WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tylko bez linczu i hejtu.

Agnieszka0812, Carolq lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Wózek marki Joolz, taka holenderska firma.
    Nie wiem dokładnie jaki model.
    Joolz day antracyt. Tyle wiem :)
    Było mnóstwo zdjec i wydaje sie bardzo zadbany.
    Taki Joolz 2w1 jaki chcieliśmy w sklepie kosztuje chyba ok 4 tyś więc szukaliśmy używanego.
    Mam Nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę! Ale jest opcja zwrotu gdyby nam sie jednak nie spodobał.
    Joolz jest mega! Dla mnie najlepszy wózek, choć gondolka trochę dla mnie nisko, ale to było moje marzenie, no i długo pojeździ Ci dzieciątko, bo ma jedną z dłuższych gondolek, bo ok 80cm! Na pewno będziesz zadowolona!

Różyczka lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja.

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z lekami i poprawa mam tak samo jak Malva :) żelazo i kwas podniosły sie hemoglobina i hematokryt
    Wracam do domu i ide spać piwosze to :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:46

Agnieszka0812, malvva lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dziewczyny tylko bez linczu i hejtu.

Nie ma co naskakiwać na dziewczynę, z drugiej strony rzeczywiście dziwnie czyta się, że ciąże prowadzi lekarz medycyny estetycznej, a nie ginekolog....
    "...oczywiście ona nie jest ginekologiem,tylko lekarzem medycyny estetycznej,a ginekologia to jakby jej druga dziedzina,ale żadnej specjalizacji w tym kierunku nie ma...." nie można nie mieć specjalizacji i prowadzić ciążę :/

Dariaaa88, tola2014, luna91 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to ze ciagle sytuacja sie powtarza na którymś forum :/
    A ja jestem za gnebieniem i liczowaniem , wkurza mnie to ze ktos sie wpier**** na nasze forum i psuje atmosferę :P
    Czy nie moze byc normalnie bez flakoników i innych wazonów :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:53

luna91, pasia27, Iwa81, JusWik lubią tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 12:29

Marietta lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zarazilam sie od was i juz mam na gemini w koszyku rzeczy za 150zl.. i dopiero sie rozkrecam :D maz mnie udusi :)

pasia27 lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ja domowilam swoje kremy , witaminy i wyszło mi 611 zł :/ nawet mu nie mowię bo chyba mnie zabije
    Jak wy to robicie ze sie mieścinie w takich cenach :/
    Aaa i jeszcze jedno mam czekać do końca marca , ze względu na to ze boje sie o daty przydatności kosmetyków ? Powiedzcie mi jak to wyglada ? Warto czekać czy raczej nie ma takiej potdmrzeby :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 13:04

Nacia lubi tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jeśli zamierzecie kupić śpirowki, to na stronie smyka jest promocja, za 14-16zł, ja właśnie jeden zamówiłam:
    http://www.smyk.com/ubrania-i-buty/bielizna/spiwory,7403012701,s

pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Spoko ja domowilam swoje kremy , witaminy i wyszło mi 611 zł :/ nawet mu nie mowię bo chyba mnie zabije

Uuu no to zaszalalas :) ja na szczescie mam juz troche rzeczy pokupionych wiec teraz tylko kwestia uzupelnienia kosmetykow itp.. no i ten laktator mnie meczy.. jak go dodam do koszyka bede miala juz 300zl.. :/

tb73anlisarvnmt1.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kosmetyki to chyba maja ze dwa lata waznosci bez otwierania ;p popatrz na daty kosmetykow ktore masz w domu

Carolq lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Hejka dziewczyny :)

Kurcze ale dajecie dużo dobrych rad zwłaszcza dot. zakupów, także nadrabiam Was i robię notatki :)

U nas dzisiaj dzień zakupów, biorę sie za to bo nie chce męża zostawić ze wszystkim a za wiele nie mam.
    Laktator pożyczę od koleżanki bo nie wiem czy będzie mi potrzebny a szkoda kupować jak okaże się że nie jest wogóle potrzebny.

Pati Livcia jest cudna <3

Wózeczki macie cudne ja jeszcze dalej nie wiem jaki wybrać ale to normalne, bo jestem niezdecydowana :)

Widzę że łączą Was wspólne szpitale, ja akurat nie mam na forum nikogo od siebie. Ja zastanawiam się nad dwoma, jeden jest parę kilometrów obok mnie, w miejscowości obok a drugi w Rudzie Śląskiej, bo tam mają wysoki stopień referencyjności. Ale rodzina wolałaby bliżej czyli w Wodzisławiu Śl, żeby daleko nie było do Nas :)

Wszystko zależy jak mój mężczyzna się ułoży bo narazie czeka mnie cesarka bo jest ułożony pośladkowo, także nie ma szans na normalny poród, od 3 tygodni jest tak ułożony, ale lekarz mówi że jeszcze ma kupię czasu na odwrócenie, nio zobaczymy :)

Jutro robię badania morfologii i moczu zobaczymy czy coś mi się pogorszyło, albo jakieś badziewa pojawily np bakterie.

Miłego dnia życzę :)

monilia84, ja z Radlina! Myślałam że sama tu jestem z tych okolic :) Ja wybieram Rydułtowy, wszystkie znajome tam rodziły lekarza też mam z tego szpitala, nie wiesz czy też można się wybrac na porodówkę i zobaczyć wszystko? Bo się zastanawiam, a zadnych informacji w internecie nie ma, musze chyba położną zaptać. Ponoć w Rydułtowach lepsza opieka, nawet dzieczyny z Wodzisławia i Zawady znam, które jednak Rydułtowy wybrały. Sam szpital co prawda opinii najlepszych nie ma, ale ponoć porodówka i opieka super, wszystko też odnowione, dużo lepiej niż Wodzisław

tb732n0a0czusv9c.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Aaa i jeszcze jedno mam czekać do końca marca , ze względu na to ze boje sie o daty przydatności kosmetyków ? Powiedzcie mi jak to wyglada ? Warto czekać czy raczej nie ma takiej potdmrzeby :/
    Daty są raczej długie, 2017 nawet, jak jest coś co ma krotszy termin, kwiecień, maj, to mają na promocji :) Zamawiałam tak coś kuzynce, jest wtedy info na stronie na czerwono że data ważności np. 31.05.2016 i jest ten kosmetyk jako promocja, tak jak tutaj: http://www.aptekagemini.pl/oilatum-baby-lagodna-ochrona-szampon-od-urodzenia-200ml-duplikat-1.html

Carolq lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak apropo tych fejkowych kont, to zobaczcie jakie Wy macie nicki, większosć od imion, albo coś z dopiskiem "mama" a tu kur** flakonik i zdjęcie flakonika perfum w awatarze, później świeczki, wtf, kto na takie pomysły wpada jak zaklada konto? Jakbym sobie wymyslila nick "stoliczek" i w awatarze ustawila zdjęcie stolika z ikei to bym uznala ze coś ze mną nie tak xd

Nacia, migussia, La-mia, luna91, Patrycja24, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wtedy była bys LACK :P

NatiB lubi tę wiadomość

• Guem Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co wybieracie na ochronę materaca? Prześcieradło nieprzemakalne, podkład jednorazowy, wielorazowy czy ochraniacz na materac, które będzie najlepsze?
    Jeśli chodzi o nick to różnie bywa, pamiętam jak mąż sto lat temu zakładał mi konto na allegro i pyta jaki chcę nick, ja wymieniałam i ciągle było że już zajęty, w końcu zirytowany wpisał krowa i weszło :D

Różyczka, tola2014, Patrycja24, bimba lubią tę wiadomość

• NatiB Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak xD LackSOSNA xD i kuźwa zdjęcie stolika na tle baneru IKEA. No kuźwa xD

Carolq lubi tę wiadomość

Bartuś❤️
  • Guem Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Dziewczyny, jeśli zamierzecie kupić śpirowki, to na stronie smyka jest promocja, za 14-16zł, ja właśnie jeden zamówiłam:
    http://www.smyk.com/ubrania-i-buty/bielizna/spiwory,7403012701,s
    malutkie te śpiworki, kupujecie takie?

• NatiB Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się zaczełam smiac jak glupia z tej krowy xD
    Ale nawet jak krowa, to kurde nick świeczki i świeczki w awatarze... Fanka wosku to jest na pewno, studiuje medycyne, prawo i pracuje w manufakturze świeczek z wosku pszczelego bo to jej pasja

migussia, luna91, Carolq lubią tę wiadomość

Bartuś❤️
‹‹ 1343 1344 1345 1346 1347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ