Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Guem wrote:Dziewczyny co wybieracie na ochronę materaca? Prześcieradło nieprzemakalne, podkład jednorazowy, wielorazowy czy ochraniacz na materac, które będzie najlepsze?
Jeśli chodzi o nick to różnie bywa, pamiętam jak mąż sto lat temu zakładał mi konto na allegro i pyta jaki chcę nick, ja wymieniałam i ciągle było że już zajęty, w końcu zirytowany wpisał krowa i weszło
ja mam paczke jednorazowych i mysle ze sa fajne bo nie tylko pod przescieradelko ale i na lozku mozna rozlozyc przewijajac, mam tez taka ceratke pod prescieradlo -
Guem wrote:malutkie te śpiworki, kupujecie takie?
właśnie tez sie zastanawiam, bardzo ładne ale rozmiar 50 ?
ale przeczytalam pod spiworkiem taki komentarz : Śpiworek wykonany z dobrego, przytulnego rozmiaru. Trochę bałam się o wielkość (rozmiar 50 - myślałam że będzie starsznie malutki) ale na metce jest informacja 0-6 mscy, i wielkość śpiworka odpowiada tej informacji. Polecam
hmm ciekawe -
Guem wrote:Dziewczyny co wybieracie na ochronę materaca? Prześcieradło nieprzemakalne, podkład jednorazowy, wielorazowy czy ochraniacz na materac, które będzie najlepsze?
Jeśli chodzi o nick to różnie bywa, pamiętam jak mąż sto lat temu zakładał mi konto na allegro i pyta jaki chcę nick, ja wymieniałam i ciągle było że już zajęty, w końcu zirytowany wpisał krowa i weszłoJak przeliczyłam sobie dwa prześcieradła zwykłe + dwa ochraniacze na materac to wyszło drożej, tak samo te jednorazowe podkłady - nie wiem ile byłoby ich potrzebych... a tak tylko prześcieradło zdjeme i do prania
-
nick nieaktualnyJa po wizycie mam dzis do lekarza iść i to w podskokach!
Genetyczne mi zrobiła a myślałam ze na oddział podjedziemy z mężem w niedziele!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/981c94034ac2.jpg
Mikus wazy 1580 g wszystkie parametry ma na 31tz wielkości termin mi wychodź na 4 maja.
No i na zgagę Ranigast nie mogę brać
I szyjka mi sie troche skróciła i trzeba siedzieć na dupie.malvva, migussia, luna91, Różyczka, tola2014, josephinka84, Patrycja24, Marietta, Carolq, pasia27, Aniu_leczka, SShape lubią tę wiadomość
-
Guem wrote:malutkie te śpiworki, kupujecie takie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 13:46
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Ja po wizycie mam dzis do lekarza iść i to w podskokach!
Genetyczne mi zrobiła a myślałam ze na oddział podjedziemy z mężem w niedziele!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/981c94034ac2.jpg
Mikus wazy 1580 g wszystkie parametry ma na 31tz wielkości termin mi wychodź na 4 maja.
No i na zgagę Ranigast nie mogę brać
I szyjka mi sie troche skróciła i trzeba siedzieć na dupie.
jakie sliczne zdjecie, ja takich nie dostajekatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o nick to różnie bywa, pamiętam jak mąż sto lat temu zakładał mi konto na allegro i pyta jaki chcę nick, ja wymieniałam i ciągle było że już zajęty, w końcu zirytowany wpisał krowa i weszło
Ja mam przescieradlo nieprzemakalne i na to zwyklea podklady nieprzemakalne tez mam ale to na lozko bede miala jak bede malego przebierala czy cos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatiB wrote:Tak apropo tych fejkowych kont, to zobaczcie jakie Wy macie nicki, większosć od imion, albo coś z dopiskiem "mama" a tu kur** flakonik i zdjęcie flakonika perfum w awatarze, później świeczki, wtf, kto na takie pomysły wpada jak zaklada konto? Jakbym sobie wymyslila nick "stoliczek" i w awatarze ustawila zdjęcie stolika z ikei to bym uznala ze coś ze mną nie tak xd
hmm akurat tymi nickami bym aż tak się nie sugerowała. każdy daje jaki chce. co mu przyjdzie do głowy. jedne chcą być mnie drugie bardziej anonimowe. Ja bym po prostu dala szanse wypowiedzieć się candles88. Fakt, że niektóre rzeczy tez mnie zadziwialy i mówiłam sobie ok, niech będzie i tak. chce to zmieni lekarza. nie zareagowałam nawet na ten sprawę w sądzie. są tacy , którzy będą walczyć o swoje w taki sposób. Każdy ma inne myślenie, jest tu zbieranina różnych osobowości. Jedne sobie radzą z emocjami inne muszą wszystko wyrzucić i opisać. Może candles88 uważa że dobrze robi, może dziś się nie odzywa bo nie wie skąd ten atak na nią. Ja mimo wszystko czekam na jakieś wiadomości od niej w tej sprawie. nie mamy dowodów dostatecznych, że to jakaś wariatka, która kradnie zdjęcia itd. Pewnie naraził się którejś z Was ta wypowiedzią, ale zawsze daje ludziom wytłumaczyć wszystko nawet jak świadomie robią źle. może jest zagubiona ma jakieś problemy. nie znamy jej osobiście tylko z forum. podejrzenia o oszukiwanie padły dlatego, że były takie sytuacje na Belly.
Baronowa_83, pasia27 lubią tę wiadomość
-
domi05 wrote:Dziewczyny, jeśli zamierzecie kupić śpirowki, to na stronie smyka jest promocja, za 14-16zł, ja właśnie jeden zamówiłam:
http://www.smyk.com/ubrania-i-buty/bielizna/spiwory,7403012701,s
Jak dla mnie to troszkę za małe...Jakby chociaż 56cm było -
Różyczka wrote:Z tych za 14-16zł zostały tylko na 50cm
Jak dla mnie to troszkę za małe...Jakby chociaż 56cm było
preczytaj sobie ten komentarz :
Śpiworek wykonany z dobrego, przytulnego rozmiaru. Trochę bałam się o wielkość (rozmiar 50 - myślałam że będzie starsznie malutki) ale na metce jest informacja 0-6 mscy, i wielkość śpiworka odpowiada tej informacji. Polecam -
nick nieaktualnyJa tez nie wiem o co chodzi z ta akcja!? Ja nie pamiętam co wczoraj robiłam o 18 a co dopiero wypowiedzi wszystkich ..
Wróci to może wyjaśni, bardziej mnie martwi czy mnie lekarz dzis przyjmie i czy zdaze do apteki niż jakies konta fikcyjnemam na to wyjeb....
Poli9106, tola2014, maimama, pasia27 lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:preczytaj sobie ten komentarz :
Śpiworek wykonany z dobrego, przytulnego rozmiaru. Trochę bałam się o wielkość (rozmiar 50 - myślałam że będzie starsznie malutki) ale na metce jest informacja 0-6 mscy, i wielkość śpiworka odpowiada tej informacji. Polecam
No jest to kusząca cena za taki śpiworek. Gdyby choć na pierwsze miesiące wystarczył