Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:Cassie super wieści!
u mnie właśnie też było widać w pecherzyku taki biały zarys, nawet ciężko było zauważyć bo był mikro mały :p
u mnie to samo byłoteraz w środę okaże się czy jest serduszko. super wieści
CassieMK lubi tę wiadomość
-
mejbi wrote:Cassie no to świetne że wszystko w porządku
A lutke i dupka dostałaś tak profilaktycznie? Bo mi w pierwszej ciąży chyba gin na dzień dobry luteine przepisał i ciekawa jestem jak teraz będzie, idę jutro to się dowiem
U mnie było tak, że 8 dni po domniemanej owulce zrobiłam progesteron i wyszło 6 z hakiemwięc uznałam, że może jednak owu się przesunęła i w dniu, w którym miałam już niby dostać @, powtórzyłam progesteron i już było 19,41, ale w międzyczasie coś mnie tknęło, zrobiłam test i wyszedł pozytywny, więc poleciałam do gina po lutkę i dupka. A teraz pomimo fajnego własnego progesteronu, każe mi brać, bo przy endometriozie ciąża jest bardziej zagrożona, więc uznał, że obwarujemy ją z każdej strony
-
Cigaretta wrote:Cassie super wieści!
u mnie właśnie też było widać w pecherzyku taki biały zarys, nawet ciężko było zauważyć bo był mikro mały :p
Tak ciężko zauważyć, dopiero jak lekarz zatrzymał obraz, to mi kursorem pokazał taki jasny łuk, no ale zawsze to jeden stres mniej, nie trzeba się już bać pustego pęcherzykamonaa lubi tę wiadomość
-
monaa ja poprzednią noc kiepsko spałam, dziś idę już do łóżka...za dużo wrażeń
Będziemy się wymieniać, jutro znów Ty zaśniesz spokojnie, a któraś z dziewczyn będzie się stresować wizytą..i tak aż do porodu
Dobranoc :*Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monaa wrote:Stresuje mnie jutrzejsze usg,mam o 10:20 i mam nadzieję że cały czas będzie piękne serduszko..
Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej a ja się wyspałam dzisiaj o dziwo ale jak ja zasnęłam przed 21
poszłam córkę położyć położyłam się obok miałam ją przełożyć do łóżeczka ale sama zasnęłam
niedługo idę do przedszkola umowę podpisać bo miejsce się zwolniło dla Marcelka
no i obudziłam się z mega katarem i zawalony gardłem ledwo mówię...
także i lekarza zalicze i na bank antybiotyk raz w roku łapie mnie taka angina ,że masakra.. Idę ja zaraz się zbieram powoli tylko herbatkę gorąca wypije na to gardło bo ledwo gadam...
CassieMK Ty to Nas w niepewności trzymałaś wczorajgratuluję :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 06:49
Agnieszka0812, CassieMK, bereda11 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Narinka wrote:Podziwiam was, że już myślicie o wózkach, o wyprawce...
Ja nie umiem... Boję się... W ciąży z Kacperkiem też tak szybko planowałam wszystko, a niestety nie donosiłam ciąży
Teraz nie mam odwagi spojrzeć nawet na ubranka, nie mówiąc o łóżeczku czy wózku. Chyba dopiero jak będę w 36 tc zacznę o tym myśleć.
Narinka bardzo dobrze Cię rozumiem, mam tak samo, tym razem chyba poczekamy troszkę dłużej z zakupamiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc