Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
migussia wrote:Mam nadzieje, ze jakos to przetrwamy.
Ja wczesniej nie mialam robionej, to nie wiem co mnie czeka
oj tak haha,myślami bede z Toba
smak jakos znioslam co prawda dluzylo mi sie wypicie tego, bo mialam wrazenie ze juz koncze,a tu dupa nic nie ubywalo prawie. To bylo najdluzsze 3/4 szklanki plynu jakie w zyciu pilam.... najgorsze to mialam samopoczucie po tym,caly dzien rozwalony w łóżku miałam bo ciagle spac mi sie chcialo i slodko w gardle i drapanie....nienawidze slodyczy
z takich przyjemniejszych rzeczy,to dziś u mnie króluje barszcz czerwonyi wybieram sobie fryzurke
jeszcze w tym tygodniu zapisze się do fryzjera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:46
migussia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja mam nianię z monitorem oddechu z Angel Care, korzystaliśmy do ok 9 m-ca życia, miałam ją znów włożyć, ale już nie potrzebna a zaraz będzie dla Natana, mój od zawsze śpi pod kołderką
nigdy na siebie jej nie nasunął, teraz młodszy też będzie spał,
Ja obchodzę dziś 100 dniówkę, wow od jutra już liczba dwucyfrowa
wczoraj byłam na szczepieniu z młodym i zostaliśmy pochwaleni, że nie dostał jeszcze antybiotyku, hmmm masakra jest teraz przez te choroby, ja też nie wiem ile mój waży i szybko się nie dowiem, myślę ze dopiero w kwietniu.
Na pewno jest spory jak jego brat bo mierzyłam ostatnio brzuchy z siostrą i ona wyprzedza mnie o 9 tygodni a mamy takie same prawie 102 cmpasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
Moj Bobik wazy kolo kg
. Oczywiście jakas infekcja jest. Ale to nic nowego:/
monilia84 lubi tę wiadomość
-
kurcze wczoraj tak usiadłam i zaczelam czytac te wasze wypowiedzi o monitorze oddechu i zaczelam sie powaznie nad tym zastanowic,co do laktatora,narazie nie kupuje bo okaze sie ze tak powiem w praniu,czy sie przyda,jesli nie bedzie potrzeby to nie kupie przynajmniej miejsca mi nie bedzie zawalał zbędny,a jak sie okaze ze jest problem to kupie
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Tola super!!! Cieszę się ze w końcu pokonalas to obrzydlistwo!! Najważniejsze ze juz za Toba teraz grunt to dobre wyniki. Vo do monitora hmm.. Nie wiem mamy nieduże mieszkanie wiec to sprawa do obgadania z mężem. U mnie noc fatalna zaczely sie bole bioder jak śpię na boku.. No i bole kregoslupa
tola2014 lubi tę wiadomość
-
candles88 wrote:kurcze wczoraj tak usiadłam i zaczelam czytac te wasze wypowiedzi o monitorze oddechu i zaczelam sie powaznie nad tym zastanowic,co do laktatora,narazie nie kupuje bo okaze sie ze tak powiem w praniu,czy sie przyda,jesli nie bedzie potrzeby to nie kupie przynajmniej miejsca mi nie bedzie zawalał zbędny,a jak sie okaze ze jest problem to kupie
-
NOOO chwilunia dla mnie skoczylam z gotowaniem sprzataniem itp. ale zaraz maly sie obudzi i koniec relaksu.
Biedak dostal antybiotyk cos tam na oskrzelach mu siedzi.
Tola super wiadomość oby mi za pierwszym razem weszlo choc wolalabym pic nawet litr wody z ogorków;Dtola2014 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:dziewczyny pokonałam glukozę
))))))) szok !! teraz czekam na wynik.
Gratuluję.
Ja wprawdzie badanie zniosłam super, ale wynik po 2h jest tak niewiarygodny, że raczej czeka mnie powtórka:( Nie mam problemu z piciem glukozy, tylko nie uśmiecha mi się siedzenie w przychodni te 2 h i narażanie się na grypę, lub inne świństwo.tola2014 lubi tę wiadomość
-
domi05 wrote:SShape, u nas się nie powtarza, od razu skierowanie do diabetologa i dieta, podejrzewam że wszędzie tak...
Lekarz ogólny już mi wystawił skierowanie na powtórne badanie. Jeszcze potwierdzę w czwartek u gina. Tylko, że u mnie naprawdę wyszło 36mg po 2h a ja się czułam dobrze i jechałam sama autem po. Niby poniżej 50 jest hipoglikemia, ale 36 to już chyba człowiek nie jest w stanie stać o własnych siłach?
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Wszystko super, szyjka długa zamknięta, młody położony główkowo, waży 1178 gram wagowo idealnie 27t5d czyli OM. Fotke mam jedną ale bardzo słabej jakosci, nawet mąż nie wie na niej gdzie co jest więc nie będe wrzucać
teraz znowu czekać miesiąc na kolejną wizyte..
Dariaaa88, klaudia1534, pasia27, Patrycja24, monilia84, tola2014, kamisia88, migussia, helutka, JusWik, Carolq, Negra, patkaaxx90, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
migussia wrote:Candles, jutro czekaja mnie te same badania
Najbardziej jednak tej glukozy sie obawiam, zwlaszcza po przygodach Toli.
Najgorszy to chyba ten glod. Ja musze dojechac do labolatorium i od 6 na nogach a bede dopiero o 8 na miejscu i do 10 bez sniadania.. Przeraza mnie tomigussia, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny