Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
malvva wrote:domi05 to taki leżaczek firmy Bright Starts
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6015184255&reco_id=520e7e23-de41-11e5-b33e-02348af7a70c&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Reco&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Akcesoria+dla+dzieci-82595_Leżaczki+i+huśtawki-82596
Dziękii cena widzę fajna
-
candles88 wrote:hej dziewczyny
o widze,że kilka z Was zaliczyło tak jak i ja dzisiaj spotkanie z teściową,wiec ja rownież sie podziele pierwsze co to po pwejsciu do domu,w butach wlazła do pokoju małego i zaczeła komentować,"o widze,ze już lampka nocna jest zamintowana,a nie pomyslalas ze maly bedzie ciagnal za kabel? (pomijam fakt,że wokol szczebelk jest owiniety ochraniacz i maly musial by wstac na nozi,aby pociagnac za kabel,w dodatlu jest mocni zamontowana,wiecmnie grozi,że spadnie,potem przeszla sie po calym domui zaczela ROBIC ZDJECIA!!! a na moje pytanie,po co to mama robi,to odpowiedziala,no jak to po co,bede pokazywac moim kolezankom
bylam w szoku,po czym wybralismy sie z nimi na cmentarz,godzina drogi od domu i ogromnym zdziwieniem bylo dla mnie to,ze wsiadlo krówsko z przodu,a mi kazala sie gnieździc z tylu,bo to przeciez ona musi miec wygidnie
zabralismy ze soba naszego yorka(gdzie ja bylam temu przeciwna,poniewaz znam swoją sunie i wiem,ze ona nie lubi jezdzic samochodem,w dodatku,piszczy,skamle i po prostu sie boi,no to oczywiscie uslyszalam,ze "no wezmy niunie,bo przeciez ja tak zadko ją widuje,moją kochana sunie,moja corenke
) kiedy zapakowalismy sie juz do auta ( no i oczywiscie zapomnialam dodac ze takmnie wystawili z tą moją sunia,ze ja wszedzie nosilam ją na rekach,do tego swoja wlasna torbe,a moja cudowna tesciowa z mezusiem szli pod reke,a obok synus ich(maz) tak wiec wygladalam jak slonica
,zaczela przezywac slub swojej siostrzenicy,ktory ma sie odbyc 9 kwietnia i oczywiscie seria pretensji,dlaczego nie chce puscic jej synusia na wesele( nie wazne przeciez,ze wesele odbywa sie 70 km od mojego domu i zostala bym wtedy sama w 36tc,a jesli by zaczela sie akcja porodowa,to nie pozostalo by mi nic innego,jak tylko wyć do ksieżyca
) to zeby zagrac nam na nerwach to zaczela opowiadac,jak to edzie slub marzenie,bo przypkyna na sale motorowka,bo ona sobie wybrala suknie,jak ksiezna,bo ta sala to jak dwor wyglada z dojsciem do wody no i generalnie,to ona z tym swoim sponsorem to jest taka szczesliwa ze ah i oh...a na koniec dnia uslyszalam od meza,ze jestem nie mila dla jego mamy i poklocil sie ze mna,zamknal sie w sypialni i spi,a ja jestem ta zla jedza
no nie zazdroszczę, straszne babsko ;/
-
domi05 wrote:To może ja tez się pochwalę kącikiem małego
Brakuje jeszcze półeczek i trzebe będzie zawiesić światełka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c1f86a7e516.jpgu nas tez szare sciany i biale meble. No mi tez zostaly dekoracje do zawieszenia, literki, rameczka. Do tego mamy cotton balls biało-granatowo-blekitne
domi05 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
pasia27 wrote:Wyprawka
Kupiła kilka rzeczy których mi brakowało.
wróciłam do domu, z dwoma torbami i pudłem, z nowymi i używanymi rzeczami od rodziny. Na zdjęciu tylko część rzeczy, które przytargałam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aba590e7f561.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 18:59
Patrycja24, Rudzina, pasia27, tola2014, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:Widze, ze mamy podobny gust
u nas tez szare sciany i biale meble. No mi tez zostaly dekoracje do zawieszenia, literki, rameczka. Do tego mamy cotton balls biało-granatowo-blekitne
Patrycja24 lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:Ja nie umiem
wstrzymuje sie z powieszeniem bo nie chce, zeby sie zakurzylo. Najlepiej to zrobilabym to juz teraz. Cierpliwosc nie jest moja mocna strona
ja właśnie chciałam zobaczyć jak to wygląda na takim właśnie bardziej rzeczywistym zdjęciubo jak oglądam na allegro same te lampki to wyglądają mi na choinkowe, no i gdzie i jak je powiesić ?
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:ja właśnie chciałam zobaczyć jak to wygląda na takim właśnie bardziej rzeczywistym zdjęciu
bo jak oglądam na allegro same te lampki to wyglądają mi na choinkowe, no i gdzie i jak je powiesić ?
podoba mi sie tez na karniszu.
Iwa81 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Iwa81 wrote:Pasia powiem Ci że teściowa mnie zaskoczyła pozytywnie
Kupiła kilka rzeczy których mi brakowało.
wróciłam do domu, z dwoma torbami i pudłem, z nowymi i używanymi rzeczami od rodziny. Na zdjęciu tylko część rzeczy, które przytargałam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aba590e7f561.jpg
Ja zamowilam ręcznik dla malej u teściowej haha i na święta odbioręi pewnie cos kupi bo nie mogę.narzekac ale.zawsze jakas piżamie czy inna szmatkę dla Kacusie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:28
-
Iwa81 wrote:tylko te wiaderko to mi się wydawało że to dla większych dzieci jest
z reszta jak juz stabilniej trzyma glowke to na brzuszku może sobie próbować i "plywac"
-
pasia27 wrote:Nie no super!!
Ja zamowilam ręcznik dla malej u teściowej haha i na święta odbioręi pewnie cos kupi bo nie mogę.narzekac ale.zawsze jakas piżamie czy inna szmatkę dla Kacusie ma
Niech żyją : Dobre teściowepasia27 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Iwa dla większych to.wlasnie sama radość jak może sobie po wierzgać nogami i rączkami
z reszta jak juz stabilniej trzyma glowke to na brzuszku może sobie próbować i "plywac"
no właśnie dlatego wiaderko mnie nie przekonuje,
a kupię w końcu blaszaną balię jak Nasze prababcie używały i już
pasia27 lubi tę wiadomość