Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam Pimafucin przepisywany u poprzedniego gina.
Poradzcie mi mam problem z jezykiem tak mnie piecze I pod spodem na jezyku zrobila mi się taka gulka ma moze z 1 mm i te zylki sa powiekszone,kuzwa wiecznie coś się musi przyczepić nie wiem czym to smarowac.
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Ja z hipp a wszystko pokupowalam: oliwka, żel do mycia ciała i włosów, płyn do kąpieli, mleczko pielęgnacyjne i krem do twarzy.Zel do mycia ciała i płyn do kąpieli-zobaczę co się lepiej sprawdzi bo to podobne produkty.
Iwa81 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualnytola2014 wrote:czy Wasz ginekolog przepisuje Wam coś na żółte upławy? co konkretnie?
Ja siez takimi upławami męczyłam od kilku miesięcy i nawracające infekcje lekarka tylko globulki mi przypisywała
Miałam sobie nawet zrobić badanie czystości pochwy ale jakos tak zeszło
Teraz miałam znowu nystatynę brać, ale nie chciałam mieszać z antybiotykiem !
I wiesz co po 2 dniach brania antybiotyku mój śluz sie zmienił!!!!!! Znikły zielono-żółte upławy ..
Nie mogę w to uwierzyć ale mam śluz mleczy
i zero glutów 
A wiec antybiotyk na moja grypę zadziałał na uplawy!! Musze to jutro położnej powiedziec
Aniu_leczka, Baronowa_83, tola2014 lubią tę wiadomość
-
przecież to są te same fabryki, które robią dla markowych rzeczymarzenka06 wrote:Tak się zastanawiam, czy te rzeczy z aliexpress nie są szkodliwe? Przynajmniej te najtańsze i takie strasznie kolorowe?
tam można kupić wszystko tylko bez metki. Nawet xlandera można kupić, albo bugabooo
-
dentoseptem możesz płukaćPoli9106 wrote:Ja mialam Pimafucin przepisywany u poprzedniego gina.
Poradzcie mi mam problem z jezykiem tak mnie piecze I pod spodem na jezyku zrobila mi się taka gulka ma moze z 1 mm i te zylki sa powiekszone,kuzwa wiecznie coś się musi przyczepić nie wiem czym to smarowac.
albo wodą z wodą ultenioną i jakiś probiotyk przegryść -
ja już miałam gynazol w tubce, jakieś globulki a teraz gyno- femidazol, mam brać co drugi dzień;/ niby jest lepiej, bo już dało się zrobić cytologię
-
tola2014 wrote:czy Wasz ginekolog przepisuje Wam coś na żółte upławy? co konkretnie?
Ehh po tym co przeszłam nigdy więcej nie zignoruje żółtych upławów..
Radzę zrobić posiew żeby wiedzieć co to jest jak czysto to tylko się cieszyć
tola2014, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualny
-
6 lat temu o tej porze juz zwijałam si z bólu na porodówce
pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
Tort i kawa tylko bo ja się nienadaje na organizowanie imprez. Delikatnie tylko szykuję a i tak brzuch mi sie spina