X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin wystawia l4 na 28 dni mówi ze dłuższe nie może i wizyty mam właśnie zwykle co te 28 dni a po następnej wizycie pewnie częściej juz :)

tola2014 lubi tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja l4 dostaje z wizyty na wizyte,a wizytuja co 3 tygodnie.

tola2014 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałam się lekarza, to powiedział, że jak wystawia kolejne zwolnienie, to mogę przyjść i wystawi +- 3 dni maksymalnie, żeby zachowana była ciągłość. Ja jeszcze nie brałam zwolnienia. Od poniedziałku idę na urlop a potem dopierko zwolnienie.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny co prawda rzadko się udzielam ale widziałam ze pisalyscie o oliwce ona jeszcze wysusza skórę wiec jeżeli chodzi o nawilżenie to słaby pomysł. ;-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uzywam na sobie oliwke i uwielbiam wiec mala tez bede smarowala po kapieli :) mnie mama smarowala i nie mialam problemow ze skora

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Liley Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam l4 od zeszłego miesiąca juz do dnia porodu. Wcześniej miałam od wizyty do wizyty.

f2wlepok51d0udm2.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was robila zakupy w aplikacji MAMA? Albo WISH? bo to tez pod to w sumie podchodzi..

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo mądre więc wklejam ;) Reasumując... nakupiłam wszystkiego jak głupia. Moja lista wyprawkowa była długości "Pana Tadeusza". Dzis, po miesiacu mojego matkowania stwierdzam, że dałabym radę wychować dziecko mając prócz ciuszków, których lubię mieć duzo, 5 pieluch tetrowych, 2 butelki i kocyk :) tak naprawdę, można się obyć bez tych wszystkich dupereli, których, de facto, większości nie używamy :/
    Łóżeczko stoi pościelone, ubrane w kolorowe tekstylia, ochraniacz którego kolory wybierałam kilka dni - mała nie chce spać w swoim pięknym łózeczku... Kosmetyki? Nie wiem, chyba do końca życia będę zużywać te kremy, które jej kupiłam. Olej kokosowy wystarcza ;)

Iwa81, Baronowa_83, Carolq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myślicie o takiej kołyske. .Czy dziecko mogłoby w niej spać tak przez pierwsze 3 mce?. właśnie tak sobie pomyślałam, że nie bardzo chce przenosić łóżeczko do naszej sypialni bo pierwsze mam przewijak nakładany na łóżeczko i blisko komodę z akcesoriami. drugie, że będzie ciasno w sypialni. wiec wolałbym txka mobilna kołyske

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6430ac060eea.jpg

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6430ac060eea.jpg

nie pomogę, kołyski są mi nie znane ;)

a powiedzcie mi czy możecie polecić jakąś stronkę lub sprzedawcę na allegro z dużym wyborem pościeli i ochraniaczy ?

km5sdf9h3loowecn.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Czy ktoras z was robila zakupy w aplikacji MAMA? Albo WISH? bo to tez pod to w sumie podchodzi..

ja na wishu i na cute często coś kupuję, mogę Ci jakoś pomóc? :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    ja na wishu i na cute często coś kupuję, mogę Ci jakoś pomóc? :)

O super :) powiedz mi te ubrania i rozne rzeczy to jakies takiej w miare dobrej jakosci sa? Bo ceny sa niektore smieszne grosze wiec tak sie zastanawiam czy warto :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    a powiedzcie mi czy możecie polecić jakąś stronkę lub sprzedawcę na allegro z dużym wyborem pościeli i ochraniaczy ?

Ja zamawiałam sporo rzeczy tutaj http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11929681 , tu masz jeszcze ich stronę internetową http://www.emka-posciel.pl/
    Zamówiłam od nich 2 komplety pościeli jeden z ochraniaczem drugi bez, 2 bawełniane prześcieradła, poszewki na jaśka, rożek i materiał z którego teściowa mi uszyje organizer na łóżeczko. Jeszcze nie prałam więc nie wiem jak się to wszystko zachowa po praniu ale wydaje mi się fajne jakościowo a identyczne pościele oglądałam ostatnio w sklepie dziecięcym 30 zł droższe.

Iwa81 lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie kupiliśmy z mezem pieluchy w biedronce dada od 3 do 6 kg box za 49 zl,156 szt.Moze którejś przyda się to info:)

Marietta lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    O super :) powiedz mi te ubrania i rozne rzeczy to jakies takiej w miare dobrej jakosci sa? Bo ceny sa niektore smieszne grosze wiec tak sie zastanawiam czy warto :)

Oj zależy na co trafisz, ale do tej pory byłam baaardzo zadowolona :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • fistaszek88 Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U tego uzytkownika tez jest wybor http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930

2r8r3e5ea57jvust.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Ja zamawiałam sporo rzeczy tutaj http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11929681 , tu masz jeszcze ich stronę internetową http://www.emka-posciel.pl/
    Zamówiłam od nich 2 komplety pościeli jeden z ochraniaczem drugi bez, 2 bawełniane prześcieradła, poszewki na jaśka, rożek i materiał z którego teściowa mi uszyje organizer na łóżeczko. Jeszcze nie prałam więc nie wiem jak się to wszystko zachowa po praniu ale wydaje mi się fajne jakościowo a identyczne pościele oglądałam ostatnio w sklepie dziecięcym 30 zł droższe.

No i skusilam sie i tez zamowilam od tego sprzedawcy 2 komplety poscieli :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Oj zależy na co trafisz, ale do tej pory byłam baaardzo zadowolona :)

A jak tam jest z przesylka? :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/remi-posciel-do-lozeczka-6el-120x90-lux-nowosci-i5177386764.html

Ja zamawiałam od tego sprzedawcy 6 el i 3 el i są super ;)

‹‹ 1368 1369 1370 1371 1372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ