Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Różyczka wrote:Właśnie przeczytałam
No jest to kusząca cena za taki śpiworek. Gdyby choć na pierwsze miesiące wystarczył
mnie ten z króliczkiem kusi straszniejakby chocby miał byc na pierwsze 2 - 3 miesiace to taka cena mysle ze sie opłaca
-
Różyczka wrote:Z tych za 14-16zł zostały tylko na 50cm
Jak dla mnie to troszkę za małe...Jakby chociaż 56cm było
http://www.smyk.com/cool-club-spiwor-chlopiecy-rozmiar-50,p1103346219,ubranka-dla-dzieci-p
W innym śpiworku, gdzie do wyboru jest też 52 jest informacja że jest to na rozmiar 6-12 miesięcy, czyli mają taką rozmiarówkę tych śpiworków50 to na 0-6msc, a 52 już 6-12msc
http://www.smyk.com/cool-club-spiwor-chlopiecy-rozmiar-52,p1110311813,ubranka-dla-dzieci-p -
hej dziewczyny, ja dziś byłam na badaniach, wizytujemy się za tydzień znów u innego lekarza, więc będę musiała mu tłumaczyć skąd u mnie te zmiany ginów
byłam też w mojej starej przychodni, bo jutro zgodnie z zaleceniem nowego lekarza muszę podejść do położnej założyć kartę ciąży (nie wiem w sumie dlaczego nie można kontynuować na tej, ale nie szkodzi w sumie), żeby zobaczyć co jest w mojej dokumentacji. Na początku położna do mnie z taką jakby pretensją, że wszystko mam w karcie ciąży, a jak jej powiedziałam że nie i podałam nazwisko dotychczasowego lekarza to powiedziała: "a to ja już nic nie mówię" - no nie najlepsza recenzja. Okazało się że w papierach nie ma żadnego opisu z usg, tylko wyniki, nic co mogłabym podać kolejnemu lekarzowi - jak mnie jutro położna w nowej przychodni za to ochrzani że nic więcej dla niej nie mam to jej powiem. A ta kobitka z którą rozmawiałam w starej przychodni sama się dziwiła że pacjentki czekają na tego mojego starego lekarza, że to chyba tytuł przed nazwiskiem tak działa, że jest niemiły (w domyśle także, że nie udziela informacji, nie prowadzi dokumentacji i że jest kilku innych fajnych lekarzy). I zupełnie z innym podejściem mnie pożegnała
także nie mam już żadnych wątpliwości, że tam nie wrócę. Pomijam fakt, że pierwszy chyba raz w życiu przed głupim badaniem krwi zostałam dokładnie poinformowana o czynnościach, jakie będzie podejmowała pielęgniarka, samo pobranie wymazu na cytologię też delikatne i z poszanowaniem, wytłumaczeniem... Takie drobiazgi a jednak.
Za cynk o śpiworkach dziękujękupiłam dwa i je obczaję, mam do empiku rzut beretem, najwyżej zwrócę jak mi nie podejdą.
migussia lubi tę wiadomość
-
Kupiłam ten z króliczkiem
I uciekam z forum bo zamiast pracować podczytuję i kupuję
Ale za to jaka radość
Przyszła do firmy ogromna paczka z gemini, kosz wiklinowy na pranie czeka na tez tutaj na mnie, jeszcze kocyk ma przyjść śliczny z HiM zakupiony na OLX i wózek Joolz może jutro
No i teraz jeszcze śpiworek ze smyka.
Dobrze, że jest internetpasia27 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:dziewczyny a do kiedy ta promocja w smyku ?
-
Olka 25 wrote:Cześć dziewczyny
Mam nadzieje ze pomożecie. Byłam na obciążeniu glukoza 75 g i.... Wynik w zero jest 77 a po 2h tylko 61, jak myślicie mam sie martwić tak niskim wynikiem?Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie czułam sie za dobrze ciagle było mi bardzo zimno. Ale twardo siedziałam w poczekalni a po 2 h wróciłam do domu i powoli zaczęłam wracać do siebie jak zjadłam. Ale wtedy rzeczywiście trochę zaczęło mnie trzęsąc. Oj matko za dużo zle za mało tez nie dobrze
-
jak karzą ci powtarzać, to zasugeruj że z tego co się dowiedziałaś to krew pobiera się na czczo, po godzinie i po dwóch
, wtedy widać czy cukier rośnie czy maleje, bo może być nawet w normach a rosnąć, np. po godzinie 130, po 2h 150 i to też nie jest dobrze mimo że w normach (jak się nie mylę?)
-
nick nieaktualnyacha to troszkę dziwne bo mi np wyszedl wskażnik zły po godzinie i podobno by zdiagnozować cukrzycę powino się mieć wszystkie wyniki. Moim zdaniem masz za niski poziom, jak jest za niski właśnie są odczucia zimna, jak za wysoki jest senność.
domi05 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:acha to troszkę dziwne bo mi np wyszedl wskażnik zły po godzinie i podobno by zdiagnozować cukrzycę powino się mieć wszystkie wyniki. Moim zdaniem masz za niski poziom, jak jest za niski właśnie są odczucia zimna, jak za wysoki jest senność.