X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin wystawia l4 na 28 dni mówi ze dłuższe nie może i wizyty mam właśnie zwykle co te 28 dni a po następnej wizycie pewnie częściej juz :)

tola2014 lubi tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja l4 dostaje z wizyty na wizyte,a wizytuja co 3 tygodnie.

tola2014 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałam się lekarza, to powiedział, że jak wystawia kolejne zwolnienie, to mogę przyjść i wystawi +- 3 dni maksymalnie, żeby zachowana była ciągłość. Ja jeszcze nie brałam zwolnienia. Od poniedziałku idę na urlop a potem dopierko zwolnienie.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny co prawda rzadko się udzielam ale widziałam ze pisalyscie o oliwce ona jeszcze wysusza skórę wiec jeżeli chodzi o nawilżenie to słaby pomysł. ;-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uzywam na sobie oliwke i uwielbiam wiec mala tez bede smarowala po kapieli :) mnie mama smarowala i nie mialam problemow ze skora

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Liley Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam l4 od zeszłego miesiąca juz do dnia porodu. Wcześniej miałam od wizyty do wizyty.

f2wlepok51d0udm2.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was robila zakupy w aplikacji MAMA? Albo WISH? bo to tez pod to w sumie podchodzi..

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo mądre więc wklejam ;) Reasumując... nakupiłam wszystkiego jak głupia. Moja lista wyprawkowa była długości "Pana Tadeusza". Dzis, po miesiacu mojego matkowania stwierdzam, że dałabym radę wychować dziecko mając prócz ciuszków, których lubię mieć duzo, 5 pieluch tetrowych, 2 butelki i kocyk :) tak naprawdę, można się obyć bez tych wszystkich dupereli, których, de facto, większości nie używamy :/
    Łóżeczko stoi pościelone, ubrane w kolorowe tekstylia, ochraniacz którego kolory wybierałam kilka dni - mała nie chce spać w swoim pięknym łózeczku... Kosmetyki? Nie wiem, chyba do końca życia będę zużywać te kremy, które jej kupiłam. Olej kokosowy wystarcza ;)

Iwa81, Baronowa_83, Carolq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myślicie o takiej kołyske. .Czy dziecko mogłoby w niej spać tak przez pierwsze 3 mce?. właśnie tak sobie pomyślałam, że nie bardzo chce przenosić łóżeczko do naszej sypialni bo pierwsze mam przewijak nakładany na łóżeczko i blisko komodę z akcesoriami. drugie, że będzie ciasno w sypialni. wiec wolałbym txka mobilna kołyske

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6430ac060eea.jpg

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6430ac060eea.jpg

nie pomogę, kołyski są mi nie znane ;)

a powiedzcie mi czy możecie polecić jakąś stronkę lub sprzedawcę na allegro z dużym wyborem pościeli i ochraniaczy ?

km5sdf9h3loowecn.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Czy ktoras z was robila zakupy w aplikacji MAMA? Albo WISH? bo to tez pod to w sumie podchodzi..

ja na wishu i na cute często coś kupuję, mogę Ci jakoś pomóc? :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    ja na wishu i na cute często coś kupuję, mogę Ci jakoś pomóc? :)

O super :) powiedz mi te ubrania i rozne rzeczy to jakies takiej w miare dobrej jakosci sa? Bo ceny sa niektore smieszne grosze wiec tak sie zastanawiam czy warto :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    a powiedzcie mi czy możecie polecić jakąś stronkę lub sprzedawcę na allegro z dużym wyborem pościeli i ochraniaczy ?

Ja zamawiałam sporo rzeczy tutaj http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11929681 , tu masz jeszcze ich stronę internetową http://www.emka-posciel.pl/
    Zamówiłam od nich 2 komplety pościeli jeden z ochraniaczem drugi bez, 2 bawełniane prześcieradła, poszewki na jaśka, rożek i materiał z którego teściowa mi uszyje organizer na łóżeczko. Jeszcze nie prałam więc nie wiem jak się to wszystko zachowa po praniu ale wydaje mi się fajne jakościowo a identyczne pościele oglądałam ostatnio w sklepie dziecięcym 30 zł droższe.

Iwa81 lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie kupiliśmy z mezem pieluchy w biedronce dada od 3 do 6 kg box za 49 zl,156 szt.Moze którejś przyda się to info:)

Marietta lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    O super :) powiedz mi te ubrania i rozne rzeczy to jakies takiej w miare dobrej jakosci sa? Bo ceny sa niektore smieszne grosze wiec tak sie zastanawiam czy warto :)

Oj zależy na co trafisz, ale do tej pory byłam baaardzo zadowolona :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • fistaszek88 Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U tego uzytkownika tez jest wybor http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930

2r8r3e5ea57jvust.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Ja zamawiałam sporo rzeczy tutaj http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11929681 , tu masz jeszcze ich stronę internetową http://www.emka-posciel.pl/
    Zamówiłam od nich 2 komplety pościeli jeden z ochraniaczem drugi bez, 2 bawełniane prześcieradła, poszewki na jaśka, rożek i materiał z którego teściowa mi uszyje organizer na łóżeczko. Jeszcze nie prałam więc nie wiem jak się to wszystko zachowa po praniu ale wydaje mi się fajne jakościowo a identyczne pościele oglądałam ostatnio w sklepie dziecięcym 30 zł droższe.

No i skusilam sie i tez zamowilam od tego sprzedawcy 2 komplety poscieli :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Oj zależy na co trafisz, ale do tej pory byłam baaardzo zadowolona :)

A jak tam jest z przesylka? :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/remi-posciel-do-lozeczka-6el-120x90-lux-nowosci-i5177386764.html

Ja zamawiałam od tego sprzedawcy 6 el i 3 el i są super ;)

‹‹ 1368 1369 1370 1371 1372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ