Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maialenn wrote:Narazie nic nie biorę bo nie miałam jeszcze wizyty i się boje, to jest taki tępy rozciągający ból ale do zniesienia
Maialenn lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Maialenn wrote:Mam nadzieję że tak jest bo ka tylko do łazienki chodze czy czasem nie zaczelam już krwawić eh
Maialenn, xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja obecnie czytam jakich kosmetyków musze unikać
i niestety troche tego sporo
zapytałam o to plamienie,bo ja miałam takie wczoraj i u mnie to było z nadmiaru chodzenia,dzisiaj cały dzień w łóżku,tylko wieczorkiem na krótki spacer z psem i czuje sie b.dobrze
-
nick nieaktualnyEliana wrote:Hej dziewczyny! Dzieje się u nas na forum:) Ja też miałam dzisiaj przygody. Jeszcze rano w łóżku narzekałam do mojego męża, że nie czuję się w ogóle ciążowo i że mam ogromny niepokój przed wizytą u lekarza (jeszcze 2 dni muszę wytrzymać), żeby zobaczyć czy kropeczka się dobrze rozwija i czy bije serduszko.
A już chwilę później biegłam do łazienki i miałam super silne torsje, cała się od nich trzęsłam, a leciała ze mnie tylko woda... To było dziwne:) Ale jednocześnie trochę się uspokoiłam, że u mnie wszystko "normalnie".
Później zemdlałam jak byłam w kościele, było duszno, tylko pamiętam, że wstałam, żeby jak najszybciej wyjść na świeże potwietrze i... urwał mi się film!
Szczęście początkującego, okazało się, że wylądowałam w ramionach pracownika medycznego i zanim mój mąż zdążył dobiec on wyciągnął mnie na potwietrze, nogi w górę i już chwilę później byłam wśród żywych:)
Jak opowiedziałam o tym mamie, to jej się przypomniało, że ona będąc ze mną w ciąży zemdlała gdzieś na środku chodnika. Szła, szła i nagle padła jak dętka
Trzymajcie się dziewczynki i Cassie - daj znać!!!
hehe dziś miałam podobnie w kosciele męczyłam się żeby nie puścić pawia na babke obok i strasznie duszno mi było i też chwilami samoloty widziałam naszczęscie niedaleko siedział sąsiad co jest chirurgiempewnie umiał by mi pomóc hehheheh
Eliana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jesteście przekochane, naprawdę się wzruszyłam, "przeleciałam" na szybko 4 strony i średnio co 3 wypowiedź któraś z Was o mnie pytała
uwielbiam Was :* To ja Wam nie pisałam, że zaraz po wizycie jedziemy do moich rodziców, bo mój tata urodzinki robił?
A ja nie umiem z ovf korzystać na telefonie, uważam, że portal jest niedostosowany
Już Was dłużej nie trzymam w niepewności. Jest pęcherzyk ciążowy odpowiadający 4t6d, czyli tylko o jeden dzień mniej niż z omA w pęcherzyku (GS 0,91 cm) widać zarys zarodka, ale na razie nie jest to taka czarna kropka, jak na Waszych fotkach, tylko taka biała kreska, taki łuk jakby
Ale lekarz mówi, że to dzidziuś
) i że wszystko jest w idealnym porządku, tak jak ma być!
)
Jutro idę jeszcze raz do Niego, bo w szpitalu mi nie mógł wypisać lutki i dupka na refundację, więc podskoczę po recepty i chyba coś wspominał o karcie ciążyi że dostanę jutro listę badań do zrobienia
No a później, pewnie znowu za jakieś 2 tyg. wizyta serduszkowa, ale szczegóły pewnie poznam jutro, bo dziś to było tylko usg i pogratulowanie mężowi
fajnego mam tego lekarza
Jeszcze raz baaardzo Wam dziękuję za wsparcie :* Fotkę z usg wrzucę jutro
Aha, powiedzieliśmy od razu moim rodzicom, a po powrocie do domu teściowiTylko mama ucieszyła się tak żywiołowo, że nas wyściskałam, mężczyźni jakoś inaczej reagują, musi chyba do Nich dotrzeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 21:33
Maialenn, myszka2070, hiacynta99, mejbi, Efendis, anka418, bereda11, monaa, klaudia1534, Agnieszka0812, bimba, xpatiiix3, monilia84, monik, tiffi, Dariaaa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Dziewczyny, jesteście przekochane, naprawdę się wzruszyłam, "przeleciałam" na szybko 4 strony i średnio co 3 wypowiedź któraś z Was o mnie pytała
uwielbiam Was :* To ja Wam nie pisałam, że zaraz po wizycie jedziemy do moich rodziców, bo mój tata urodzinki robił?
A ja nie umiem z ovf korzystać na telefonie, uważam, że portal jest niedostosowany
Już Was dłużej nie trzymam w niepewności. Jest pęcherzyk ciążowy odpowiadający 4t6d, czyli tylko o jeden dzień mniej niż z omA w pęcherzyku (GS 0,91 cm) widać zarys zarodka, ale na razie nie jest to taka czarna kropka, jak na Waszych fotkach, tylko taka biała kreska, taki łuk jakby
Ale lekarz mówi, że to dzidziuś
) i że wszystko jest w idealnym porządku, tak jak ma być!
)
Jutro idę jeszcze raz do Niego, bo w szpitalu mi nie mógł wypisać lutki i dupka na refundację, więc podskoczę po recepty i chyba coś wspominał o karcie ciążyi że dostanę jutro listę badań do zrobienia
No a później, pewnie znowu za jakieś 2 tyg. wizyta serduszkowa, ale szczegóły pewnie poznam jutro, bo dziś to było tylko usg i pogratulowanie mężowi
fajnego mam tego lekarza
Jeszcze raz baaardzo Wam dziękuję za wsparcie :* Fotkę z usg wrzucę jutro
Aha, powiedzieliśmy od razu moim rodzicom, a po powrocie do domu teściowiTylko mama ucieszyła się tak żywiołowo, że nas wyściskałam, mężczyźni jakoś inaczej reagują, musi chyba do Nich dotrzeć
Super wieścicieszymy się ogromnie !!!!!!! :*
CassieMK, monaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny