Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My kupiliśmy taki zwykly zamykany pojemnik za 10 zl. I wyrzucalismy pileuchy co 2 3 dnimalvva wrote:a kupujesz kosz na brudne pieluchy ? ka sie nad takim zastanawiam chociaz cena spora
ewentualnie kupie zwykly kosz tylko boje sie ze bedzie smierdzialo,
malvva lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:ja szukam jakiegoś kosza na bieliznę dla małego i szukam reszty rzeczy do wyprawki. macie namiary na jakieś tanie koce minky?
Tola, to akurat najtańsze jakie znalazłam na Allegro
http://allegro.pl/koc-50x75-poduszka-kocyk-minky-2cm-1cm-0cm-i6022931781.html
-
malvva wrote:ale tu dzisiaj cisza...
co porabiacie ciekawego kobitki ?
u mnie po obiadku leniuchuje z laptopem
u Nas zamuła, trochę podziałalam i pozamawiałam na Allegro.
Chyba ciśnienie spadło bo mega chce mi się spać, ale zaraz wybieram się do Rossmana na zakupy kosmetyków to może trochę przejdzie mi śpiączka
malvva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalvva wrote:a kupujesz kosz na brudne pieluchy ? ka sie nad takim zastanawiam chociaz cena spora
ewentualnie kupie zwykly kosz tylko boje sie ze bedzie smierdzialo,
ja absolutnie nie kupuje takiego kosza. kupiłam woreczki pachnące na zużyte pieluchy. u nas zazwyczaj codziennie wyrzucamy śmieci wiec pieluchy będą ladowac w tym koszu. jeżeli okaże się, że śmierdzi to no balkon taki woreczek i przy okazji wyjścia na spacer będę wyrzucać. nie chce takiego kosza trzymać w pokoiku . to skupisko bakterii.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:ja absolutnie nie kupuje takiego kosza. kupiłam woreczki pachnące na zużyte pieluchy. u nas zazwyczaj codziennie wyrzucamy śmieci wiec pieluchy będą ladowac w tym koszu. jeżeli okaże się, że śmierdzi to no balkon taki woreczek i przy okazji wyjścia na spacer będę wyrzucać. nie chce takiego kosza trzymać w pokoiku . to skupisko bakterii.
ale sa wlasnie specjalne kosze za okolo 100 zl ktore bakteri nie przepuszczaja
http://allegro.pl/angelcare-pojemnik-kosz-brudne-zuzyte-pieluchy-2-i5552339859.html
jednak mysle ze zrobie jak baronowa
-
Ja mam fajnie bo mój chlop ma halo ze śmierdzący śmietnikiem w kuchni i 2razy dziennie wyrzuca mi śmieci haha no.czasem raz..wiadomo zalezy jaka zawartości..
No a sposób z wystawieniem pampkow na balkon to dobry sposób hehe tylko w lato muszyska przylatują do kupy hehe ale tez zazwyczaj wychodzi sie więcej wiec zgromadzin nie ma
Z reszta 100wlreczkow śniadaniowych ok 90gr i można w nie wrzucać pampers z kupka..jak kto lubi
A kosz na pranie mamy wysoki kwadratowy dziurkowany ale zamykany i plastikowy.jest w łazience..a teraz mam.dylemat czy dokupić drugi i segregować dzieciom białe i kolorowe pranie..czy malej osobno a Kacperkowi osobno no i nam.osobno..zastanowie sie
Lazienka tez malutka na te kosze hehe
A w biedronce sa fajne husteczki do pochlaniania kolorów ..aby rzeczy nie farbowaly..mam zapas bo szybko wykupują..
A tak w ogóle to dzis bylam tak zmęczona jak wstalam ze tylko marzylam o.drzemce hehe wygonilam ich na spacer.zrobilam obiad,zjedliśmy i pollzylosmy sie..oni jeszcze spi a mnie susza obudzila
Kochany synek kupil mi loda rozka I zaraz sobie zjem
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny musze sie pochwalic jakiego mam wspanialego malarza w domu (meza)
tak nam sie nudzi w ponura niedziele 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a23b4627d65.jpg
Kłosia, JustyśM, Aniu_leczka, Poli9106, Patrycja24, klaudia1534, pasia27, migussia, tola2014, bimba, malvva, Baronowa_83, Carolq, JusWik, monilia84, Rudzina, KokoszaNell, maimama lubią tę wiadomość

-
Necia-dzieło sztuki Super!!!jestem pod wrażeniem.
Ale miałam dziś sytuację wychodzilismy z mężem do sklepu,przed wyjściem ugryzł uszy królika Kinder niespodzianki (takiego świątecznego juz),schylilam się po klucze a tu słyszę dziwny dźwięk. ...spodnie mi pękły między nogami☺Mąż się śmiał powiedział że to przez te czekoladowe uszy -ale porażka,takie piękne ciążowe spodenki a'la jeansy.
Nacia, pasia27, Iwa81, tola2014 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
tola2014 wrote:ja absolutnie nie kupuje takiego kosza. kupiłam woreczki pachnące na zużyte pieluchy. u nas zazwyczaj codziennie wyrzucamy śmieci wiec pieluchy będą ladowac w tym koszu. jeżeli okaże się, że śmierdzi to no balkon taki woreczek i przy okazji wyjścia na spacer będę wyrzucać. nie chce takiego kosza trzymać w pokoiku . to skupisko bakterii.
U mnie już zapowiedziałam mężowi, że kilka razy dziennie będzie latał do śmietnika na dwór, mieszkamy w domku więc daleko niema
pasia27, tola2014 lubią tę wiadomość
-
Jedz,jedz tez jem duzo jablek,gdzies wyczytalam ,ze dziecko ma duze szanse nie chorowac na alergie:)jeśli matka w ciazy jadlam dziennie min 1 jablkoNacia wrote:A ja po zjedzeniu jajka niespodzianki wsuwam teraz jablka i sa mega slodkie
tak sie juz jakos nauczylam codziennie wieczorkiem jesc jabluszka.. 
Nacia lubi tę wiadomość