Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pati witaj, serdecznie Ci gratuluje i zycze powodzenia!!!
Marietta na pocieszenie w terminie spodziewanej miesiaczki tak mnie bolal brzuch jak na okres ze nie wzielam tabletki bo nie moglam wstac
Dotty jak tam Hania i macierzynstwo?xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maialenn, ja jeszcze nie byłam u lekarza i dopiero wybieram się za 3tyg. Wcześniej nie ma jak dla mnie sensu.
Marietta, trzymam kciuki by było dobrze. Mnie ostatnio coś też podbrzusze boli. Ale mam wrażenie, że jak biorę magnez o jest lepiej.
Cassie, i jak po wizycie?
Ja będę rodzić na fundusz jak ostatnio. Położnej nie wynajmuje i znieczulenia też nie planuje. Mam nadzieję, że pójdzie równie sprawnie jak ostatnimi razy.
Jeszcze dwie i pół godzinki i do domku!!Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że jutro sporo z nas ma pierwsze/kolejne wizyty, to fajnie, będzie ciekawie na forum
Daria współczuję, że u Ciebie coraz gorzej z mdłościami, mam obawy, że u mnie też to pójdzie w tę stronę. Nawet przed ciążą często było mi niedobrze, taka moja natura widać. Trudno, przetrzymamy jakoś! Z drugiej strony, gdyby mdłości z dnia na dzień odeszły to pewnie zaczęłabym się martwić, że coś jest nie tak. Więc nie dogodzisz -
Cześć Wam
Ja dopiero przed pierwszą wizyta, idę 25 go w piątek. Generalnie uczucia mam mieszane i dopiero po wizycie uwierzę na 100%ze jestem w ciąży. Najbardziej zadziwia mnie zero zmian w piersiach tego nie miałam poprzednio.Moze któraś z Was też nie miała objawów piersiowych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 17:22
-
williams1 wrote:Cześć Wam
Ja dopiero przed pierwszą wizyta, idę 25 go w piątek. Generalnie uczucia mam mieszane i dopiero po wizycie uwierzę na 100%ze jestem w ciąży. Najbardziej zadziwia mnie zero zmian w piersiach tego nie miałam poprzednio.Moze któraś z Was też nie miała objawów piersiowych?
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja w pierwszej ciąży miałam ciągły ból piersi, takie uczucie ciężkich, w drugiej mniej, a w trzeciej i teraz nie, ale już się przyzwyczaily i dlatego nie ma takich zmian jak w pierwszej
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
czarnykot wrote:Z drugiej strony, gdyby mdłości z dnia na dzień odeszły to pewnie zaczęłabym się martwić, że coś jest nie tak. Więc nie dogodzisz
czyli powinnam się niepokoić?
w piatek widziałam serduszko było ok, cały czas wymiotowałam, dzisiaj nie mam żadnych mdłości... -
Madziuśka wrote:czyli powinnam się niepokoić?
w piatek widziałam serduszko było ok, cały czas wymiotowałam, dzisiaj nie mam żadnych mdłości...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
williams1 wrote:To tez moja 3ci a ciaza i tez dopiero teraz nic nie czuje,gdyby nie brak okresu i pozytywne testy to nic bym nie wyczuła. Byle do piątku i ciekawe czy serduszko juz będzie.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Madziuśka wrote:czyli powinnam się niepokoić?
w piatek widziałam serduszko było ok, cały czas wymiotowałam, dzisiaj nie mam żadnych mdłości...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15