki zwłaszcza dla dzieci że głowa mała. Ja uwielbiam chodzić i polować na takie cudeńka. Zwłaszcza dla maluchów. Jakby tak chcieć co 3 miesiące wymieniać dziecku całkowicie garderobę a nie ukrywajmy, tak właśnie jest na początku to można zbankrutować przy sklepowych cenach. A poza tym można zrobic wyprawkę która praktycznie wygląda jak nowa :) trzeba tylko chcieć :)

ja tez jestem fanka ciucholandów zwlaszcza tu w Anglii przecudowne rzeczy mozna dostac za bardzo niska cene

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Wam Dziewczyny... Mój Mąż jest prawie cały czas w delegacjach za granicą więc siedzę sama z córą :(

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Fajnie Wam Dziewczyny... Mój Mąż jest prawie cały czas w delegacjach za granicą więc siedzę sama z córą :(

Kochana nie smuć się bo fasolka też będzie smutna :)

mejbi lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj P jak ma urlop albo wolne to bardzo mi pomaga ale jak pracuje to prawie nic nie robi :-( mowi ze nie ma czasu e ja tam bym mu znalazla czas :-)

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szkole siedzę i też tak śledzę Was ;)

CassieMK odezwij się liczę na mega pozytywne newsy :)

Ja mam wózek espiro Enzo evo dla mnie i do lasu i na plaże i na chodnik wjade jak bym po prostej drodze jechała jak dla mnie super duży kosz regulowana rączka duża gondola pompowane koła i za 2 w 1 zapłaciłam tylko 800 zł z wysyłką kupiłam jakoś tydzień po porodzie dopiero bo po synu używany miałam i juz zdezelowany był ;) i teraz tez będę używać tego samego na razie córka w Nim jeździ syn ma nogi zdrowe ,więc chodzi sam ;)

K już czeka na autobus, więc wyjdę wcześniej z zajęć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 12:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    Kochana nie smuć się bo fasolka też będzie smutna :)

Staram się, staram chociaż jest trudno czasami. Zwłaszcza w weekendy gdy wszyscy zazwyczaj spędzają razem czas, można się w niezłe doły wkręcić...:(

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest tutaj jeszcze ktoś kto czeka dopiero na pierwszą wizytę u gina żeby potwierdzić ciążę? Czy tylko ją?

tiffi lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialenn wrote:
    Czy jest tutaj jeszcze ktoś kto czeka dopiero na pierwszą wizytę u gina żeby potwierdzić ciążę? Czy tylko ją?
    JA ja ..jESZCZE NIE BYLAM...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialenn wrote:

Ja jutro idę dopiero pierwszy raz do gina

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    moj P jak ma urlop albo wolne to bardzo mi pomaga ale jak pracuje to prawie nic nie robi :-( mowi ze nie ma czasu e ja tam bym mu znalazla czas :-)

haha to tak jak ja zawsze coś mu znajdę do zrobienia,ale ja tak mam z pracy,że lubię rozdawać ludziom zadania,ale teraz żadnego pożytku nie mam, teraz tylko egzaminem żyję ale byle do soboty przetrwać to. :)

bereda11 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Staram się, staram chociaż jest trudno czasami. Zwłaszcza w weekendy gdy wszyscy zazwyczaj spędzają razem czas, można się w niezłe doły wkręcić...:(
    Rozumiem Cie naprawde..i Wiem ze jest Ci ciezko ..Najgorsze jest to ze faceci troszke inaczej mysla niz my ,bo nam ich brakuje ,tego ciepla , czasu z nim spedzonego a Oni czuja sie odpowiedzialni za nas i charuja dzien i noc (niby dobrze ) ale czasami mogliby byc tylko dla nas ..Moj ma teraz 2 tydz urlopu , i spedzamy go razem , nie wyjechalisdmy nigdzie ale i tak jest fajnie bo jestesmy razem..

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:13

cd9bskjojgq3qzff.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skonczy sie ta sielanka za kilka dni i zaczna sie nocki , straszne to jest gdy czlowiek pracuje na nocki , organizm inaczej funkcjonuje juz , w dzien jak moj P sie wyspi i wstaje to jest nie do zycia , ogarnia sie dopiero jak ma juz wychodzic do pracy ..ech ech zycie

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie już po obiadku,my lubimy z mężem razem gotować :) dzisiaj była carbonara....teraz trzeba tylko nazynia do zmywarki powkładać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 13:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mejbi a w 4tyg jak masz na suwaczku to będzie już coś widać?

• mejbi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    nie jesteś sama kochana, ja też jak ta słomiana wdowa :/

No właśnie widziałam któregoś dnia że narzeczonego dopiero pod koniec października będziesz miała. U nas też podobnie wypadnie. A wraca już całkiem czy potem znów jedzie? Ciężko bez tych facetów...

p19u3e3kp9e0sjpi.png
‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ