Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nic nie mysl. Tez nie mam.katarzyna_d wrote:Czytałam ze takie hartowanie brodawek to głupota ze możemy sobie więcej szkody narobić u podrażnić

Ja do dzis nawet siary nie widziałam u mnie
nie wiem co myśleć o tym.....
pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Dokladnie!teraz jakies udziwnienia nic nie dadząmalvva wrote:tola podobno to czy w ciazy leci pokarm w ciazy nie ma wplywu na pozniejsza laktacje, wszystko ma prawo zaczac sie dopiero po porodzie.

Dopiero po !normalne jedzenie,spora ilość plynow i częste przystawianie dziecka pobudza laktacje..a jak problem.to w międzyczasie pompowanie sie laktatorem
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Tylko na 50cm były dostępne wiec taki wzięłam.
Wcale nie jest jakiś super-mały. Myślę, że na pierwsze 5-6 miesiącu będzie idealny.
Ma ładne kolory, i bardzo przyjemny materiał.
I przeceniony z 64,99 na 14,00.
Moim zdaniem warto kupic.
Odebrałam w salonie Emiku w moim miescie ( dostawa gratis )
Zamówiłam ten z wielorybem. było napisane, ze w empiku express jutro będzie a tu wyskoczyła informacja ze 7-8.03
-
nick nieaktualnywłaśnie miałam zamiar kupić z hipp. myślałam, że skoro kosmetyki dobre mają to i herbatki. to jakie polecasz?pasia27 wrote:Teraz picie herbatek laktacyjnych to bez sensu..jezeli cos to możesz pozniej jakas z zielarskoego zakupić i pic.dobre sa anyż koperek cos tam.jeszcze..to.oczywiscie wspomagacz bo laktacja rusza dopiero po porodzi gdy dziecko zaczyna ssać..hormony robią swoja robotę i rusza to cala fabryka:-)
A ha.w żaden sposób nie da sie teraz zahartować brodawek itp..
A slyszalam różne mądre komentarze tesciowych by pocierać ręcznikiem i hartować.taaaaa niech se sama haruje ręcznikiem po kapaniu!!
A i nie polecam tych z hipa chyba granulowanych..ani na laktację ani dla.dziecka..swinstwo i cukier....fuuuj
-
W ogóle nie polecam tych granulowanuch..co prawda.szybko się robi bo wystarczy zalać chlodna woda i wypić ale nie dobre to i slodkie..no i taka puszka za 20zl teraz..jak nie więcej a duzo zalecają pic..tola2014 wrote:właśnie miałam zamiar kupić z hipp. myślałam, że skoro kosmetyki dobre mają to i herbatki. to jakie polecasz?
Tak jak pisałam wczesniej to akurat teraz zamowilam w Aptekagemini 2szt jakis tanich ziolowych herbatek ok 6zl 20sasz..
Tak to zawsze kupowałam w zielarskim..wiem ze są.jakies Bocianki itp z apteki ale dla mnie to byl tylko dodatek i do wypicia..większość ma ten sam sklad wiec pozniej kupowalm tamsza z zielsrskoego..a i rumianek tez pilam przy kp i fajnie to robili na małego brzuszek :-)nie miał problemów z.brzuszkiem..
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Oooo spirytusem haha jeszcze lepiej..nie dość ze mi skóra.schodzi i pieka wiec po spirytusie to w ogóle by byl orgazm hahaluna91 wrote:Też nie mam siary jeszcze
Nam położna mówiła, że do tej pory niektóre babcie radzą, żeby hartować brodawki i sutki spirytusem 
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Napisala co wiedziała i idę spać

Dzis zrobiłam szydelku drugiego cottona haha wiec 1dziennie to dobrze mi idzie hehe do maja sie wyrobie:-) jeszcze z 10..zalezy jakie kupo lampki do środka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 23:56
Marietta, tola2014, Carolq, katarzyna_d, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny a czy kupujecie termofor z pestek wiśni na kolke?
i jak z monitorem oddechu? jak patrzylam to 400 zl trzeba dać. sama już nie wiem. kiedyś tego nie było i jakoś żyjemy.
laktator juz postanowiłam , że kupię jak uznam, że go potrzebuje. podgrzewacz nie kupuje, będę grzać w garnku z wodą. sterylizatora tez nue kupuje. -
nick nieaktualnyJa tez nie mam siary . Mam nadzieje ze mleko będę miała , kurczę a ja zakupiłam herbatkę z hipp laktacyjna i dla Małej na kołki

Szkoda ze nie wiedziałam
Przejrzałam wlasnie ciuszki po bliźniaczkach
mam multum
na dobra sprawę mogłabym nie prac przez pol roku 
Dziewczyny patrzyłam na wydruki z ostatniej wizyty i stopień dojrzałości lizaka jest 2 ? Czy nie za szybko
Sie starzeje mi łożysko , gin nic nie mówiła ale martwię sie ze względu na ta moja cukrzyce . Dajcie znac jak macie takie info jaki wy macie stopień ?
Ja dostałam termofor z pestek wiśni wiec mam . Kuzynka mówiła
Ze jej sie przydał .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 00:34
tola2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki. Mi raz siara popłynęła i na tym koniec, a cycki wielkie jak dynie i calutkie popękane, już nie ma czego ratować..
Co do termoforu z pestek wiśni to ja kupiłam, koszt chyba 11 zł na allegro a w domu zawsze się przyda
Głód mnie wygania z łóżka, pora wstawać. Miłego dnia !
tola2014, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z opinii koleżanek wiem ze ten termofor z pestek to fajna sprawa aczkolwiek teraz nie kupujetola2014 wrote:dziewczyny a czy kupujecie termofor z pestek wiśni na kolke?
i jak z monitorem oddechu? jak patrzylam to 400 zl trzeba dać. sama już nie wiem. kiedyś tego nie było i jakoś żyjemy.
laktator juz postanowiłam , że kupię jak uznam, że go potrzebuje. podgrzewacz nie kupuje, będę grzać w garnku z wodą. sterylizatora tez nue kupuje.
chodzi o rozluźnienie brzuszka cieplem i mysle ze można to zrobić na szybko cieplym okladem z wody i pieluchy,lub powietrzem z suszarki no albo kąpielą 
Podgrzewacz akurat mam po synku i uzywalam do do podgrzewania obiadków ..wsgawialam na 40st..robiłam swoje..ogarnialam go a.to się grzalo w pokoju obok mnie hehe
to samo z woda do popici,
Laktator na chwile obecna dla mnie zbędny
Monitora raczej tez nie kupuje bo będę z nią spala dla własnej wogody
Za to z dużych zakupów czeka mnie wózek he..
tola2014, katarzyna_d lubią tę wiadomość