Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczka wrote:Wózek marki Joolz, taka holenderska firma.
Nie wiem dokładnie jaki model.
Joolz day antracyt. Tyle wiem
Było mnóstwo zdjec i wydaje sie bardzo zadbany.
Taki Joolz 2w1 jaki chcieliśmy w sklepie kosztuje chyba ok 4 tyś więc szukaliśmy używanego.
Mam Nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę! Ale jest opcja zwrotu gdyby nam sie jednak nie spodobał.Różyczka lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Dziewczyny tylko bez linczu i hejtu.
Nie ma co naskakiwać na dziewczynę, z drugiej strony rzeczywiście dziwnie czyta się, że ciąże prowadzi lekarz medycyny estetycznej, a nie ginekolog....
"...oczywiście ona nie jest ginekologiem,tylko lekarzem medycyny estetycznej,a ginekologia to jakby jej druga dziedzina,ale żadnej specjalizacji w tym kierunku nie ma...." nie można nie mieć specjalizacji i prowadzić ciążęDariaaa88, tola2014, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajgorsze jest to ze ciagle sytuacja sie powtarza na którymś forum
A ja jestem za gnebieniem i liczowaniem , wkurza mnie to ze ktos sie wpier**** na nasze forum i psuje atmosferę
Czy nie moze byc normalnie bez flakoników i innych wazonówWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:53
luna91, pasia27, Iwa81, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko ja domowilam swoje kremy , witaminy i wyszło mi 611 zł
nawet mu nie mowię bo chyba mnie zabije
Jak wy to robicie ze sie mieścinie w takich cenach
Aaa i jeszcze jedno mam czekać do końca marca , ze względu na to ze boje sie o daty przydatności kosmetyków ? Powiedzcie mi jak to wyglada ? Warto czekać czy raczej nie ma takiej potdmrzebyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 13:04
Nacia lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Spoko ja domowilam swoje kremy , witaminy i wyszło mi 611 zł
Uuu no to zaszalalasja na szczescie mam juz troche rzeczy pokupionych wiec teraz tylko kwestia uzupelnienia kosmetykow itp.. no i ten laktator mnie meczy.. jak go dodam do koszyka bede miala juz 300zl..
-
monilia84 wrote:Hejka dziewczyny
Kurcze ale dajecie dużo dobrych rad zwłaszcza dot. zakupów, także nadrabiam Was i robię notatki
U nas dzisiaj dzień zakupów, biorę sie za to bo nie chce męża zostawić ze wszystkim a za wiele nie mam.
Laktator pożyczę od koleżanki bo nie wiem czy będzie mi potrzebny a szkoda kupować jak okaże się że nie jest wogóle potrzebny.
Pati Livcia jest cudna
Wózeczki macie cudne ja jeszcze dalej nie wiem jaki wybrać ale to normalne, bo jestem niezdecydowana
Widzę że łączą Was wspólne szpitale, ja akurat nie mam na forum nikogo od siebie. Ja zastanawiam się nad dwoma, jeden jest parę kilometrów obok mnie, w miejscowości obok a drugi w Rudzie Śląskiej, bo tam mają wysoki stopień referencyjności. Ale rodzina wolałaby bliżej czyli w Wodzisławiu Śl, żeby daleko nie było do Nas
Wszystko zależy jak mój mężczyzna się ułoży bo narazie czeka mnie cesarka bo jest ułożony pośladkowo, także nie ma szans na normalny poród, od 3 tygodni jest tak ułożony, ale lekarz mówi że jeszcze ma kupię czasu na odwrócenie, nio zobaczymy
Jutro robię badania morfologii i moczu zobaczymy czy coś mi się pogorszyło, albo jakieś badziewa pojawily np bakterie.
Miłego dnia życzę
monilia84, ja z Radlina! Myślałam że sama tu jestem z tych okolicJa wybieram Rydułtowy, wszystkie znajome tam rodziły lekarza też mam z tego szpitala, nie wiesz czy też można się wybrac na porodówkę i zobaczyć wszystko? Bo się zastanawiam, a zadnych informacji w internecie nie ma, musze chyba położną zaptać. Ponoć w Rydułtowach lepsza opieka, nawet dzieczyny z Wodzisławia i Zawady znam, które jednak Rydułtowy wybrały. Sam szpital co prawda opinii najlepszych nie ma, ale ponoć porodówka i opieka super, wszystko też odnowione, dużo lepiej niż Wodzisław
-
Carolq wrote:Spoko ja domowilam swoje kremy , witaminy i wyszło mi 611 zł
Aaa i jeszcze jedno mam czekać do końca marca , ze względu na to ze boje sie o daty przydatności kosmetyków ? Powiedzcie mi jak to wyglada ? Warto czekać czy raczej nie ma takiej potdmrzebyZamawiałam tak coś kuzynce, jest wtedy info na stronie na czerwono że data ważności np. 31.05.2016 i jest ten kosmetyk jako promocja, tak jak tutaj: http://www.aptekagemini.pl/oilatum-baby-lagodna-ochrona-szampon-od-urodzenia-200ml-duplikat-1.html
Carolq lubi tę wiadomość
-
Tak apropo tych fejkowych kont, to zobaczcie jakie Wy macie nicki, większosć od imion, albo coś z dopiskiem "mama" a tu kur** flakonik i zdjęcie flakonika perfum w awatarze, później świeczki, wtf, kto na takie pomysły wpada jak zaklada konto? Jakbym sobie wymyslila nick "stoliczek" i w awatarze ustawila zdjęcie stolika z ikei to bym uznala ze coś ze mną nie tak xd
Nacia, migussia, La-mia, luna91, Patrycja24, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co wybieracie na ochronę materaca? Prześcieradło nieprzemakalne, podkład jednorazowy, wielorazowy czy ochraniacz na materac, które będzie najlepsze?
Jeśli chodzi o nick to różnie bywa, pamiętam jak mąż sto lat temu zakładał mi konto na allegro i pyta jaki chcę nick, ja wymieniałam i ciągle było że już zajęty, w końcu zirytowany wpisał krowa i weszłoRóżyczka, tola2014, Patrycja24, bimba lubią tę wiadomość
-
Się zaczełam smiac jak glupia z tej krowy xD
Ale nawet jak krowa, to kurde nick świeczki i świeczki w awatarze... Fanka wosku to jest na pewno, studiuje medycyne, prawo i pracuje w manufakturze świeczek z wosku pszczelego bo to jej pasjamigussia, luna91, Carolq lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić