X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam jakiegoś kosza na bieliznę dla małego i szukam reszty rzeczy do wyprawki. macie namiary na jakieś tanie koce minky?

• malvva Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kupujesz kosz na brudne pieluchy ? ka sie nad takim zastanawiam chociaz cena spora :/ ewentualnie kupie zwykly kosz tylko boje sie ze bedzie smierdzialo,

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    a kupujesz kosz na brudne pieluchy ? ka sie nad takim zastanawiam chociaz cena spora :/ ewentualnie kupie zwykly kosz tylko boje sie ze bedzie smierdzialo,
    My kupiliśmy taki zwykly zamykany pojemnik za 10 zl. I wyrzucalismy pileuchy co 2 3 dni

malvva lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja szukam jakiegoś kosza na bieliznę dla małego i szukam reszty rzeczy do wyprawki. macie namiary na jakieś tanie koce minky?

Tola, to akurat najtańsze jakie znalazłam na Allegro

http://allegro.pl/koc-50x75-poduszka-kocyk-minky-2cm-1cm-0cm-i6022931781.html

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    ale tu dzisiaj cisza...

co porabiacie ciekawego kobitki ?

u mnie po obiadku leniuchuje z laptopem ;)

u Nas zamuła, trochę podziałalam i pozamawiałam na Allegro.
    Chyba ciśnienie spadło bo mega chce mi się spać, ale zaraz wybieram się do Rossmana na zakupy kosmetyków to może trochę przejdzie mi śpiączka ;)

malvva lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:

ja absolutnie nie kupuje takiego kosza. kupiłam woreczki pachnące na zużyte pieluchy. u nas zazwyczaj codziennie wyrzucamy śmieci wiec pieluchy będą ladowac w tym koszu. jeżeli okaże się, że śmierdzi to no balkon taki woreczek i przy okazji wyjścia na spacer będę wyrzucać. nie chce takiego kosza trzymać w pokoiku . to skupisko bakterii.

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Tola, to akurat najtańsze jakie znalazłam na Allegro

http://allegro.pl/koc-50x75-poduszka-kocyk-minky-2cm-1cm-0cm-i6022931781.html

Znalazłam jeszcze kocyki na tej stronce
    http://projectbyalice.eu/

Iwa81 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja absolutnie nie kupuje takiego kosza. kupiłam woreczki pachnące na zużyte pieluchy. u nas zazwyczaj codziennie wyrzucamy śmieci wiec pieluchy będą ladowac w tym koszu. jeżeli okaże się, że śmierdzi to no balkon taki woreczek i przy okazji wyjścia na spacer będę wyrzucać. nie chce takiego kosza trzymać w pokoiku . to skupisko bakterii.

ale sa wlasnie specjalne kosze za okolo 100 zl ktore bakteri nie przepuszczaja
    http://allegro.pl/angelcare-pojemnik-kosz-brudne-zuzyte-pieluchy-2-i5552339859.html

jednak mysle ze zrobie jak baronowa ;)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam fajnie bo mój chlop ma halo ze śmierdzący śmietnikiem w kuchni i 2razy dziennie wyrzuca mi śmieci haha no.czasem raz..wiadomo zalezy jaka zawartości..
    No a sposób z wystawieniem pampkow na balkon to dobry sposób hehe tylko w lato muszyska przylatują do kupy hehe ale tez zazwyczaj wychodzi sie więcej wiec zgromadzin nie ma ;-)
    Z reszta 100wlreczkow śniadaniowych ok 90gr i można w nie wrzucać pampers z kupka..jak kto lubi :-)

A kosz na pranie mamy wysoki kwadratowy dziurkowany ale zamykany i plastikowy.jest w łazience..a teraz mam.dylemat czy dokupić drugi i segregować dzieciom białe i kolorowe pranie..czy malej osobno a Kacperkowi osobno no i nam.osobno..zastanowie sie :-)
    Lazienka tez malutka na te kosze hehe
    A w biedronce sa fajne husteczki do pochlaniania kolorów ..aby rzeczy nie farbowaly..mam zapas bo szybko wykupują..

A tak w ogóle to dzis bylam tak zmęczona jak wstalam ze tylko marzylam o.drzemce hehe wygonilam ich na spacer.zrobilam obiad,zjedliśmy i pollzylosmy sie..oni jeszcze spi a mnie susza obudzila :-)
    Kochany synek kupil mi loda rozka I zaraz sobie zjem ;-)

tola2014 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musze sie pochwalic jakiego mam wspanialego malarza w domu (meza) :D tak nam sie nudzi w ponura niedziele :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a23b4627d65.jpg

Kłosia, JustyśM, Aniu_leczka, Poli9106, Patrycja24, klaudia1534, pasia27, migussia, tola2014, bimba, malvva, Baronowa_83, Carolq, JusWik, monilia84, Rudzina, KokoszaNell, maimama lubią tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia-dzieło sztuki Super!!!jestem pod wrażeniem.
    Ale miałam dziś sytuację wychodzilismy z mężem do sklepu,przed wyjściem ugryzł uszy królika Kinder niespodzianki (takiego świątecznego juz),schylilam się po klucze a tu słyszę dziwny dźwięk. ...spodnie mi pękły między nogami☺Mąż się śmiał powiedział że to przez te czekoladowe uszy -ale porażka,takie piękne ciążowe spodenki a'la jeansy.

Nacia, pasia27, Iwa81, tola2014 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Dziewczyny musze sie pochwalic jakiego mam wspanialego malarza w domu (meza) :D tak nam sie nudzi w ponura niedziele :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a23b4627d65.jpg

czadowe jajo :D

Nacia lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nęcia super!!!!

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

U mnie już zapowiedziałam mężowi, że kilka razy dziennie będzie latał do śmietnika na dwór, mieszkamy w domku więc daleko niema ;)

pasia27, tola2014 lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My czekamy na pizze:-) a co tam i tak jestem.gruba hahaha

Iwa81 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj pizza mnim ale nie dka mnie. Cukier za duzy odbije sobie potem

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj maz na obiad zrobil pizze,poprostu pychota:)a popołudniu bylismy w parku na spacerze,za to teraz objadam się pomelo:)

Nacia, tola2014, pasia27, Guem lubią tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po zjedzeniu jajka niespodzianki wsuwam teraz jablka i sa mega slodkie :D tak sie juz jakos nauczylam codziennie wieczorkiem jesc jabluszka.. :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    A ja po zjedzeniu jajka niespodzianki wsuwam teraz jablka i sa mega slodkie :D tak sie juz jakos nauczylam codziennie wieczorkiem jesc jabluszka.. :)
    Jedz,jedz tez jem duzo jablek,gdzies wyczytalam ,ze dziecko ma duze szanse nie chorowac na alergie:)jeśli matka w ciazy jadlam dziennie min 1 jablko

Nacia lubi tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    Jedz,jedz tez jem duzo jablek,gdzies wyczytalam ,ze dziecko ma duze szanse nie chorowac na alergie:)jeśli matka w ciazy jadlam dziennie min 1 jablko

O to dobrze wiedziec :)

tb73anlisarvnmt1.png
‹‹ 1371 1372 1373 1374 1375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ