Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • malvva Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d3d0ee7766f.jpg

ten szpital nie jest w moim miescie. U mnie szpital jak z czasów 2 wojny swiatowej... do tego mam 30 min autem i jestem zdecydowana w nim rodzic

luna91, Iwa81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ba0ffa040cc.jpg

luna91, Iwa81, nick nieaktualny, migussia lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od poczatku do dzis (28t3d), 5,3do przodu. Poszlo w zasadzie tylko w brzuch.. No i może troche w cycki ;) co do cc na "życzenie" bo się boja-ok, jest to nadużywane, ale niektóre kobiety naprawde paraliżuje na myśl o porodzie, badz maja traumę po poprzednim porodzie. Ja nie oceniam. Ja chce snn bo szybciej sie dochodzi do siebie, a poza tym juz raz miałam cięty brzuch(ostry wyrostek) i dziekuje za atrakcje które miałam po zabiegu ;)

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , oparzylam sie para w brzuch przy prasowaniu nie duzo ale na poczatku ślad był taki czerwony teraz powoli zanika :( mam nadzieje ze nic sie małej nie stało . Miała któraś tak kiedyś w poprzedniej ciąży ? Czy dziecko nie ma znamion wiem ze to przesad ale wole sie upewnić :(

• malvva Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja gotowalam zupe juz z miesiac temu i chlapnelam sobie na brzuch wrzatkiem co do znamion zobacze po porodzie ;p ale to tylko przesady jestem dobrej mysli, przez jakis czas mialam czerwone po paru dniach zeszło

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze zejdzie ta plamka :) kurczę zapomialam ze mam taki brzuch :P mam nadzieje ze z Mała
    Wszystko ok :) tez jestem dobrej myśli ale wolałam napisac bo zawsze tak mi lepiej na duchu Jak pocieszycie ze jest ok ;P

malvva, NatiB, pasia27 lubią tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:

ten szpital nie jest w moim miescie. U mnie szpital jak z czasów 2 wojny swiatowej... do tego mam 30 min autem i jestem zdecydowana w nim rodzic

no fajnie to wygląda

km5sdf9h3loowecn.png
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zapominam że mam taki brzuch juz i np zahaczam o stół jak siadam na krzesło, albo smyrne drzwiami xD tak nagle wyskoczył do przodu i cięzko sie przyzwyczaić do zachowywania dystansu

malvva, nick nieaktualny, pasia27 lubią tę wiadomość

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • Olka 25 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    Jak lezalam w szpitalu dziewczyna też w 7 tyg brala takie dawki i duphastonu i luteiny:)

Osobiście biorę duphaston od 10 tc a przed nim miałam luteinę. Duphaston biorę raz dziennie przed snem i wszystko jest w porządku

pasia27 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz wychodze na cytologie ;/ ma nadzieje ze bedzie delikatnie

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Dziewczyny , oparzylam sie para w brzuch przy prasowaniu nie duzo ale na poczatku ślad był taki czerwony teraz powoli zanika :( mam nadzieje ze nic sie małej nie stało . Miała któraś tak kiedyś w poprzedniej ciąży ? Czy dziecko nie ma znamion wiem ze to przesad ale wole sie upewnić :(

Ja już kilka razy poparzyłam sobie delikatnie dłonie, jak nie o gorącą pokrywkę to wrzątkiem ;/ Znajoma znów pod koniec ciąży poparzyła sobie uda dość mocno, dziecko nie ma żadnych znamion ;)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy mogę jeszcze do Was dołączyć? Jesteśmy już na ostatniej prostej ale myślę , że mogę się od Was jeszcze dużo dowiedzieć, ponieważ jest to moja pierwsza ciąża i teraz przy kompletowaniu wyprawki widzę, że jestem totalnym laikiem ;) Aktualnie 30 t i 5 d i 14 kg na plusie ;) Również jestem zwolenniczką naturalnego porodu , ale póki co mała ułożona jest miednicowo i lekarz powiedział, ze w takiej sytuacji tylko cesarka , ale i zaznaczył, że ma jeszcze czas żeby się przekręcić.

Iwa81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    ale jak już jest ropa to ząb martwy więc po nawet ulgę mogła poczuć, ja co w gabinecie siedziałam to znieczulenie przy wszystkim biorą, nawet jak mały ubytek. faceci to nawet ze znieczuleniem potrafią piszczeć :D

Oj fakt!! Mój mąż plakal i krzyczał jak dziecko, jak mu wyrywali zęba bo tez byla ropa :P i jeszcze przez drogę wyl hak wracaliśmy do domu!:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brzuchem juz kwiatki z parapetu przesuwam :)
    Witaj poli86 a nie ma szans żeby sie jeszcze przekręciło ?

NatiB, nick nieaktualny, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

• NatiB Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest szansa że fiknie jeszcze, do 34tyg to duża szansa, po 34 już mniejsza ale i zdarza się ze fikają główką w dół przed samym porodem :)

nick nieaktualny, pasia27 lubią tę wiadomość

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa jest tak jak napisała NatiB . Do 35 tyg jest spora później może juz być ciężko. W poniedziałek wizyta więc zobaczę czy coś się zmienilo, ale po jej ruchach czuje , że nie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co kupujecie czy może już kupiłyście do wózka? kocyk czy może kołderke, a może jeszcze coś innego ? no i co pod dupke? bo nie mam pojęcia na co sie zdecydować. wydaje mi się, że lepszą opcja jest kocyk, ale może się myle

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli witaj :) Ja mam kocyk a zawsze też można rożek wykorzystać do przykrycia maleństwa ;)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kocyk dzianinowy i otulacz bambusowy z z La Millou na lato. W dotyku są mega. Jakość pierwsza klasa!
    Z tej firmy chcę kupić też różne akcesoria ( torba, rożek, i może wkładkę do wózka ). Rożek będzie służył jako kołderka w chłodniejsze dni.
    Kolory i wzory są piękne, wykonanie bez zarzutu. Tkaniny naprawdę świetnej jakości. Bardzo polecam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki grubszy rożek do szpitala wiec może służyć później jako okrycie :) a kocyk i podusie muszę dokupić w takim razie.

‹‹ 1354 1355 1356 1357 1358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ