Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d3d0ee7766f.jpg
ten szpital nie jest w moim miescie. U mnie szpital jak z czasów 2 wojny swiatowej... do tego mam 30 min autem i jestem zdecydowana w nim rodzicluna91, Iwa81, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Ja od poczatku do dzis (28t3d), 5,3do przodu. Poszlo w zasadzie tylko w brzuch.. No i może troche w cycki
co do cc na "życzenie" bo się boja-ok, jest to nadużywane, ale niektóre kobiety naprawde paraliżuje na myśl o porodzie, badz maja traumę po poprzednim porodzie. Ja nie oceniam. Ja chce snn bo szybciej sie dochodzi do siebie, a poza tym juz raz miałam cięty brzuch(ostry wyrostek) i dziekuje za atrakcje które miałam po zabiegu
-
nick nieaktualnyDziewczyny , oparzylam sie para w brzuch przy prasowaniu nie duzo ale na poczatku ślad był taki czerwony teraz powoli zanika
mam nadzieje ze nic sie małej nie stało . Miała któraś tak kiedyś w poprzedniej ciąży ? Czy dziecko nie ma znamion wiem ze to przesad ale wole sie upewnić
-
nick nieaktualnyNo mam nadzieje ze zejdzie ta plamka
kurczę zapomialam ze mam taki brzuch
mam nadzieje ze z Mała
Wszystko oktez jestem dobrej myśli ale wolałam napisac bo zawsze tak mi lepiej na duchu Jak pocieszycie ze jest ok ;P
malvva, NatiB, pasia27 lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d3d0ee7766f.jpg
ten szpital nie jest w moim miescie. U mnie szpital jak z czasów 2 wojny swiatowej... do tego mam 30 min autem i jestem zdecydowana w nim rodzic
no fajnie to wyglądakatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Też zapominam że mam taki brzuch juz i np zahaczam o stół jak siadam na krzesło, albo smyrne drzwiami xD tak nagle wyskoczył do przodu i cięzko sie przyzwyczaić do zachowywania dystansu
malvva, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Poli9106 wrote:Jak lezalam w szpitalu dziewczyna też w 7 tyg brala takie dawki i duphastonu i luteiny:)
Osobiście biorę duphaston od 10 tc a przed nim miałam luteinę. Duphaston biorę raz dziennie przed snem i wszystko jest w porządkupasia27 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Dziewczyny , oparzylam sie para w brzuch przy prasowaniu nie duzo ale na poczatku ślad był taki czerwony teraz powoli zanika
mam nadzieje ze nic sie małej nie stało . Miała któraś tak kiedyś w poprzedniej ciąży ? Czy dziecko nie ma znamion wiem ze to przesad ale wole sie upewnić
Ja już kilka razy poparzyłam sobie delikatnie dłonie, jak nie o gorącą pokrywkę to wrzątkiem ;/ Znajoma znów pod koniec ciąży poparzyła sobie uda dość mocno, dziecko nie ma żadnych znamionCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Czy mogę jeszcze do Was dołączyć? Jesteśmy już na ostatniej prostej ale myślę , że mogę się od Was jeszcze dużo dowiedzieć, ponieważ jest to moja pierwsza ciąża i teraz przy kompletowaniu wyprawki widzę, że jestem totalnym laikiem
Aktualnie 30 t i 5 d i 14 kg na plusie
Również jestem zwolenniczką naturalnego porodu , ale póki co mała ułożona jest miednicowo i lekarz powiedział, ze w takiej sytuacji tylko cesarka , ale i zaznaczył, że ma jeszcze czas żeby się przekręcić.
Iwa81, tola2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:ale jak już jest ropa to ząb martwy więc po nawet ulgę mogła poczuć, ja co w gabinecie siedziałam to znieczulenie przy wszystkim biorą, nawet jak mały ubytek. faceci to nawet ze znieczuleniem potrafią piszczeć
Oj fakt!! Mój mąż plakal i krzyczał jak dziecko, jak mu wyrywali zęba bo tez byla ropai jeszcze przez drogę wyl hak wracaliśmy do domu!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam kocyk dzianinowy i otulacz bambusowy z z La Millou na lato. W dotyku są mega. Jakość pierwsza klasa!
Z tej firmy chcę kupić też różne akcesoria ( torba, rożek, i może wkładkę do wózka ). Rożek będzie służył jako kołderka w chłodniejsze dni.
Kolory i wzory są piękne, wykonanie bez zarzutu. Tkaniny naprawdę świetnej jakości. Bardzo polecam. -
nick nieaktualny