Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj byłam na usg i synek waży 1794g. I widziałam jego buźkę, bo lekarz podejrzał go w 4D. Akurat się udało zobaczyć

W 27 tygodniu ważył 960g więc sporo przybył w ciągu miesiąca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 20:38
Marietta, katarzyna_d, Carolq, Dariaaa88 lubią tę wiadomość

-
Nacia wrote:No moj maly w 26tc wazyl 750g dlatego juz sama niewiem jak to z ta waga jest. Ale mam nadzieje ze wszystko jest ok

Nacia zobacz tu : http://ciaza-i-porod.wieszjak.polki.pl/tabela-sredniej-wielkosci-i-masy-plodu-w-poszczegolnych-tygodniach-ciazy,kalendarz-ciazy-artykul,10321468.html#
Nacia, Marietta lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:nie kazda musi rodzic 4 kilowe bobasy przeciez 3 kg to tez norma

No ja bym nawet powiedziała, że te 4 kilo to już klocki
Ponad 3 kg to normalnie
Ja nie wiem, mojego będzie ginek ważył dopiero w sobotę na genetycznym
katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
malvva wrote:Nacia zobacz tu : http://ciaza-i-porod.wieszjak.polki.pl/tabela-sredniej-wielkosci-i-masy-plodu-w-poszczegolnych-tygodniach-ciazy,kalendarz-ciazy-artykul,10321468.html#
Dzieki
wg tego wychodzi ze wage ma idealna
no to jeden problem z glowy.. a jak juz takie dobre jestescie to moze podpowiecie co zrobic zeby maly sie obrocil glowka w dol? Hehee moze ktoras z was zna jakis magiczny sposob
katarzyna_d lubi tę wiadomość

-
A odnosnie ruchow i kopniakow to moje dziecko mnie nie oszczedza i kopie po calym brzuchu.. doslownie.. na lewo od pepka na prawo pod spodem i nad pepkiem.. najgorzej jak celuje wprost w pepek
ale moze sie w ten sposob obroci. Licze na to
maimama lubi tę wiadomość

-
Masakra -po prasowanie ale już nie mogłam wysłać bo malutka szalała i wszystko mnie bolało ale obiecałam sobie ze dokoncze. Teraz odpoczywam na lewym boczku i mała fika☺
Co do pór to moja mała tak cały dzień pokopujde są pory kiedy intensywniej np rano i wieczorem się uaktywnia.
Dziewczyny naprawdę myślicie że candles88 to ściema?wróciłem do jej ostatniego postu 1337 i tak sobie myślę że jeśli to ściema to co miała na celu skrobiac tyle czasu na forum?
A i kupiłam biustonosz w h&m usztywniany bez fiszbin-wygodny i za przyzwoitą cenę 59zl i przy okazji wyprosilam o male wieszaki np od stanikow-na sukieneczki się przydaly☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 20:59
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
JustyśM wrote:Dziewczyny naprawdę myślicie że candles88 to ściema?
ja nie wiem, aż tak się w jej wypowiedzi nie wczytywałam no i jestem tylko tutaj i na grupie cukrzycowej więc śledztwa nie robiłam, ale to, że po tym jak jej ktoś zwrócił uwagę, że się plącze 'w zeznaniach' przestała się odzywać trochę świadczy na jej niekorzyść...
myślę, że należy to olać
Rudzina -
znaleźć akuszerkę starej datyNacia wrote:Dzieki
wg tego wychodzi ze wage ma idealna
no to jeden problem z glowy.. a jak juz takie dobre jestescie to moze podpowiecie co zrobic zeby maly sie obrocil glowka w dol? Hehee moze ktoras z was zna jakis magiczny sposob 
. one potrafiły dziecko przekręcić
Marietta, Carolq lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Dziewczyny czy Wasze dzieciątka kopią w różnych miejscach? Ja najczęściej czuję ruchy na pępku, naprawdę nieprzyjemne, wręcz bolesne jak stopka tamtędy przejedzie, albo w prawym boku. A jak to u Was wygląda?
u mnie dokładnie tak samo: środek brzucha - pępek, a jak zasypiam to kopie w bok, mocniej w prawy niż w lewy.
maimama lubi tę wiadomość
-
Rudzina wrote:przestała się odzywać trochę świadczy na jej niekorzyść...
została wyzwana od flakoników, trolii i kłamców. Nie dziwie się, ze już więcej nic nie napisała, bo i po co. Wyrok zapadł ;/
Ja wychodzę z założenia, ze to jest tylko forum. Jak mi się czyjeś wpisy nie podobają to ich nie czytam, nie reaguję i ogólnie omijam. Jak ktoś pisze dziwne rzeczy to dzielę to przez 2. A jak ktoś sobie coś podkolorowuje to to jest tylko forum, a nie moja przyjaciółka więc niech sobie pisze co chce.
tola2014, maimama, Patrycja24, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Rudzina wrote:Gdzieś czytałam, że zdarzają się lekarze, którzy oferują 'manualne' przekręcanie dziecka ale tez bardzo dużo krytycznych opinii na temat tej metody...
E no dziewczyny myslalam raczej o jakis masazach
az takich drastycznych krokow podejmowac nie bede. Wole poczekac az sam sie przekreci a jak nie to trudno.. cc to nie koniec swiata..