Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:Domi całe szczęście ze Niuniek sie dobrze trzyma
ile wazy ?
Na Belly jest info ze możliwość jest do 33i0 takze jak sie wyrabiasz to chyba spokoja mam w 32 dokładnie 31i4
Teraz dotrwać do 14 marca, mam nadzieję że rośnie fajnie bo coraz mocniej kopie i czuję że jest większy więc mam nadzieję że wszystko dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:30
Carolq lubi tę wiadomość
-
4cm było pół godziny temu teraz nie wiem ale powiem Wam jadę bez zzo skoro tak ładnie idzie, jeszcze trochę i Livka będzie z Nami
Baronowa_83, josephinka84, TakaMama, maimama, Negra, katarzyna_d, pasia27, tola2014, JusWik, Patrycja24, Aniu_leczka, aaaguchaaa, Carolq lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
domi05 wrote:Wróciłam od lekarza, mam jakieś upławy, ale na szczęście to nie był czop... szyjka długa, wszystko dobrze trzyma, USG będzie 14 marca (czyli w 33tyg. - nie za późno?) , mały tak się ruszał i obracał że położna nie umiała mu tętna złapać, była zaskoczona jakie z niego ruchliwe dziecko
W końcu czuję Go po całych dniach
Dostałam od położnej też listę z potrzebnymi rzeczami w szpitalu, w którym chcę rodzić, także w marcu wszystko popiorę i przygotuję
Idę Was doczytać[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
xpatiiix3 wrote:4cm było pół godziny temu teraz nie wiem ale powiem Wam jadę bez zzo skoro tak ładnie idzie, jeszcze trochę i Livka będzie z Nami
-
JustyśM wrote:Baronowa Ty dalej w szpitalu? Skurcze ustąpiły?
Doppler dobrze wyszedł.
Mam nadzieje ze mnie wypuszcza -
Pati- trzymam kciuki za Was-powodzenia! Dzielna jesteś, dasz radę! Mąż jest z Tobą? Na pewno silne męskie ramię się przyda- choćby do wbijania w nie paznokci
Baronowa- za Ciebie też trzymam kciukasy- mam nadzieję, że te skurcze to był tylko epizod i kolejne pojawią się dopiero za minimum 7tyg.
Ja dziś byłam w poradni diabetologicznej i mam odstawioną insulinę! Juuuppiiii! Od początku twierdziłam, że mi nie potrzebna, to się mnie lekarka nie słuchałaTeraz mam się u niej pokazać za miesiąc z wynikiem Hb glikojakiejśtam (Carolq o tym badaniu pisała?). Także trochę mi lżej na psychice, że przynajmniej z jednych zastrzyków rezygnuję
I też dziś zaczynam 30 tc! Kolejny powód do radości
pasia27, Rudzina, Patrycja24, Baronowa_83, Carolq lubią tę wiadomość
-
Ja to jeszcze nic nie mam z kremów, balsamów i płynów do kapieli.
od dzis zaczelam pic sok z buraka z marchewką i jablkiem. Mam nadzieje ze poprawi mi sie morfologia bo wszystko na dolnej granicy. A powiem wam ze pyszny jest.
och ta nasza Patka. Niesamowita dziewczyna. -
Pasia ja kupuję akurat z HIPPa oliwkę, żel do mycia i kremik przeciw odparzeniom, dodatkowo kupię mydełko rossmanowskie babydream tak na wszelki wypadek. A do buźki http://www.aptekagemini.pl/mustela-sun-mleczko-spf50-d-tw-40ml.html Jakoś tak najbardziej mi podpasował po przeczytaniu masy opinii..
pasia27 lubi tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:Pasia ja kupuję akurat z HIPPa oliwkę, żel do mycia i kremik przeciw odparzeniom, dodatkowo kupię mydełko rossmanowskie babydream tak na wszelki wypadek. A do buźki http://www.aptekagemini.pl/mustela-sun-mleczko-spf50-d-tw-40ml.html Jakoś tak najbardziej mi podpasował po przeczytaniu masy opinii..
-
pasia27 wrote:Dziewczyny wracając do wyprawki kosmetycznej to co prócz Hippa kupiłyście?
Widzę ze rosmana kosmetyki maja fajny sklad ale cos jeszcze.ktoras w temacie?
A jeszcze kremik do buzi jaki ?
Ja kupowałam kosmetyki Linomag (żel do mycia i krem na odparzenia), bo oprócz dobrych opinii na znanym blogumają jeszcze super cenę. Jak Sroka używa, tzn dobre
Do buzi na początek nie będę nic używała (chyba, że Alantan jak będzie taka potrzeba), a później jak będzie mocniejsze słońce zaopatrzę się w krem z filtrem (ale jeszcze nie "przerabiałam" tematu, jaki)
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Synek rozwija sie prawidlowo, o tydzien wyprzedza termin z OM
wydaje mi sie, ze podobny troche do taty. Ale wstydliwy po mamusi bo niezbyt chcial pokazac co ma miedzy nogami.
pasia27, Baronowa_83, JusWik, klaudia1534, migussia, Dariaaa88, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pasia27 wrote:Dziewczyny wracając do wyprawki kosmetycznej to co prócz Hippa kupiłyście?
Widzę ze rosmana kosmetyki maja fajny sklad ale cos jeszcze.ktoras w temacie?
A jeszcze kremik do buzi jaki ?
Kupuje tylko zel z rosmana, linomag zielony i mam bepanthen który uzywamy rodzinnie od 6 lat.
-
Negra wrote:Ja kupowałam kosmetyki Linomag (żel do mycia i krem na odparzenia), bo oprócz dobrych opinii na znanym blogu
mają jeszcze super cenę. Jak Sroka używa, tzn dobre
Do buzi na początek nie będę nic używała (chyba, że Alantan jak będzie taka potrzeba), a później jak będzie mocniejsze słońce zaopatrzę się w krem z filtrem (ale jeszcze nie "przerabiałam" tematu, jaki)
Przy Kacperku nie uzywalam nic do buźki dopiero na jesień na wyjścia Nivea na kazda pogode ale teraz w sumie cale lato przed nami i sie zastanawiam