Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    325ce0be8a027948med.jpg

wczorajszy :-) dzis jest jeszcze wiekszy heh

Nacia, klaudia1534, Iwa81, nick nieaktualny, Dariaaa88, JustyśM, nick nieaktualny, maimama, Aniu_leczka, paris lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie maly tak jakos dzisiaj strasznie mocno naciska na dol brzucha.. :/ non stop gonie do kibelka na siku.. i tak mi siedzi na dole.. nie chce odpuscic :(

tb73anlisarvnmt1.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia brzuszek rosnie czyli maluszek rosnie :) im szybciej urosnie tym szybciej czas zleci i urodzisz :) ja juz nie moge sie doczekac do tego spotkania :)

pasia27 lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6430ac060eea.jpg
    Fajna
    Sa jeszcze mini lozeczke 40cm na nie wiem ile ale cos ok,270zl..drogo..
    Ale to.tak by dziecko nie lezalo na kanapie na przykład jak nie jest w swoim pokoju :-)
    Jest jeszcze kosz Mojżesza :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamowilam kolyske z Baby-raj na allegro,ma przyjsc poniedziałek,wtorek,w komplecie kolyski jest kolderka z posciela i ochraniacze za 270 zl.Jestem ciekawa tej kolyski:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wybrałam sprzedawcę i pościel, bo potrzebuję większy rozmiar pościeli na większe łóżeczko, a oni takie mają i chciałam też większy ochraniacz.
    jedno z listy mniej ;)

http://allegro.pl/poszewki-120-90-40-60-cm-ochraniacz-xxl-300-cm-i5876648174.html

km5sdf9h3loowecn.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    A u mnie maly tak jakos dzisiaj strasznie mocno naciska na dol brzucha.. :/ non stop gonie do kibelka na siku.. i tak mi siedzi na dole.. nie chce odpuscic :(

Na łóżeczko,pod pupę podusię i poleż trochę,mi pomaga jak mały ciśnie na szyjkę

Nacia, Iwa81 lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale będziecie używać tej kołyski do spania w nocy czy tylko w ciągu dnia żeby miało gdzie lezec dziecko?

• Liley Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taka kołyske, właściwie kosz Mojżesza ze stelażem z plozami. I stoi na strychu i sie kurzy.. córka spala w niej raz - nawet miała problem żeby zasnąć. Dużo to miejsca zajmuje a i mało praktyczne jak dla nas. Dziecko i tak spało ze mną a jak już troszkę podrosła dostawilismy łóżeczko (bez boku) do naszego i miałam ją obok, na porządnym materacu i w swoim łóżeczku :) z synem pewnie zrobimy podobnie. Chociaż każde dziecko lubi co innego, przy córce sie nie sprawdziło kompletnie. Może też dlatego, ze jestem trochę hm słabsza mamą i ja córki nie przeniosę - moze gdybym mogła używałabym np w kuchni.

f2wlepok51d0udm2.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciągu dnia,jest na kolkach to czy w kuchni czy w salonie bede miec ja na oku,a nie chce zeby lezala cały czas u siebie.Mam psa więc nie chce zadnych lezaczkow-bujaczkow,a po druggie szkoda kregoslupa u dziecka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 23:03

• Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Na łóżeczko,pod pupę podusię i poleż trochę,mi pomaga jak mały ciśnie na szyjkę

W momencie kiedy poduszka znalazla sie pod moja pupa maly w brzuchu tak zaczal sie krecic ze az nie wiedzialam ze tak potrafi :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na imieninach, śledzi się najadlam i teraz odpoczywam po całym dniu gosciny☺
    Ja cały czas myślę o łóżeczku turystycznym ale nadal nie mogę się zdecydowac. ..
    Z wózkiem też mam problem....

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Byłam na imieninach, śledzi się najadlam i teraz odpoczywam po całym dniu gosciny☺
    Ja cały czas myślę o łóżeczku turystycznym ale nadal nie mogę się zdecydowac. ..
    Z wózkiem też mam problem....

ja z wózkiem też ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 03:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    A jak tam jest z przesylka? :)

Ja zamawiałam sporo rzeczy i o dziwo jak na chińskie szmatki fajne te rzeczy bo sporo sukienek i kompletów Nelci brałam przesyłka przeważnie tydzień raz 2.5 tyg chyba czekałam ;) ale wszystko przyszło :)

Marietta, Nacia lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej czy wy tez nie możecie spac? ja mam gdzies pobudkę o 1 i kolo 4 no nie liczac wędrówek do kibelka co jakis czas ;/

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    jej czy wy tez nie możecie spac? ja mam gdzies pobudkę o 1 i kolo 4 no nie liczac wędrówek do kibelka co jakis czas ;/
    Nie. Jak zasypiam o 12 to z reguły budzi mnie moj syn o 8.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ja zamawiałam sporo rzeczy i o dziwo jak na chińskie szmatki fajne te rzeczy bo sporo sukienek i kompletów Nelci brałam przesyłka przeważnie tydzień raz 2.5 tyg chyba czekałam ;) ale wszystko przyszło :)

Teraz głownie z Aliexpress zamawiam, przesyłka z Malezji potrafi iść 2-3 miesiące :D a z Chin nieraz i 2 tygodnie ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się zastanawiam, czy te rzeczy z aliexpress nie są szkodliwe? Przynajmniej te najtańsze i takie strasznie kolorowe?

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzenka06 wrote:
    Tak się zastanawiam, czy te rzeczy z aliexpress nie są szkodliwe? Przynajmniej te najtańsze i takie strasznie kolorowe?

W Polsce przecież też większość rzeczy jest z Chin sprowadzana, jedzenia czy kremu bym tam nie zamówiła ;) ale ubranko/ kocyk/ pościel- to samo mamy u nas :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    W momencie kiedy poduszka znalazla sie pod moja pupa maly w brzuchu tak zaczal sie krecic ze az nie wiedzialam ze tak potrafi :)

Zawsze szansa,że się odwróci i będzie Ci lepiej :-)

Nacia lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
‹‹ 1369 1370 1371 1372 1373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ