Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:)wracam po długiej przerwie ale codziennie was czytam po mojej kolce nerkowej w szpitalu nie miałam sily pisac,dali mi na oddziale antybiotyk dozylnie,po 3 dniach puscili do domu z recepta na antybiotyk i duphaston.Po szpitalu zmieniłam lekarza bo tamten nawet mi nie powiedzial,ze mam tylozgiecie macicy i ze mogą być w takich przypadkach problemy z zajściem.A ja bym jezdzila do. Niego i wydawala kase...Po 10 dniach koniec kuracji odstawili mi duphaston,i teraz po 2 tyg znowu jakies bole,i wczoraj na.ktg mikroskurcz,szyjka twarda bez rozwarcia,dostalam dupka i do.domu.Powiem wam szczerze ,ze podpadlam psychicznie,nie mam sily na nic,boje sie,ze nie donosze tej ciazy a to dopiero koniec 30 tygodnia....
Pati gratuluje ci z całego serca:)) -
nick nieaktualny
-
Poli9106 wrote:Hej dziewczyny:)wracam po długiej przerwie ale codziennie was czytam po mojej kolce nerkowej w szpitalu nie miałam sily pisac,dali mi na oddziale antybiotyk dozylnie,po 3 dniach puscili do domu z recepta na antybiotyk i duphaston.Po szpitalu zmieniłam lekarza bo tamten nawet mi nie powiedzial,ze mam tylozgiecie macicy i ze mogą być w takich przypadkach problemy z zajściem.A ja bym jezdzila do. Niego i wydawala kase...Po 10 dniach koniec kuracji odstawili mi duphaston,i teraz po 2 tyg znowu jakies bole,i wczoraj na.ktg mikroskurcz,szyjka twarda bez rozwarcia,dostalam dupka i do.domu.Powiem wam szczerze ,ze podpadlam psychicznie,nie mam sily na nic,boje sie,ze nie donosze tej ciazy a to dopiero koniec 30 tygodnia....
Pati gratuluje ci z całego serca:))
Kupiłam skarpetki w lumpku za 0,30gr-szaleństwoJusWik, pasia27, migussia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy na samym początku jak jeszcze jest kikut pępowiny to ubiera się maluszkowi body? Nie przeszkadza to? Bo wszędzie czytam że kaftaniki są niepraktyczne i w ogóle ich nie kupiłam ale teraz zastanawiam się czy przez pierwsze dni nie powinnam właśnie zakładać tylko kaftanika żeby nie uciskać pępka? Właśnie oglądałam jakiś filmik z owijania maluszka i miał on jedynie kaftanik plus pieluszka i był zawijany w otulacz/becik.
JusWik lubi tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Kazde klucie w kroku i od razu się modle,żeby przeszlo...mam nadzieję,ze dupek pomoze
Nosz kurna ale wpierdzielam ostatnio, ciagle bym cos mieliła w buzi. -
Guem wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy na samym początku jak jeszcze jest kikut pępowiny to ubiera się maluszkowi body? Nie przeszkadza to? Bo wszędzie czytam że kaftaniki są niepraktyczne i w ogóle ich nie kupiłam ale teraz zastanawiam się czy przez pierwsze dni nie powinnam właśnie zakładać tylko kaftanika żeby nie uciskać pępka? Właśnie oglądałam jakiś filmik z owijania maluszka i miał on jedynie kaftanik plus pieluszka i był zawijany w otulacz/becik.
-
Ja też dzisiaj cały czas jem ;/ Jak nie wafle ryżowe to jabłka, ciasto też było a najgorsze to zupka chińska pomidorowa.. Ale mam za swoje bo zgaga mnie chyba dzisiaj wykończy
A najlepsze jest to, że w lodówce mamy przygotowane na grilla piersi z kurczaka w sosie musztardowo miodowym i karkóweczkę i tak sobie myślę, że może dzisiaj wieczorem pogoda pozwoli żeby mąż skoczył to upiec
pasia27, JusWik lubią tę wiadomość
-
Chętnie bym się podzieliła swoim apetytem
I nawet nie chodzi mi o to że za dużo przytyję choć rzeczywiście waga trochę za szybko idzie w górę ale męczy mnie to ciągłe myślenie o tym co zjeść. Z jednej strony chciałabym żeby było to coś w miarę zdrowego a z drugiej nie mam energii by cokolwiek robić więc sięgam po wszystko co da się zjeść bez wysiłku. Dlatego zabroniłam mężowi przynosić do domu słodyczy bo po nie najłatwiej sięgnąć
pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Candles nie martw się wagą na zapas. Zobaczysz co powie nowy lekarz.
Moja koleżanka całą ciążę wymiotowała. Na szczęście wyniki krwi nie były złe ale też się bardzo martwiła bo przytyła niecałe 7 kg. Synek urodził się drobniutki, z wagą poniżej 3 kg ale teraz ma ponad 3 lata i niczym nie odbiega od rówieśników. Jest zdrowym i energicznym chłopcem. Nigdzie nie spotkałam się jeszcze z opinią, że tylko duże noworodki po 4 kg co najmniej są zdrowe więc głowa do góry i włącz pozytywne myśleniepasia27 lubi tę wiadomość
-
Guem wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy na samym początku jak jeszcze jest kikut pępowiny to ubiera się maluszkowi body? Nie przeszkadza to? Bo wszędzie czytam że kaftaniki są niepraktyczne i w ogóle ich nie kupiłam ale teraz zastanawiam się czy przez pierwsze dni nie powinnam właśnie zakładać tylko kaftanika żeby nie uciskać pępka? Właśnie oglądałam jakiś filmik z owijania maluszka i miał on jedynie kaftanik plus pieluszka i był zawijany w otulacz/becik.