Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o spanie to mój też był straszny kopacz, w spiworkach nie chciał spać a idealnym rozwiązaniem było zakladanie kołderki pod materac, nigdy nie naciagnal sobie jej na głowę ani nue wcisnąl się pod nią na tyle żeby głowa była przykryta.
Tola współczuję przejść z glukozą. Ten ręcznik to dobra opcja i musisz położyć się na boku ale nie na calkiem płaskim.
Przespanej nocki msmusie. Czytam was codziennie ale ja nue z tych co mają zawsze coś do powiedzeniabereda11, tola2014, maimama, katarzyna_d, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
ja chyba kupię rożek i śpiworek. Kołderek teraz nie będę kupowała. Chyba że teściowa koniecznie będzie chciała coś zakupić, to na później i tak się przyda. Monitor... jeszcze o tym nie myślałam, tak samo o laktatorze. Ja na mojego kochanego psiaka czasem zaglądam czy oddycha, przy maluchu mogę się zafiksować, też chyba byłabym spokojniejsza.
-
Dobry wieczor Dziewczyny,
Miałam dziś wizytę i dowiedziałam się, że z Córeczką wszystko w porządkujednak moje samopoczucie trochę lekarkę niepokoi. Nawet myślała, żeby mnie w szpitalu położyć bo mam ciąże z inf i na wszystko trzeba dmuchać. Kazała bardzo się oszczędzać. Mam też zażywać luteinę dopochwowo i magnez 3x2 tabletki. Mam nadzieję, że te moje skurcze i napinanie się brzucha do konca ciąży pozostaną bezbolesne. Przyznam, że się trochę stracha najadłam. Planowałam do kwietnia pracowac a tu sie okazuje, że muszę zwolnić tempo... Za dwa tygodnie kolejna wizyta, mam nadzieję, że skurcze choć trochę ustąpią.
Czekam aż się Goście porozjeżdżają i będę mogła leżeć do góry brzuchem
Słodkich snów!
-
Dzień gobry we wtorkowy poranek. Ja zaraz do laboratorium śmigam-mam nadzieję,że wyniki będą dobre (ok 14 już będę miała ), żeby tylko nie było kolejnego powodu do nerwów.
Różyczka, a co z Twoim samopoczuciem?jak często miałaś te skurcze (chodzi o napinanie się dolnej części brzucha?).[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez z humorem to wiecej go nie mam biz mam. Noc nieciekawa i w koncu ide z synkiem do lekarza bo to cholerstwonie chce mu przejsc a krztusi go jak starego palacza. ... Moze mame wyciagne ze soba zobacze. Oby mu w koncu przeszlo bo cala 3 nie spi no nawet 3i pol. U mnie w koncu 26 tydzuen sie zaczal choc z usg zawsze wychodzi 2 dni starszy . Te koncowki to i tak nieprzewidywalne sa.
Monitoru nie kupuje za to dzis ruszam w poszukiwaniu katarja w aptece jak nie bedzie zamawiam przez net w nosie mam zeby sie maly tak meczyl. maz troche kreci nosem ale mam to gdzies. -
tola2014 wrote:ja tez zaraz na glukozę . podejście 3 !
Bede kupować monitor oddechu. Ogólnie nie lubię gadżetów typu podgrzewacz czy sterylizator ale monitor daje jakies poczucie bezpieczeństwatola2014, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Witamy sie i my:)
Wczoraj mieliśmy szalony wieczorco do szkoły rodzenia było na prawde fajnie
Mądre rzeczy babeczka mówiła i taka śmieszna jest wiec na prawdę było miłomaź tez pozytywnie zaskoczony
Pozniej przyjechali rodzice z szafa dla małej . Troszkę skręciliśmy ale jeszcze zostało pare rzeczy do końca i do tego bym mogła wkładać ubranka Niuniale Maź obiecał ze dzis to skończy wiec moze wieczorkiem sie pocieszę tym doznaniem ;P
Tez sie bardzo zastanawiam nad monitorem , słyszałam sprzeczne opinie nie wiem juz kogo słuchać . Sama na orawde bym chciała miec takie urządzenie na pewno czułabym sie bezpiecznieja macie jakieś polecane ? Sprawdzone marki ?
-
Czeeeeesc malinki. Mi belly wczoraj cos nie dzialalo i dopiero was nadrabiam. Tola kciukasy. Gratulacje udanych wizyt.
A ja sie nakrecilam i martwie bo szwagierka jest s ciazy i ma taki termin jak ja i wczoraj byla u gin i jej maluszek jest prawie 300 g wiekszy i wazy ponad kg. -
nick nieaktualnyJusWik spokojnie maluszki rosną swoim tempem , moze jej rosnie mały pulpeciki ;P skoro lekarz nie miał obiekcji to
Znaczy ze jest ok . Pozatym rozbiezność wagi w tych tygodniach jest bardzo duzo takze nie ma chym sie przejmować .JusWik lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:Czeeeeesc malinki. Mi belly wczoraj cos nie dzialalo i dopiero was nadrabiam. Tola kciukasy. Gratulacje udanych wizyt.
A ja sie nakrecilam i martwie bo szwagierka jest s ciazy i ma taki termin jak ja i wczoraj byla u gin i jej maluszek jest prawie 300 g wiekszy i wazy ponad kg.. I wszystkie są zdrowe!!!
My mieliśmy Angelcare i teraz tez taki sobie załatwię. Mi sie chyba raz wlaczyl, a koleżance z 5. Dzieci w terminach, nie wcześniaki. Mi sie udalo od kokezanki kupic. Ale wole zrezygnować z kilku rzeczy a jednak monitor kupic. Nie wiem czy jest jakos bardzo potrzebny ale mi daje poczucie bezpieczeństwaAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny