Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
no i gdzie ta wiosna ? u mnie pochmurno, chłodno, resztki śniegu zalegają z przed paru dni.
ja dzis ide na cytologienie przepadam za tym. A wy miałyście robiona w ciąży ? ja miałam w maju przed zajściem w ciąże i teraz muszę podreptać.
Któraś wizytuje 15 marca ? -
hej nie opuściłam was tylko teraz szukanie tego co moge jesc i ile zajmuje mi czas. Fajne dziewczyny na tym forum sa w temacie właśnie cukrzycy dużo rad dają . Jak narazie myslę że sobie radze;)
Wczoraj rozmawialam z moja kolezanka a dzis rano pisze ze jej wody odeszly i jest przerazona gdzies na swieta miala termin.
Oprócz tego zaczynam pranie choc pogoda do d ... wczoraj takie sloneczko piekne .
Jeszcze w sobote Kazimierza ... ehh jakos srednio chce mi sie isc na impreze gdzie wszyscy beda jesc i pic a ja tylko sie oblizywac. Moze jakos mi daruja i wstapie tylko na chwilke. -
Ja miałam wczoraj
poprzednia diagnoza brzmiała rozmaz zbyt ubogokomórkowy - poprzedni lekarz stwierdził, że to znaczy że jest ok, kolejny - że trzeba powtórzyć bo skoro się nie nadaje do oceny to jak może być ok. Teraz robiła położna i była bardzo delikatna i fajna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:24
-
mi się jeszcze wyjątkowo dobrze spi, zwłaszcza jak kolacje zjem dużo wcześniej
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalvva wrote:hej dziewczyny
no i gdzie ta wiosna ? u mnie pochmurno, chłodno, resztki śniegu zalegają z przed paru dni.
ja dzis ide na cytologienie przepadam za tym. A wy miałyście robiona w ciąży ? ja miałam w maju przed zajściem w ciąże i teraz muszę podreptać.
Któraś wizytuje 15 marca ?wizytuje 15 marca na 19stą i już się nie moge doczekać, strasznie mi się dłuży ten miesiąc. Ty też 15 masz wizyte ?
-
Cześć Dziewczyny
Byłam wczoraj na SR i moja położna mówi, że może mi się magnez nie wchłania stad te skurcze. Już się nimi tak czy siak nie przejmuję
Przyszła paczka z gemini, wiklinowy kosz na pranie z Ikei stoi już w pokoiku, teraz za to czekam na wózek!!! Mój ukochany Joolz! I doczekać się nie mogęJak będzie super i w i bardzo dobrym stanie to chyba Picolo otworzę
Czy Wy już pijecie herbatkę na laktację?
Ja sobie dziś kupię
-
Różyczka wrote:Cześć Dziewczyny
Byłam wczoraj na SR i moja położna mówi, że może mi się magnez nie wchłania stad te skurcze. Już się nimi tak czy siak nie przejmuję
Przyszła paczka z gemini, wiklinowy kosz na pranie z Ikei stoi już w pokoiku, teraz za to czekam na wózek!!! Mój ukochany Joolz! I doczekać się nie mogęJak będzie super i w i bardzo dobrym stanie to chyba Picolo otworzę
Ja sobie dziś kupię -
nick nieaktualnyWitam, jakos przeżyłam noc...
Mówicie o jeździe autemhehe jeszcze sie mieszczę, wczoraj to z lekarza do lekarza ! Co prawda nie pamiętam za wiele jak jechałam bo przy gorączce i takim samopoczuciu
Ja w obwodzie nie wiem ile mam, ale waga kurde jak by mi sie ze sznurka urwała co dzien to więcej7,2 kg + ehh
Ja kolejna wizytę mam 23 przed świętami. -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Ja nie miałam cytologii w ciąży robionej
wizytuje 15 marca na 19stą i już się nie moge doczekać, strasznie mi się dłuży ten miesiąc. Ty też 15 masz wizyte ?
tak 15 marca na 10wczesniej bylam w lutym koło 14, mysle ze nastepna wizyta jeszcze za miesiac a potem szybciej beda
-
Różyczka wrote:Cześć Dziewczyny
Ja sobie dziś kupię
nie musze kupowc juz bez tego leci ;pRóżyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalvva wrote:tak 15 marca na 10
wczesniej bylam w lutym koło 14, mysle ze nastepna wizyta jeszcze za miesiac a potem szybciej beda
czyli wizytujemy razem, tyle że ty wcześniej
bede trzymać kciuki !
-
tez mi sie dłuuuży przeokropnie jestem strasznie ciekawa ile mała już mierzy, myslisz ze nastepna wizyta kolo 15 kwietnia ? ty bedziesz miala synusia ? ile wazyl na ostatniej wizycie ? bo moja Nelka to tylko 900 g mysle ze teraz bedzie 1200 - 1300 maks
-
domi05 wrote:Dziewczyny, jakie przygotowujecie czapeczki na wyjście ze szpitala? Cienkie bawełniane czy jakieś ciut grubsze? U mnie termin na sam poczatek maja, mam same cienkie bawełniane czapeczki i boję się czy nie będą za cienkie?
Cienka bawełniana i kaptur na głowę założępajacyk polarkowy i kocyk wezmę bo niunia temp nie trzyma jeszcze szybko traci ciepło także u mnie trochę inaczej z ubieranie będzie..
No i wspominacie o herbatkach na laktacjeJa nie mam takiej potrzeby
hehehhe pół szuflady juz mam zamrożone w woreczkach po ok 200ml tam jest i codziennie ok.200ml 2 razy dziennie woze
dzisiaj 10 doba to na dobę z moich 8 ściągań co 3h wychodzi 5-6 worków
Cigaretta, Różyczka, Rudzina, Carolq, Iwa81, domi05, Patrycja24, Larisa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel