Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:ja dzisiaj dziewczyny gryze, oj jak warcze dzisiaj ,oberwalo sie mojemu P ..jestem taka w srodku poddenerwowana , nie mam pojecia czemu ...
bereda11 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A czy któraś z Was łyka duphaston? Mi moja doktor przepisala 1x1 tabletkę.i mnie to zastanawia..bo jak w ostatniej ciąży która zakończyła się w 9tc miałam zagrożenie poronieniem to przyjmowalam 3x1 i zastanawiam się o co chodzi. Czy któraś z Was przyjmuje duphaston tak jak ja, nie mając zagrożenia ciąży?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Dzieje się u nas na forum:) Ja też miałam dzisiaj przygody. Jeszcze rano w łóżku narzekałam do mojego męża, że nie czuję się w ogóle ciążowo i że mam ogromny niepokój przed wizytą u lekarza (jeszcze 2 dni muszę wytrzymać), żeby zobaczyć czy kropeczka się dobrze rozwija i czy bije serduszko.
A już chwilę później biegłam do łazienki i miałam super silne torsje, cała się od nich trzęsłam, a leciała ze mnie tylko woda... To było dziwne:) Ale jednocześnie trochę się uspokoiłam, że u mnie wszystko "normalnie".
Później zemdlałam jak byłam w kościele, było duszno, tylko pamiętam, że wstałam, żeby jak najszybciej wyjść na świeże potwietrze i... urwał mi się film!
Szczęście początkującego, okazało się, że wylądowałam w ramionach pracownika medycznego i zanim mój mąż zdążył dobiec on wyciągnął mnie na potwietrze, nogi w górę i już chwilę później byłam wśród żywych:)
Jak opowiedziałam o tym mamie, to jej się przypomniało, że ona będąc ze mną w ciąży zemdlała gdzieś na środku chodnika. Szła, szła i nagle padła jak dętka
Trzymajcie się dziewczynki i Cassie - daj znać!!!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:on jest na kontrakcie za granicą i niestety jakoś musimy to przetrwać
dla mnie najgorszy moment jest teraz jak się tragicznie czuję ;(
Mojego też ciągle nie ma i jest to trudne bardzoja wiem, że trzeba się trzymać i w ogóle ale chyba mi się hormony zaczynają udzielać do nastroju bo wczoraj i dzisiaj to co sobie pomyślę że go jeszcze tyle nie będzie w domu to mi się na płacz zbiera.
A dziewczyny co do objawów to na pewno nic złego że raz są nasilone bardziej a ran mniej. Jesteśmy żywymi ludźmi i organizm może różnie reagować danego dnia, trzeba się cieszyć z tych lepszych dniMnie piersi jak zaczęły boleć tak jak zazwyczaj gdy powinnam dostać okresu tak bolą do tej pory. Modlę się tylko żeby mnie mdłości ominęły ale u mnie jeszcze wcześnie i wiem że jeszcze wszystko może nadejść
-
O kurde to nieźle u Was się dzieje, a mojemu K chyba tez hormony buzują bo raz wściekły zaraz wybucha śmiechem a potem jakiś wymóżdżony tłumaczy się zmęczeniem..
tiaa kuwada jak ta lala hahaha
Tak wgl to znowu teraz byłam siku i znowu lekkie plamienie pieprzone schody... Wiedziałam że coś nie bardzo bo tak mnie dzisiaj kłuło w szyjce ze momentami usiedzieć nie mogłam na krześle tylko z półdupka na półdupek się przesiadałam... Wiedziałam że będzie problem z szyjką ale kurde w każdej ciąży co raz szybciej...
CassieMK kurde no co się z Tobą dzieje kobieto tak w niepewności Nas trzymasz...
Eforts dzięki wielkieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 19:14
Livia
Nela
Marcel
-
monaa wrote:A czy któraś z Was łyka duphaston? Mi moja doktor przepisala 1x1 tabletkę.i mnie to zastanawia..bo jak w ostatniej ciąży która zakończyła się w 9tc miałam zagrożenie poronieniem to przyjmowalam 3x1 i zastanawiam się o co chodzi. Czy któraś z Was przyjmuje duphaston tak jak ja, nie mając zagrożenia ciąży?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:O kurde to nieźle u Was się dzieje, a mojemu K chyba tez hormony buzują bo raz wściekły zaraz wybucha śmiechem a potem jakiś wymóżdżony tłumaczy się zmęczeniem..
tiaa kuwada jak ta lala hahaha
Tak wgl to znowu teraz byłam siku i znowu lekkie plamienie pieprzone schody... Wiedziałam że coś nie bardzo bo tak mnie dzisiaj kłuło w szyjce ze momentami usiedzieć nie mogłam na krześle tylko z półdupka na półdupek się przesiadałam... Wiedziałam że będzie problem z szyjką ale kurde w każdej ciąży co raz szybciej...
CassieMK kurde no co się z Tobą dzieje kobieto tak w niepewności Nas trzymasz...
Eforts dzięki wielkie
jak wygląda u Ciebie to plamienie,takie skąpe czy obfite ??? -
nick nieaktualny
-
Maialenn wrote:Boli mnie teraz podbrzusze, taki ból jak na okres, myślicie że to w porządku?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15