WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • malvva Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Dziewczyny co wybieracie na ochronę materaca? Prześcieradło nieprzemakalne, podkład jednorazowy, wielorazowy czy ochraniacz na materac, które będzie najlepsze?
    Jeśli chodzi o nick to różnie bywa, pamiętam jak mąż sto lat temu zakładał mi konto na allegro i pyta jaki chcę nick, ja wymieniałam i ciągle było że już zajęty, w końcu zirytowany wpisał krowa i weszło :D

ja mam paczke jednorazowych i mysle ze sa fajne bo nie tylko pod przescieradelko ale i na lozku mozna rozlozyc przewijajac, mam tez taka ceratke pod prescieradlo

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Guem Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB już nie zazdrość ;) ma takie ciekawe i aktywne życie, zobacz jaka zorganizowana, nawet na fora starcza czasu :D

• malvva Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    malutkie te śpiworki, kupujecie takie?

właśnie tez sie zastanawiam, bardzo ładne ale rozmiar 50 ?

ale przeczytalam pod spiworkiem taki komentarz : Śpiworek wykonany z dobrego, przytulnego rozmiaru. Trochę bałam się o wielkość (rozmiar 50 - myślałam że będzie starsznie malutki) ale na metce jest informacja 0-6 mscy, i wielkość śpiworka odpowiada tej informacji. Polecam :)

hmm ciekawe

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    Dziewczyny co wybieracie na ochronę materaca? Prześcieradło nieprzemakalne, podkład jednorazowy, wielorazowy czy ochraniacz na materac, które będzie najlepsze?
    Jeśli chodzi o nick to różnie bywa, pamiętam jak mąż sto lat temu zakładał mi konto na allegro i pyta jaki chcę nick, ja wymieniałam i ciągle było że już zajęty, w końcu zirytowany wpisał krowa i weszło :D
    Ja mam prześcieradła nieprzemakalne :) Jak przeliczyłam sobie dwa prześcieradła zwykłe + dwa ochraniacze na materac to wyszło drożej, tak samo te jednorazowe podkłady - nie wiem ile byłoby ich potrzebych... a tak tylko prześcieradło zdjeme i do prania :)

tb732n0a0czusv9c.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Się zaczełam smiac jak glupia z tej krowy xD
    nie ma co się śmiać do tej pory z niego korzystam :D

pasia27 lubi tę wiadomość

• NatiB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To przepraszam w takim razie :D

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie mam dzis do lekarza iść i to w podskokach!

Genetyczne mi zrobiła a myślałam ze na oddział podjedziemy z mężem w niedziele!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/981c94034ac2.jpg

Mikus wazy 1580 g wszystkie parametry ma na 31t :-) z wielkości termin mi wychodź na 4 maja.

No i na zgagę Ranigast nie mogę brać :-\
    I szyjka mi sie troche skróciła i trzeba siedzieć na dupie.

malvva, migussia, luna91, Różyczka, tola2014, josephinka84, Patrycja24, Marietta, Carolq, pasia27, Aniu_leczka, SShape lubią tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    malutkie te śpiworki, kupujecie takie?
    W jednej opini jest informacja, że śpiworek 50 wystarcza aż dziecko nosi rozmiar 68, więc podejrzewam że to coś w stylu 0-6 miesiący tylko tak akurat podpisali bo nie mają opcji żeby zaznaczyć 0-6 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 13:46

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    nie ma co się śmiać do tej pory z niego korzystam :D

O jakie krowy chodzi ? :P
    Ja od piątku nie przytomna przez grype..:P

• malvva Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Ja po wizycie mam dzis do lekarza iść i to w podskokach!

Genetyczne mi zrobiła a myślałam ze na oddział podjedziemy z mężem w niedziele!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/981c94034ac2.jpg

Mikus wazy 1580 g wszystkie parametry ma na 31t :-) z wielkości termin mi wychodź na 4 maja.

No i na zgagę Ranigast nie mogę brać :-\
    I szyjka mi sie troche skróciła i trzeba siedzieć na dupie.

jakie sliczne zdjecie, ja takich nie dostaje :(

katarzyna_d lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:49

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:

Ja mam przescieradlo nieprzemakalne i na to zwykle :) a podklady nieprzemakalne tez mam ale to na lozko bede miala jak bede malego przebierala czy cos :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    jakie sliczne zdjecie, ja takich nie dostaje :(

Miała mi znowu cyknąć zdj siurka ale udalo się buźkę uchwycić :) na pamiątkę bedzie:P

malvva, pasia27 lubią tę wiadomość

• Różyczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    A jakie miałaś wyniki? Ja mam hemoglobiny 11,7 od 12 norma i hematokrytu 32,4 od 37 norma
    Ja też mam takie od dawna i nic mi nie mówiła lekarka, że mam anemię...
    Konsultowałaś te wyniki z lekarzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Tak apropo tych fejkowych kont, to zobaczcie jakie Wy macie nicki, większosć od imion, albo coś z dopiskiem "mama" a tu kur** flakonik i zdjęcie flakonika perfum w awatarze, później świeczki, wtf, kto na takie pomysły wpada jak zaklada konto? Jakbym sobie wymyslila nick "stoliczek" i w awatarze ustawila zdjęcie stolika z ikei to bym uznala ze coś ze mną nie tak xd

hmm akurat tymi nickami bym aż tak się nie sugerowała. każdy daje jaki chce. co mu przyjdzie do głowy. jedne chcą być mnie drugie bardziej anonimowe. Ja bym po prostu dala szanse wypowiedzieć się candles88. Fakt, że niektóre rzeczy tez mnie zadziwialy i mówiłam sobie ok, niech będzie i tak. chce to zmieni lekarza. nie zareagowałam nawet na ten sprawę w sądzie. są tacy , którzy będą walczyć o swoje w taki sposób. Każdy ma inne myślenie, jest tu zbieranina różnych osobowości. Jedne sobie radzą z emocjami inne muszą wszystko wyrzucić i opisać. Może candles88 uważa że dobrze robi, może dziś się nie odzywa bo nie wie skąd ten atak na nią. Ja mimo wszystko czekam na jakieś wiadomości od niej w tej sprawie. nie mamy dowodów dostatecznych, że to jakaś wariatka, która kradnie zdjęcia itd. Pewnie naraził się którejś z Was ta wypowiedzią, ale zawsze daje ludziom wytłumaczyć wszystko nawet jak świadomie robią źle. może jest zagubiona ma jakieś problemy. nie znamy jej osobiście tylko z forum. podejrzenia o oszukiwanie padły dlatego, że były takie sytuacje na Belly.

Baronowa_83, pasia27 lubią tę wiadomość

• Różyczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Dziewczyny, jeśli zamierzecie kupić śpirowki, to na stronie smyka jest promocja, za 14-16zł, ja właśnie jeden zamówiłam:
    http://www.smyk.com/ubrania-i-buty/bielizna/spiwory,7403012701,s
    Z tych za 14-16zł zostały tylko na 50cm :(
    Jak dla mnie to troszkę za małe...Jakby chociaż 56cm było

• malvva Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Z tych za 14-16zł zostały tylko na 50cm :(
    Jak dla mnie to troszkę za małe...Jakby chociaż 56cm było

preczytaj sobie ten komentarz :

Śpiworek wykonany z dobrego, przytulnego rozmiaru. Trochę bałam się o wielkość (rozmiar 50 - myślałam że będzie starsznie malutki) ale na metce jest informacja 0-6 mscy, i wielkość śpiworka odpowiada tej informacji. Polecam :)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie dzwonilam,zadzwonie po 15 do niej

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie wiem o co chodzi z ta akcja!? Ja nie pamiętam co wczoraj robiłam o 18 a co dopiero wypowiedzi wszystkich .. :P

Wróci to może wyjaśni, bardziej mnie martwi czy mnie lekarz dzis przyjmie i czy zdaze do apteki niż jakies konta fikcyjne :P mam na to wyjeb....

Poli9106, tola2014, maimama, pasia27 lubią tę wiadomość

• Różyczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    preczytaj sobie ten komentarz :

Śpiworek wykonany z dobrego, przytulnego rozmiaru. Trochę bałam się o wielkość (rozmiar 50 - myślałam że będzie starsznie malutki) ale na metce jest informacja 0-6 mscy, i wielkość śpiworka odpowiada tej informacji. Polecam :)
    Właśnie przeczytałam :)
    No jest to kusząca cena za taki śpiworek. Gdyby choć na pierwsze miesiące wystarczył :)

‹‹ 1344 1345 1346 1347 1348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ