Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Ja mam faze na jabłka, dziennie jem 2-3
i juz nawet 2 razy w ciągu tygodnia upiekłam szarlotke ! 
Cigaretta ja wczoraj szarlotke upieklam bo mojemu mezowi sie zachcialo i rano wstalam a tam pol placka nie bylo
wiec chyba mu w nocy smakowala szarlotka :p

-
ja też wcinam jabłka
w ogóle dużo owoców wciągam.
I rozpoczynam 30 tydzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5652704b1b8f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dd3eeeed39a.jpg
w środę wizytujemy, zobaczymy ile synek urósł od ostatnich pomiarów.
klaudia1534, JustyśM, pasia27, tola2014, Carolq, Patrycja24, Nacia, Iwa81 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, chyba niedziela minęła wam rodzinnie bo mało na forum się działo
Ja też poleniuchowałam z mężem.
Próbuję domknąć listę w Gemini i ciągle się waham czy o czymś nie zapomniałam albo nie wzięłam czegoś niepotrzebnie. Strasznie się niezdecydowana zrobiłam w ciąży. Cudem wybrałam kocyk i szybko zapłaciłam nim się rozmyśliłam ale z apteką jakoś mi nie idzie
Tola ja wybrałam Microlife nc 150, tzn jak tylko uda mi się zatwierdzić listę
tola2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstani tydz 7 mca czyli 30t1d:) w przyszły pon zaczniesz 8. 31t0d:)Nacia wrote:Witam Was dziewczyny
ja wlasnie rozpoczynam 31tc
powiedzcie mi czy to jest ostatni tydzien 7m-ca czy pierwszy 8m-ca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 07:40
Nacia, tola2014, Carolq lubią tę wiadomość
-
Dobry. U mnie juz właśnie 8 miesiąc. Jeszcze chwila i już będzie bez stresu
aaaguchaaa, Carolq, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja
mam dla Was super wiadomosc - jutro i pojutrze w superpharmie na canpol,lovi -smoki, butle, ogolnie akcesoria do karmienia[na zdjeciu oferty byl nawet reczny laktator!], nuk - tez akcesoria i detergenty, nivea baby i penaten -50%. chyba warto ogarnac dupki, jesli ktoras z Was czegos potrzebuje z tego typu rzeczy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 08:29
JusWik, Nacia, tola2014 lubią tę wiadomość

(( w ogóle mało jem owoców przez tą cukrzycę... zazdroszczę Wam.

[/link]