Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda11 wrote:dzieki dziewczyny cos tam wykorzystam ..wiecie jak wygladam ? jakbym byla w 5 lub 6 miesiacu ciazy i tak mi strasznie ciezko jakbym przytyla z 5 kg przez te zaparcia ...masakra
ale ja Ci powiem,ze wczoraj wieczorem jak szłam spać to miałam brzuch na 4 miesiąc a nie było wzdęć ani zaparć tak mnie wywaliło, rano już miałam płaski brzuch -
nick nieaktualnya ja jestem po drzemce,te zakupy 4h i szpital na koniec i stres jaki dzisiaj doznałam mnie zmógł ;( nie martwcie sie dziewczyny,ja też mam stres ogromny,jak brzuszek boli to sie denerwuje,jak nic sie nie dzieje to również się boje,po tym plamieniu co dostałam,jak tylko poczuje,że mi "mokro" od razu sprawdzam czy to napewno nie krew ;( masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 20:38
-
Hej laseczki. Mogę dołączyć? Dziś byłam u lekarza i jest Kruszynka!!! Serduszko bije
A ja jakoś nie mogę nadal w to uwierzyć
Jestem mamą Wrześniaczka 2014 dlatego wybaczcie, że pewnie mało się będę udzielać ale mam ręce pełne roboty a zmęczenie i senność w niczym nie pomaga
Termin z miesiączki na 8.05.2016
Madziuśka, anka418, xpatiiix3, klaudia1534, Marietta, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
czy moge się również do Was przyłączyć? Jest to moja pierwsza ciąża. Termin mam wyznaczony na 08.05.2016 . Słyszałam juz bicie serduszka mojej kruszynki. Wszystko przebiega prawidlowo. Z objawów mam straszne mdłości, które towarzyszą mi dzien i noc
anka418, CassieMK, klaudia1534, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie mnie wywalili z roboty. Byłam zapchajdziurą bo jedna odeszła a drua miała urlop. Miałam przejść na inne oddziały,za rok może umowa o pracę sraty taty,oni odd pierwszego dnia wiedzieli że podziekuja mi jak tylko wszystkie dziewczyny wrócą. Jak mi o tym powiedzieli to ją nie wiele myśląc żeby nie pokazać że mi przykro mówię " i tak bym się prędzej czy później zwolniła bo jestem w ciąży " teraz trochę tego żałuje bo mogłam nie zapeszac.
-
Jeju, właśnie wróciłam z rodzinno-znajomego ogniska i trochę miałam do nadrobienia
Widziałam, ze któraś ma problemy z zaparciami...A ja mam tak, że jeden dzień męczą mnie zaparcia, a na drugi biegunka i tak na zmianę
Aż się dziś w wc zastanawiałam, czy w czasie ciąży choć raz załatwię się normalnie
Przy ognisku na szczęście nikt nie pytał, czemu nie piję, przyjęli informację, że jutro rano autem jadę - co w sumie też jest prawdą
Za to mąż mi się ululał i się modliłam, żeby nie wygadał, że jestem w ciąży, bo oczywiście temat pt. "posadziłeś drzewo, budujesz dom, to jeszcze dziecko trzeba spłodzić" wypłynął jak zawsze... Ale na szczęście nic nie powiedział
xpatiiix3, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Maialenn wrote:Właśnie mnie wywalili z roboty. Byłam zapchajdziurą bo jedna odeszła a drua miała urlop. Miałam przejść na inne oddziały,za rok może umowa o pracę sraty taty,oni odd pierwszego dnia wiedzieli że podziekuja mi jak tylko wszystkie dziewczyny wrócą. Jak mi o tym powiedzieli to ją nie wiele myśląc żeby nie pokazać że mi przykro mówię " i tak bym się prędzej czy później zwolniła bo jestem w ciąży " teraz trochę tego żałuje bo mogłam nie zapeszac.
A jaką miałaś umowę? Bo jeśli o pracę, ale na czas określony, to muszą Ci przedłużyć do dnia porodu. -
nick nieaktualnyMaialenn wrote:Właśnie mnie wywalili z roboty. Byłam zapchajdziurą bo jedna odeszła a drua miała urlop. Miałam przejść na inne oddziały,za rok może umowa o pracę sraty taty,oni odd pierwszego dnia wiedzieli że podziekuja mi jak tylko wszystkie dziewczyny wrócą. Jak mi o tym powiedzieli to ją nie wiele myśląc żeby nie pokazać że mi przykro mówię " i tak bym się prędzej czy później zwolniła bo jestem w ciąży " teraz trochę tego żałuje bo mogłam nie zapeszac.
jakto bys sie zwolnila -przeciez jestes chroniona
mialas umowe o pracę ??? -
nick nieaktualny