X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam jakiegoś kosza na bieliznę dla małego i szukam reszty rzeczy do wyprawki. macie namiary na jakieś tanie koce minky?

• malvva Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kupujesz kosz na brudne pieluchy ? ka sie nad takim zastanawiam chociaz cena spora :/ ewentualnie kupie zwykly kosz tylko boje sie ze bedzie smierdzialo,

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    a kupujesz kosz na brudne pieluchy ? ka sie nad takim zastanawiam chociaz cena spora :/ ewentualnie kupie zwykly kosz tylko boje sie ze bedzie smierdzialo,
    My kupiliśmy taki zwykly zamykany pojemnik za 10 zl. I wyrzucalismy pileuchy co 2 3 dni

malvva lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja szukam jakiegoś kosza na bieliznę dla małego i szukam reszty rzeczy do wyprawki. macie namiary na jakieś tanie koce minky?

Tola, to akurat najtańsze jakie znalazłam na Allegro

http://allegro.pl/koc-50x75-poduszka-kocyk-minky-2cm-1cm-0cm-i6022931781.html

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    ale tu dzisiaj cisza...

co porabiacie ciekawego kobitki ?

u mnie po obiadku leniuchuje z laptopem ;)

u Nas zamuła, trochę podziałalam i pozamawiałam na Allegro.
    Chyba ciśnienie spadło bo mega chce mi się spać, ale zaraz wybieram się do Rossmana na zakupy kosmetyków to może trochę przejdzie mi śpiączka ;)

malvva lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:

ja absolutnie nie kupuje takiego kosza. kupiłam woreczki pachnące na zużyte pieluchy. u nas zazwyczaj codziennie wyrzucamy śmieci wiec pieluchy będą ladowac w tym koszu. jeżeli okaże się, że śmierdzi to no balkon taki woreczek i przy okazji wyjścia na spacer będę wyrzucać. nie chce takiego kosza trzymać w pokoiku . to skupisko bakterii.

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Tola, to akurat najtańsze jakie znalazłam na Allegro

http://allegro.pl/koc-50x75-poduszka-kocyk-minky-2cm-1cm-0cm-i6022931781.html

Znalazłam jeszcze kocyki na tej stronce
    http://projectbyalice.eu/

Iwa81 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja absolutnie nie kupuje takiego kosza. kupiłam woreczki pachnące na zużyte pieluchy. u nas zazwyczaj codziennie wyrzucamy śmieci wiec pieluchy będą ladowac w tym koszu. jeżeli okaże się, że śmierdzi to no balkon taki woreczek i przy okazji wyjścia na spacer będę wyrzucać. nie chce takiego kosza trzymać w pokoiku . to skupisko bakterii.

ale sa wlasnie specjalne kosze za okolo 100 zl ktore bakteri nie przepuszczaja
    http://allegro.pl/angelcare-pojemnik-kosz-brudne-zuzyte-pieluchy-2-i5552339859.html

jednak mysle ze zrobie jak baronowa ;)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam fajnie bo mój chlop ma halo ze śmierdzący śmietnikiem w kuchni i 2razy dziennie wyrzuca mi śmieci haha no.czasem raz..wiadomo zalezy jaka zawartości..
    No a sposób z wystawieniem pampkow na balkon to dobry sposób hehe tylko w lato muszyska przylatują do kupy hehe ale tez zazwyczaj wychodzi sie więcej wiec zgromadzin nie ma ;-)
    Z reszta 100wlreczkow śniadaniowych ok 90gr i można w nie wrzucać pampers z kupka..jak kto lubi :-)

A kosz na pranie mamy wysoki kwadratowy dziurkowany ale zamykany i plastikowy.jest w łazience..a teraz mam.dylemat czy dokupić drugi i segregować dzieciom białe i kolorowe pranie..czy malej osobno a Kacperkowi osobno no i nam.osobno..zastanowie sie :-)
    Lazienka tez malutka na te kosze hehe
    A w biedronce sa fajne husteczki do pochlaniania kolorów ..aby rzeczy nie farbowaly..mam zapas bo szybko wykupują..

A tak w ogóle to dzis bylam tak zmęczona jak wstalam ze tylko marzylam o.drzemce hehe wygonilam ich na spacer.zrobilam obiad,zjedliśmy i pollzylosmy sie..oni jeszcze spi a mnie susza obudzila :-)
    Kochany synek kupil mi loda rozka I zaraz sobie zjem ;-)

tola2014 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musze sie pochwalic jakiego mam wspanialego malarza w domu (meza) :D tak nam sie nudzi w ponura niedziele :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a23b4627d65.jpg

Kłosia, JustyśM, Aniu_leczka, Poli9106, Patrycja24, klaudia1534, pasia27, migussia, tola2014, bimba, malvva, Baronowa_83, Carolq, JusWik, monilia84, Rudzina, KokoszaNell, maimama lubią tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia-dzieło sztuki Super!!!jestem pod wrażeniem.
    Ale miałam dziś sytuację wychodzilismy z mężem do sklepu,przed wyjściem ugryzł uszy królika Kinder niespodzianki (takiego świątecznego juz),schylilam się po klucze a tu słyszę dziwny dźwięk. ...spodnie mi pękły między nogami☺Mąż się śmiał powiedział że to przez te czekoladowe uszy -ale porażka,takie piękne ciążowe spodenki a'la jeansy.

Nacia, pasia27, Iwa81, tola2014 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Dziewczyny musze sie pochwalic jakiego mam wspanialego malarza w domu (meza) :D tak nam sie nudzi w ponura niedziele :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a23b4627d65.jpg

czadowe jajo :D

Nacia lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nęcia super!!!!

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

U mnie już zapowiedziałam mężowi, że kilka razy dziennie będzie latał do śmietnika na dwór, mieszkamy w domku więc daleko niema ;)

pasia27, tola2014 lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My czekamy na pizze:-) a co tam i tak jestem.gruba hahaha

Iwa81 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj pizza mnim ale nie dka mnie. Cukier za duzy odbije sobie potem

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj maz na obiad zrobil pizze,poprostu pychota:)a popołudniu bylismy w parku na spacerze,za to teraz objadam się pomelo:)

Nacia, tola2014, pasia27, Guem lubią tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po zjedzeniu jajka niespodzianki wsuwam teraz jablka i sa mega slodkie :D tak sie juz jakos nauczylam codziennie wieczorkiem jesc jabluszka.. :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    A ja po zjedzeniu jajka niespodzianki wsuwam teraz jablka i sa mega slodkie :D tak sie juz jakos nauczylam codziennie wieczorkiem jesc jabluszka.. :)
    Jedz,jedz tez jem duzo jablek,gdzies wyczytalam ,ze dziecko ma duze szanse nie chorowac na alergie:)jeśli matka w ciazy jadlam dziennie min 1 jablko

Nacia lubi tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    Jedz,jedz tez jem duzo jablek,gdzies wyczytalam ,ze dziecko ma duze szanse nie chorowac na alergie:)jeśli matka w ciazy jadlam dziennie min 1 jablko

O to dobrze wiedziec :)

tb73anlisarvnmt1.png
‹‹ 1371 1372 1373 1374 1375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ