Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda mnie na zapracia, z którymi męczyłam się ponad tydzień pomogło codziennie picie mleka i spożywanie większej ilości nabiałów. Na przykład na śniadanie jadłam płatki z mlekiem, a na kolacje było kakao czy serek wiejski a w ciągu dnia activia i jakimś cudem ruszyło i już od tygodnia nie mam z nimi problemów.
-
Na zaparcia dobre są śliwki suszone, drugi sposób mam od położnej wieczorem zalewamy suszone śliwki przygotowaną wodą, rano zjadamy śliwki np z owsianka lub same, jeżeli nie damy rady to choć wypić tą wodęFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam wszystkie majoweczki
jestem raczkujaca jeśli chodzi o fora więc proszę o zrozumienie
po 2 latach starań od ostatniego poronienia udało się!! Wyjątkowo odpuscilismy w tym miesiącu, tylko raz przytulanko i to 34 dc i niespodzianka
ale każdy dzień to stres. Jak źle się czuję to się martwię a jak dobrze się czuję to też się martwię..
mejbi, Agnieszka0812, anka418, xpatiiix3, Madziuśka, monilia84, Eliana, kasius lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:No dobra dzwoniłam do gina, biorę smecte i orsalit, jak będzie gorzej mam jechać na izbę na kroplówkę i zastrzyk przeciwwymiotny
Dobrze że zadzwoniłaś. Przy jelitówce łatwo o odwodnienie a jeszcze jak Ciebie trzeci dzień trzyma taka impreza żołądkowa to pewnie jesteś wymęczonaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
mejbi wrote:Dobrze że zadzwoniłaś. Przy jelitówce łatwo o odwodnienie a jeszcze jak Ciebie trzeci dzień trzyma taka impreza żołądkowa to pewnie jesteś wymęczona
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:No dobra dzwoniłam do gina, biorę smecte i orsalit, jak będzie gorzej mam jechać na izbę na kroplówkę i zastrzyk przeciwwymiotny
o kurczę współczuję Kochana, a swoją drogą nigdy nie miałam jelitówkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Tak się pocieszam, że ciąże z chłopakami miałam takie nudne to teraz te przeboje na dziewuszkę
A w domu tylko Ciebie tak złapało czy już po całej rodzince poszedł wirus? najgorsze że to moment i jedna osoba od drugiej łapie. No to trzymam kciuki za dziewczynkęJa mam córkę i po cichu liczymy na chłopaczka
ale jak będzie druga dziewczynka też będzie super
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Chłopaki ze szkoły przytargali
Napisałyśmy prawie w tym samym momencie i dopiero jak wysłałam swojego posta to zobaczyłam że napisałaś że ze szkoły takiego gratisa dostałaśich też tak długo trzymało?
-
mejbi wrote:A w domu tylko Ciebie tak złapało czy już po całej rodzince poszedł wirus? najgorsze że to moment i jedna osoba od drugiej łapie. No to trzymam kciuki za dziewczynkę
Ja mam córkę i po cichu liczymy na chłopaczka
ale jak będzie druga dziewczynka też będzie super
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No K poszedł ale jutro po szkole mnie odbiera
Pójdziemy do parku i do zoo z dzieciakami
poleżeliśmy odpoczelismy i pogłaskał brzuszek hehe poprzytulaliśmy się z synkiem jeszcze on Nas wycałował kochany i czekam aż babcie z moja córka wrócą
bo jestem tragedycznie zmęczona heheh Kamil mówi idź spać wcześniej dzisiaj no z chęcią jak musze najpierw dzieci położyć spać tylko niech mi córkę oddadzą szybciej to szybciej pójdę spać
ahh.. szybciej by mogło się te mieszkanie znaleźć byśmy nie musieli do siebie tak na zmianę jeździć no ale cóż lada moment już
Monaa witamy i ogromne gratulacje aby fasolka tym razem została z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 19:45
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:No K poszedł ale jutro po szkole mnie odbiera
Pójdziemy do parku i do zoo z dzieciakami
poleżeliśmy odpoczelismy i pogłaskał brzuszek hehe poprzytulaliśmy się z synkiem jeszcze on Nas wycałował kochany i czekam aż babcie z moja córka wrócą
bo jestem tragedycznie zmęczona heheh Kamil mówi idź spać wcześniej dzisiaj no z chęcią jak musze najpierw dzieci położyć spać tylko niech mi córkę oddadzą szybciej to szybciej pójdę spać
ahh.. szybciej by mogło się te mieszkanie znaleźć byśmy nie musieli do siebie tak na zmianę jeździć no ale cóż lada moment już ;
Xpatiii powiem ci ze ciezka macie sytuacje zyciowa , wspolczuje z jednej strony bo ciezko jest przy dwojce dzieci bez faceta ,ojca, a teraz bedzie 3 wiec ciesze sie twoim szczesciem ze sytuacja wam sie zmienii i ze razem bedziecie juz uczestniczyc w waszym zyciu ..troche pewnie zejdzie sie ze znalezieniem odpowiedniego mieszkania i slubem ale fajnie i wazne ze macie juz konkretne plany,... -
Plany są juz jakiś czas co nie znajdę fajnego mieszkania to ktoś sprzed nosa sprzątnie to nie tak ze od teraz, bo już od czerwca szukamy K dopiero ma fajnie płatną pracę czas pokaże dobrze by było żeby się udało w przyszłym miesiącu wyprowadzićLivia
Nela
Marcel
-
monaa wrote:Witam wszystkie majoweczki
jestem raczkujaca jeśli chodzi o fora więc proszę o zrozumienie
po 2 latach starań od ostatniego poronienia udało się!! Wyjątkowo odpuscilismy w tym miesiącu, tylko raz przytulanko i to 34 dc i niespodzianka
ale każdy dzień to stres. Jak źle się czuję to się martwię a jak dobrze się czuję to też się martwię..
witaj monaa, nie przejmuj się nie jesteś sama. Również jestem po poronieniu i ciąży biochemicznej. Schizy mam bez przerwy, jak boli brzusio to się martwię że coś nie tak, jak nie boli to też się martwię i tak w koło. Spokoju zaznam jak szczęśliwie urodzę dzieciątko.
pozdrawiam i mam nadzieję że szybko się z Nami zaklimatyzujesz na wątkuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
xpatiii cudownie bybylo gdyby tak szybko udalo wam sie wprowadzic , tobie troche bylo by latwiej nawet emocjonalnie , ze ten chlop przyjdzie do domu na kolacje ucaluje wczolko i powie ale mam dzielna kobiete
przeciez my tak duzo nie oczekujemy od naszych mezczyzn ;-)ha ha
xpatiiix3 lubi tę wiadomość