Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnatola2014 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6430ac060eea.jpg
Sa jeszcze mini lozeczke 40cm na nie wiem ile ale cos ok,270zl..drogo..
Ale to.tak by dziecko nie lezalo na kanapie na przykład jak nie jest w swoim pokoju
Jest jeszcze kosz Mojżesza
-
Nacia wrote:A u mnie maly tak jakos dzisiaj strasznie mocno naciska na dol brzucha..
non stop gonie do kibelka na siku.. i tak mi siedzi na dole.. nie chce odpuscic 
Na łóżeczko,pod pupę podusię i poleż trochę,mi pomaga jak mały ciśnie na szyjkę
Nacia, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam taka kołyske, właściwie kosz Mojżesza ze stelażem z plozami. I stoi na strychu i sie kurzy.. córka spala w niej raz - nawet miała problem żeby zasnąć. Dużo to miejsca zajmuje a i mało praktyczne jak dla nas. Dziecko i tak spało ze mną a jak już troszkę podrosła dostawilismy łóżeczko (bez boku) do naszego i miałam ją obok, na porządnym materacu i w swoim łóżeczku
z synem pewnie zrobimy podobnie. Chociaż każde dziecko lubi co innego, przy córce sie nie sprawdziło kompletnie. Może też dlatego, ze jestem trochę hm słabsza mamą i ja córki nie przeniosę - moze gdybym mogła używałabym np w kuchni.
-
Ja w ciągu dnia,jest na kolkach to czy w kuchni czy w salonie bede miec ja na oku,a nie chce zeby lezala cały czas u siebie.Mam psa więc nie chce zadnych lezaczkow-bujaczkow,a po druggie szkoda kregoslupa u dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 23:03
-
Nacia wrote:A jak tam jest z przesylka?

Ja zamawiałam sporo rzeczy i o dziwo jak na chińskie szmatki fajne te rzeczy bo sporo sukienek i kompletów Nelci brałam przesyłka przeważnie tydzień raz 2.5 tyg chyba czekałam
ale wszystko przyszło
Marietta, Nacia lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Nie. Jak zasypiam o 12 to z reguły budzi mnie moj syn o 8.zabuszka wrote:jej czy wy tez nie możecie spac? ja mam gdzies pobudkę o 1 i kolo 4 no nie liczac wędrówek do kibelka co jakis czas ;/
-
xpatiiix3 wrote:Ja zamawiałam sporo rzeczy i o dziwo jak na chińskie szmatki fajne te rzeczy bo sporo sukienek i kompletów Nelci brałam przesyłka przeważnie tydzień raz 2.5 tyg chyba czekałam
ale wszystko przyszło 
Teraz głownie z Aliexpress zamawiam, przesyłka z Malezji potrafi iść 2-3 miesiące
a z Chin nieraz i 2 tygodnie
-
marzenka06 wrote:Tak się zastanawiam, czy te rzeczy z aliexpress nie są szkodliwe? Przynajmniej te najtańsze i takie strasznie kolorowe?
W Polsce przecież też większość rzeczy jest z Chin sprowadzana, jedzenia czy kremu bym tam nie zamówiła
ale ubranko/ kocyk/ pościel- to samo mamy u nas

[/link]