Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypasia
ale Ty dużo piszesz
Zamówiłam paczkę z geminitakże fajnie jeszcze byli moi rodzice i tata dorzucił Amie do lepszego meteracyku który pewnie zakupimy jak będziemy w gdańsku
Ja chwilkę po odpoczywałam i znów pracuję no ale bajutro tak samo zapowiada mi się ciezki dzień i pracowity no ale jak chce się mieć kasę trzeba zapylać . w weekend sobie odpocznę
pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
Pasia widzę że samotnie prowadzisz rozmowę żeby Ci przykro nie było dołączam sie☺
U mnie niestety 20 km trzeba do tesco jechać i to jeszcze takie nie duze.
Byłam dziś spotkać się z dziewczynami z pracy-Puchatek lodów i gorąca czekolada-raz nie zawsze☺
Dziś również wizyta w szkle rodzenia temat:szczęśliwe dziecko -miło posiedzieć na workach sako i posłuchać przydatnych rzeczy.
Coraz bardziej zakręcona chodze-też tak macie?Już mam wątpliwości czy powinnam samochodem jeździć.
Mąż mnie wkurzyl bo dzwonił i już po 3 piwkach-a ja jak słyszę jego głos to już poznaje i mnie do szału to doprowadza-nie powinnam się wściekły bo w sumie raz na jakiś czas....zresztą w piątek już wraca.Po prostu powiedziałam że nie chce mi się gadać i tyle-nie mam zamiaru się denerwowacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 23:06
pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyco do picia męża też mojemu nie zabraniam, chodź mówi że mógłby przestać w każdej chwili. Powiedziałam mu że od kwietnia basta bo chcę mieć jego wsparcie w razie czego
zobaczymy jak będzie w praktyce? :p
Już tylko się ustawia na pępkowe jak się Mała urodzi więc nawet nie chce sobie wyobrażać jak się będę wkurzała ;/
nie bronię mu ale wydaje mi się że są ważniejsze rzeczy niż opijanie norodzin córki , np pomoc żonie w opiece i spędzanie tych pierwszych dni razem jak najwięcej czasu.
Dziś mieliśmy na sr temety o połogu itd. później była babeczka PBKM, i mąż zaczoł mnie namawiać byśmy Amie pobraki krew z pępowiny. Że już wcześniej się nad tym zastanawiał ale jeszcze nie mieliśmy czasu porozmawiać. Ja już sama nie wiem co o tym myśleć ;/Macie jakieś doświadczenie ?
-
Haha
No bo jak ja juz mam wolny wieczór to tu cicho..zadnych akcji i atrakcji
Nadrabiam dorzucam 3grosze i spać..no ale wcześniej jeszcze kanapke zjadłam..
Ja tez jakos rozkojarzona za kierownicą..eh i tak wolno jeżdżę jak niedzielny kierowca..jeszcze mnie kurs na święta czeka do dziadków i będę spokojnie czekala na maj -
nick nieaktualny
-
Jak urodziłam syna to mój ze.3dni pil po godzinach odwiedzin nas hahah
Teraz będzie Kacper w domu wiec pewnie to się troche oddali w czasie hehe
A ja już za cbwile 4lsta jak nie poje tralalai jeszcze pewnie to potrwa
Uciekam dobranocCarolq lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:no ja już przestałam prowadzić bo mam krótkie nogi i duży brzuch kierownicą kręciłam po brzuchu prawie ;/
Pasia właśnie gdzieś mi umkneło albo nie czytałaśpytałam się jak Twoje wymiary brzuszka ?
idę zmierzyć
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:co do picia męża też mojemu nie zabraniam, chodź mówi że mógłby przestać w każdej chwili. Powiedziałam mu że od kwietnia basta bo chcę mieć jego wsparcie w razie czego
zobaczymy jak będzie w praktyce? :p
Już tylko się ustawia na pępkowe jak się Mała urodzi więc nawet nie chce sobie wyobrażać jak się będę wkurzała ;/
nie bronię mu ale wydaje mi się że są ważniejsze rzeczy niż opijanie norodzin córki , np pomoc żonie w opiece i spędzanie tych pierwszych dni razem jak najwięcej czasu.
Dziś mieliśmy na sr temety o połogu itd. później była babeczka PBKM, i mąż zaczoł mnie namawiać byśmy Amie pobraki krew z pępowiny. Że już wcześniej się nad tym zastanawiał ale jeszcze nie mieliśmy czasu porozmawiać. Ja już sama nie wiem co o tym myśleć ;/Macie jakieś doświadczenie ?
my pobieramy krew o zdecydowaliśmy się na przechowywanie na 18 lat.
-
Godzina 3.30 a ja nie spie i tak do teraz
mam dzisiaj wizyte u ginekologa w koncu oczekiwane usg
wiec chyba ze stresu nie spie. Przynajmniej pojade wczesniej i bede pierwsza w kolejce.. jakies plusy tego sa
A tak ogolnie to dzien dobrypasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze nie wzięliśmy tego bo zastanawiamy się nad diagnostyka i progenis. firmę która reklamowali na bezpiecznym maluchu jakoś nam nie przypadła. przeanalizowaliśmy ich umowę. progenis chyba tez jest w warszawie. sznura nid bierzemy . nie jest jeszcze to aż tak popularne. nue wiem dokładnie jaki to pakiet ale bierzemy wersje w dwóch kasetach, które są podzielone na 2 szufladki i opcje 18 lat. w sumie około 8 tys wyjdzie. dużo , ale chcemy być zabezpieczenia w razie czego. podjedziemy sobie do tej firmy opowiedzą Wam wszystko no i dadzą umowę żebyście mogli przeczytać w domu.
-
nick nieaktualnydziękuję za info Toba . My właśnie tez się zastanawiamy nad tym . Nawet w razie co przy wykorzystaniu dla siebie. No tak są to dość duże koszta ale biorąc pod uwagę że to pewnego rodzaju ubezpieczenie na życie to chyba warto.
My się zastanawiamy nad sznurem jeszcze, przejrzę sobie oferty