X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Jak lubisz różne dziwne rozwiązania to poczytaj o wiaderku do kąpania. Sporo moich koleżanek bardzo poleca ;)

tylko te wiaderko to mi się wydawało że to dla większych dzieci jest ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    domi05 to taki leżaczek firmy Bright Starts

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6015184255&reco_id=520e7e23-de41-11e5-b33e-02348af7a70c&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Reco&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Akcesoria+dla+dzieci-82595_Leżaczki+i+huśtawki-82596

Dzięki :) i cena widzę fajna :)

tb732n0a0czusv9c.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    hej dziewczyny :) o widze,że kilka z Was zaliczyło tak jak i ja dzisiaj spotkanie z teściową,wiec ja rownież sie podziele pierwsze co to po pwejsciu do domu,w butach wlazła do pokoju małego i zaczeła komentować,"o widze,ze już lampka nocna jest zamintowana,a nie pomyslalas ze maly bedzie ciagnal za kabel? (pomijam fakt,że wokol szczebelk jest owiniety ochraniacz i maly musial by wstac na nozi,aby pociagnac za kabel,w dodatlu jest mocni zamontowana,wiecmnie grozi,że spadnie,potem przeszla sie po calym domui zaczela ROBIC ZDJECIA!!! a na moje pytanie,po co to mama robi,to odpowiedziala,no jak to po co,bede pokazywac moim kolezankom :/ bylam w szoku,po czym wybralismy sie z nimi na cmentarz,godzina drogi od domu i ogromnym zdziwieniem bylo dla mnie to,ze wsiadlo krówsko z przodu,a mi kazala sie gnieździc z tylu,bo to przeciez ona musi miec wygidnie :/ zabralismy ze soba naszego yorka(gdzie ja bylam temu przeciwna,poniewaz znam swoją sunie i wiem,ze ona nie lubi jezdzic samochodem,w dodatku,piszczy,skamle i po prostu sie boi,no to oczywiscie uslyszalam,ze "no wezmy niunie,bo przeciez ja tak zadko ją widuje,moją kochana sunie,moja corenke :/) kiedy zapakowalismy sie juz do auta ( no i oczywiscie zapomnialam dodac ze takmnie wystawili z tą moją sunia,ze ja wszedzie nosilam ją na rekach,do tego swoja wlasna torbe,a moja cudowna tesciowa z mezusiem szli pod reke,a obok synus ich(maz) tak wiec wygladalam jak slonica :/ ,zaczela przezywac slub swojej siostrzenicy,ktory ma sie odbyc 9 kwietnia i oczywiscie seria pretensji,dlaczego nie chce puscic jej synusia na wesele( nie wazne przeciez,ze wesele odbywa sie 70 km od mojego domu i zostala bym wtedy sama w 36tc,a jesli by zaczela sie akcja porodowa,to nie pozostalo by mi nic innego,jak tylko wyć do ksieżyca :/ ) to zeby zagrac nam na nerwach to zaczela opowiadac,jak to edzie slub marzenie,bo przypkyna na sale motorowka,bo ona sobie wybrala suknie,jak ksiezna,bo ta sala to jak dwor wyglada z dojsciem do wody no i generalnie,to ona z tym swoim sponsorem to jest taka szczesliwa ze ah i oh...a na koniec dnia uslyszalam od meza,ze jestem nie mila dla jego mamy i poklocil sie ze mna,zamknal sie w sypialni i spi,a ja jestem ta zla jedza :/

no nie zazdroszczę, straszne babsko ;/

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    To może ja tez się pochwalę kącikiem małego :) Brakuje jeszcze półeczek i trzebe będzie zawiesić światełka
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c1f86a7e516.jpg

bardzo ładnie ;)

domi05 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvaa

super, to już macie fajnie wszystko gotowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 18:42

km5sdf9h3loowecn.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja nie kupowalam stamtad poprostu wrzucilam linka zebys zobaczyla ja wychaczyłam na olx za 30 zl :)

domi05 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Candles bądź dzielna, faktycznie teściową masz z piekła rodem... porozmawiaj może z mężem poważnie, ja nie mam prawa chyba narzekać na swoich słysząc takie historie :/

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    To może ja tez się pochwalę kącikiem małego :) Brakuje jeszcze półeczek i trzebe będzie zawiesić światełka
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c1f86a7e516.jpg
    Widze, ze mamy podobny gust :-) u nas tez szare sciany i biale meble. No mi tez zostaly dekoracje do zawieszenia, literki, rameczka. Do tego mamy cotton balls biało-granatowo-blekitne :-)

domi05 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Wyprawka :-)
    Pasia powiem Ci że teściowa mnie zaskoczyła pozytywnie ;) Kupiła kilka rzeczy których mi brakowało.
    wróciłam do domu, z dwoma torbami i pudłem, z nowymi i używanymi rzeczami od rodziny. Na zdjęciu tylko część rzeczy, które przytargałam.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aba590e7f561.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 18:59

Patrycja24, Rudzina, pasia27, tola2014, Carolq lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowe-temat rzeka :-/ zalezy od naszych charakterow, ale mysle, ze lepiej wyjasniac nieporozumienia, mowic co nam sie nie podoba. Najwyzej sie obraza :-P Ja juz wiem, ze z tesciowa mimo szczerych checi nie dojde do porozumienia. Jej strata :-P

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Widze, ze mamy podobny gust :-) u nas tez szare sciany i biale meble. No mi tez zostaly dekoracje do zawieszenia, literki, rameczka. Do tego mamy cotton balls biało-granatowo-blekitne :-)
    U mnie też szaro błękitne ściany, białe meble i cotton ballsy błekitno biało szare :)

Patrycja24 lubi tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wrocilam. Powiem tak. Obiad przepyszny! brzuch wyglaskany i zero tematu czy cos potrzebuje.. no coz.. jest moja tesciowa od poltora roku i powoli sie przyzwyczajam do tego jaki ma charakter..

Iwa81 lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jak już będziecie miały zamontowane te cotton balls to wrzućcie fotki, bo chciałam zobaczyć jak to wygląda w pokoju,

domi05 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie umiem :-P
    wstrzymuje sie z powieszeniem bo nie chce, zeby sie zakurzylo. Najlepiej to zrobilabym to juz teraz. Cierpliwosc nie jest moja mocna strona ;-)

pasia27 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Ja nie umiem :-P
    wstrzymuje sie z powieszeniem bo nie chce, zeby sie zakurzylo. Najlepiej to zrobilabym to juz teraz. Cierpliwosc nie jest moja mocna strona ;-)

ja właśnie chciałam zobaczyć jak to wygląda na takim właśnie bardziej rzeczywistym zdjęciu ;) bo jak oglądam na allegro same te lampki to wyglądają mi na choinkowe, no i gdzie i jak je powiesić ?

tola2014 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    ja właśnie chciałam zobaczyć jak to wygląda na takim właśnie bardziej rzeczywistym zdjęciu ;) bo jak oglądam na allegro same te lampki to wyglądają mi na choinkowe, no i gdzie i jak je powiesić ?
    Ja obok lozeczka mam regal i zamierzam to tak na boku rozwiesic :-) podoba mi sie tez na karniszu.

Iwa81 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Pasia powiem Ci że teściowa mnie zaskoczyła pozytywnie ;) Kupiła kilka rzeczy których mi brakowało.
    wróciłam do domu, z dwoma torbami i pudłem, z nowymi i używanymi rzeczami od rodziny. Na zdjęciu tylko część rzeczy, które przytargałam.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aba590e7f561.jpg
    Nie no super!!

Ja zamowilam ręcznik dla malej u teściowej haha i na święta odbiorę ;-) i pewnie cos kupi bo nie mogę.narzekac ale.zawsze jakas piżamie czy inna szmatkę dla Kacusie ma :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:28

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    tylko te wiaderko to mi się wydawało że to dla większych dzieci jest ;)
    Iwa dla większych to.wlasnie sama radość jak może sobie po wierzgać nogami i rączkami :-) z reszta jak juz stabilniej trzyma glowke to na brzuszku może sobie próbować i "plywac" ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Nie no super!!

Ja zamowilam ręcznik dla malej u teściowej haha i na święta odbiorę ;-) i pewnie cos kupi bo nie mogę.narzekac ale.zawsze jakas piżamie czy inna szmatkę dla Kacusie ma :-)

Niech żyją : Dobre teściowe ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Iwa dla większych to.wlasnie sama radość jak może sobie po wierzgać nogami i rączkami :-) z reszta jak juz stabilniej trzyma glowke to na brzuszku może sobie próbować i "plywac" ;-)

no właśnie dlatego wiaderko mnie nie przekonuje,
    a kupię w końcu blaszaną balię jak Nasze prababcie używały i już :D

km5sdf9h3loowecn.png
‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ