Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:została wyzwana od flakoników, trolii i kłamców. Nie dziwie się, ze już więcej nic nie napisała, bo i po co. Wyrok zapadł ;/
Znowu - nie wczytywałam sie na tyle dokładnie, wiec nie wiem czy aż tak ostro było
zarejestrowałam wydarzenie po prostu
ale popieram podejście odnośnie zachowania dystansu. Ja bym pewnie próbowała sytuację wyjaśnić, ale może machnęła ręką bo 'to tylko forum' i tyle.
Rudzina -
nick nieaktualnyRudzina wrote:Mój od pocątku ciaży wiecznie siedział główkowo a teraz się odwrócił, pupa na dole i czuje po kopniakach, że uparcie tak siedzi...
u mnie też od początku glowkowo i pewnie już tak zostanie. ale nie wyczuwam po kopniakach w sumie jak jest ułożony. -
Nacia wrote:Kurde chyba moj lekarz mial dzisiaj jakis gorszy dzien i dlatego tak mnie nastraszyl.. dzieki dziewczyny

Moj synek w 30+2 ważyl 1414g i lekarz powiedzial ok tyle ze bedzie mniejszy ok 3kg
Nacia, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
tola2014 wrote:u mnie też od początku glowkowo i pewnie już tak zostanie. ale nie wyczuwam po kopniakach w sumie jak jest ułożony.
Ja tez nie potrafie okreslic jak sie ulozyl bo kopie mnie wszedzie
niewiem czy raczkami i nozkami? Czy poprostu tak sie obraca.. niewiem..

-
Rudzina wrote:Znowu - nie wczytywałam sie na tyle dokładnie, wiec nie wiem czy aż tak ostro było
zarejestrowałam wydarzenie po prostu
ale popieram podejście odnośnie zachowania dystansu. Ja bym pewnie próbowała sytuację wyjaśnić, ale może machnęła ręką bo 'to tylko forum' i tyle.
Nie było ostro... napisałam tylko, że coś się nie zgadza w jej wypowiedziach... na wrażliwca nie wyglądała. Raczej na bojowo nastawioną osobę, skoro w ciąży chciała włóczyć się po sądach i pozbawiać prawa do wykonywania zawodu 3 lekarzy. Jasne, że to tylko forum i jest nas tu tyle, że nie będziemy wszystkie się kochać. Już bez przesady.
Rudzina lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
U nas tez ulozenie posladkowe, jutro wizyta zobaczymy czy cos sie zmienilo ale nie sadze, bo czuje falowania kolo pepka i na dole kopniaki nisko czy raczej zmiany nie bylo

U nas morfologia tez sie pogorszyla erytrocyty 4,09 i hemokryt 36,9 takze moze jutro mi cos przepisze

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Tola mam prawie takie same tylko leukocyty 15.tola2014 wrote:ale mi tragiczna morfologia wyszła.
leukocyty 12,9 (3,8-10)
hemoglobina 10,7 (12-16)
hematokryt 32,3 (37-47)
neutrofile 10,36 (2,5-7)
limfocyty 10,7 ( 20-45)
Więc chyba tragicznie nie jest albo moja lekarka jest ślepa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do Candless to nikt jej tutaj nie wyzywał tylko na innym wątku
a skoro tutaj i tam też się coś dziewczynom w jej wypowiedziach nie zgadzało i w dodatku już od tamtego momentu się nie pojawiła, żeby przynajmniej coś wyjaśnić to raczej coś jest nie tak... wiadomo, że to tylko forum ale po co komuś doradzać, wspierać i współczuć skoro ktoś z nas robi idiotki ?
katarzyna_d, luna91, tola2014, Marietta, migussia, kamisia88, Negra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój jest ułożony główka w dół.
W każdy poniedziałek położna sprawdza tętno i zawsze na dole jest wyczuwalne
i z prawej strony na wysokości pępka czuje dupke .
Na usg lekarka potwierdził ze w tym miejscu znajduje sie jego kufer
.
Ruchy czuje tez wszędzie. Takie jeżdżenie a koło lewego jajnika smyranie i boksowanie. I z prawej str kolo żeber wypychanie chyba nóżki?
Ja nie wiem jakiej wagi mam sie spodziewać przy porodzie
gora do 4 kg. Więcej bym nie chciała 
Filip miał 4100 i oczywiście mnie nacinali
A teraz jak by byl mniejszy może udalo by się bez nacięcia
Pamiętam ze młody tez mi sie przekręcił gdzies w podobnym czasie, ubzdurałam sobie ze to przez polewanie brzucha ciepła woda podczas kąpieli
ale naszczescie wrócił na swoje miejsce
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/91742dd1b94b.jpg
Znalazłam na str mojego szpitala
na filmiku oczywiście są jeszcze jakies jedno osobowe sale do porodu i inne różności ....
Ale wanny do porodu to nie widziałam
owszem wanna byla z jakimiś bajerami .. Może ta laska z bólu cos zle usłyszała hehe
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Nie było ostro... napisałam tylko, że coś się nie zgadza w jej wypowiedziach... na wrażliwca nie wyglądała. Raczej na bojowo nastawioną osobę, skoro w ciąży chciała włóczyć się po sądach i pozbawiać prawa do wykonywania zawodu 3 lekarzy. Jasne, że to tylko forum i jest nas tu tyle, że nie będziemy wszystkie się kochać. Już bez przesady.
Jakby to na mnie trafiło, a mysle ze i na większość, to po oskarzeniach, które bylyby fałszywe, napisałabym, że sobie nie życzę takiego gadania na moj temat bo to nie prawda i że takie oszczerstwa mnie krzywdzą i mi przykro i w związku z tym koncze z tym forum i ide np na parenting. A brak odzewu jest dziwny. I mysle, ze Przynajmniej 90% z nas postąpiło by podobnie odpowiadając cokolwiek. Jedne by cisnęły wkur**one a inne odpisalyby że sobie nie życzą, ale cos tam by odpowiedzialy. Chyba, że akurat ona uznaje, że winny sie tlumaczy i daltego nie odpisuje.
luna91 lubi tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualnykatarzyna_d wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/91742dd1b94b.jpg
Znalazłam na str mojego szpitala
na filmiku oczywiście są jeszcze jakies jedno osobowe sale do porodu i inne różności ....
Ale wanny do porodu to nie widziałam
owszem wanna byla z jakimiś bajerami .. Może ta laska z bólu cos zle usłyszała hehe
tp tak dwójką mi się rodzi?? mię ma parawan ani nic? nie chciałabym tak rodzic z kims
katarzyna_d lubi tę wiadomość