X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tylko bez linczu i hejtu.

Agnieszka0812, Carolq lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Wózek marki Joolz, taka holenderska firma.
    Nie wiem dokładnie jaki model.
    Joolz day antracyt. Tyle wiem :)
    Było mnóstwo zdjec i wydaje sie bardzo zadbany.
    Taki Joolz 2w1 jaki chcieliśmy w sklepie kosztuje chyba ok 4 tyś więc szukaliśmy używanego.
    Mam Nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę! Ale jest opcja zwrotu gdyby nam sie jednak nie spodobał.
    Joolz jest mega! Dla mnie najlepszy wózek, choć gondolka trochę dla mnie nisko, ale to było moje marzenie, no i długo pojeździ Ci dzieciątko, bo ma jedną z dłuższych gondolek, bo ok 80cm! Na pewno będziesz zadowolona!

Różyczka lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja.

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z lekami i poprawa mam tak samo jak Malva :) żelazo i kwas podniosły sie hemoglobina i hematokryt
    Wracam do domu i ide spać piwosze to :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:46

Agnieszka0812, malvva lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dziewczyny tylko bez linczu i hejtu.

Nie ma co naskakiwać na dziewczynę, z drugiej strony rzeczywiście dziwnie czyta się, że ciąże prowadzi lekarz medycyny estetycznej, a nie ginekolog....
    "...oczywiście ona nie jest ginekologiem,tylko lekarzem medycyny estetycznej,a ginekologia to jakby jej druga dziedzina,ale żadnej specjalizacji w tym kierunku nie ma...." nie można nie mieć specjalizacji i prowadzić ciążę :/

Dariaaa88, tola2014, luna91 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to ze ciagle sytuacja sie powtarza na którymś forum :/
    A ja jestem za gnebieniem i liczowaniem , wkurza mnie to ze ktos sie wpier**** na nasze forum i psuje atmosferę :P
    Czy nie moze byc normalnie bez flakoników i innych wazonów :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:53

luna91, pasia27, Iwa81, JusWik lubią tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 12:29

Marietta lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zarazilam sie od was i juz mam na gemini w koszyku rzeczy za 150zl.. i dopiero sie rozkrecam :D maz mnie udusi :)

pasia27 lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ja domowilam swoje kremy , witaminy i wyszło mi 611 zł :/ nawet mu nie mowię bo chyba mnie zabije
    Jak wy to robicie ze sie mieścinie w takich cenach :/
    Aaa i jeszcze jedno mam czekać do końca marca , ze względu na to ze boje sie o daty przydatności kosmetyków ? Powiedzcie mi jak to wyglada ? Warto czekać czy raczej nie ma takiej potdmrzeby :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 13:04

Nacia lubi tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jeśli zamierzecie kupić śpirowki, to na stronie smyka jest promocja, za 14-16zł, ja właśnie jeden zamówiłam:
    http://www.smyk.com/ubrania-i-buty/bielizna/spiwory,7403012701,s

pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Spoko ja domowilam swoje kremy , witaminy i wyszło mi 611 zł :/ nawet mu nie mowię bo chyba mnie zabije

Uuu no to zaszalalas :) ja na szczescie mam juz troche rzeczy pokupionych wiec teraz tylko kwestia uzupelnienia kosmetykow itp.. no i ten laktator mnie meczy.. jak go dodam do koszyka bede miala juz 300zl.. :/

tb73anlisarvnmt1.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kosmetyki to chyba maja ze dwa lata waznosci bez otwierania ;p popatrz na daty kosmetykow ktore masz w domu

Carolq lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Hejka dziewczyny :)

Kurcze ale dajecie dużo dobrych rad zwłaszcza dot. zakupów, także nadrabiam Was i robię notatki :)

U nas dzisiaj dzień zakupów, biorę sie za to bo nie chce męża zostawić ze wszystkim a za wiele nie mam.
    Laktator pożyczę od koleżanki bo nie wiem czy będzie mi potrzebny a szkoda kupować jak okaże się że nie jest wogóle potrzebny.

Pati Livcia jest cudna <3

Wózeczki macie cudne ja jeszcze dalej nie wiem jaki wybrać ale to normalne, bo jestem niezdecydowana :)

Widzę że łączą Was wspólne szpitale, ja akurat nie mam na forum nikogo od siebie. Ja zastanawiam się nad dwoma, jeden jest parę kilometrów obok mnie, w miejscowości obok a drugi w Rudzie Śląskiej, bo tam mają wysoki stopień referencyjności. Ale rodzina wolałaby bliżej czyli w Wodzisławiu Śl, żeby daleko nie było do Nas :)

Wszystko zależy jak mój mężczyzna się ułoży bo narazie czeka mnie cesarka bo jest ułożony pośladkowo, także nie ma szans na normalny poród, od 3 tygodni jest tak ułożony, ale lekarz mówi że jeszcze ma kupię czasu na odwrócenie, nio zobaczymy :)

Jutro robię badania morfologii i moczu zobaczymy czy coś mi się pogorszyło, albo jakieś badziewa pojawily np bakterie.

Miłego dnia życzę :)

monilia84, ja z Radlina! Myślałam że sama tu jestem z tych okolic :) Ja wybieram Rydułtowy, wszystkie znajome tam rodziły lekarza też mam z tego szpitala, nie wiesz czy też można się wybrac na porodówkę i zobaczyć wszystko? Bo się zastanawiam, a zadnych informacji w internecie nie ma, musze chyba położną zaptać. Ponoć w Rydułtowach lepsza opieka, nawet dzieczyny z Wodzisławia i Zawady znam, które jednak Rydułtowy wybrały. Sam szpital co prawda opinii najlepszych nie ma, ale ponoć porodówka i opieka super, wszystko też odnowione, dużo lepiej niż Wodzisław

tb732n0a0czusv9c.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Aaa i jeszcze jedno mam czekać do końca marca , ze względu na to ze boje sie o daty przydatności kosmetyków ? Powiedzcie mi jak to wyglada ? Warto czekać czy raczej nie ma takiej potdmrzeby :/
    Daty są raczej długie, 2017 nawet, jak jest coś co ma krotszy termin, kwiecień, maj, to mają na promocji :) Zamawiałam tak coś kuzynce, jest wtedy info na stronie na czerwono że data ważności np. 31.05.2016 i jest ten kosmetyk jako promocja, tak jak tutaj: http://www.aptekagemini.pl/oilatum-baby-lagodna-ochrona-szampon-od-urodzenia-200ml-duplikat-1.html

Carolq lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak apropo tych fejkowych kont, to zobaczcie jakie Wy macie nicki, większosć od imion, albo coś z dopiskiem "mama" a tu kur** flakonik i zdjęcie flakonika perfum w awatarze, później świeczki, wtf, kto na takie pomysły wpada jak zaklada konto? Jakbym sobie wymyslila nick "stoliczek" i w awatarze ustawila zdjęcie stolika z ikei to bym uznala ze coś ze mną nie tak xd

Nacia, migussia, La-mia, luna91, Patrycja24, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wtedy była bys LACK :P

NatiB lubi tę wiadomość

• Guem Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co wybieracie na ochronę materaca? Prześcieradło nieprzemakalne, podkład jednorazowy, wielorazowy czy ochraniacz na materac, które będzie najlepsze?
    Jeśli chodzi o nick to różnie bywa, pamiętam jak mąż sto lat temu zakładał mi konto na allegro i pyta jaki chcę nick, ja wymieniałam i ciągle było że już zajęty, w końcu zirytowany wpisał krowa i weszło :D

Różyczka, tola2014, Patrycja24, bimba lubią tę wiadomość

• NatiB Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak xD LackSOSNA xD i kuźwa zdjęcie stolika na tle baneru IKEA. No kuźwa xD

Carolq lubi tę wiadomość

Bartuś❤️
  • Guem Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Dziewczyny, jeśli zamierzecie kupić śpirowki, to na stronie smyka jest promocja, za 14-16zł, ja właśnie jeden zamówiłam:
    http://www.smyk.com/ubrania-i-buty/bielizna/spiwory,7403012701,s
    malutkie te śpiworki, kupujecie takie?

• NatiB Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się zaczełam smiac jak glupia z tej krowy xD
    Ale nawet jak krowa, to kurde nick świeczki i świeczki w awatarze... Fanka wosku to jest na pewno, studiuje medycyne, prawo i pracuje w manufakturze świeczek z wosku pszczelego bo to jej pasja

migussia, luna91, Carolq lubią tę wiadomość

Bartuś❤️
‹‹ 1343 1344 1345 1346 1347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ