Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wstaję codziennie połamana
wczoraj tak mnie biodro bolało, że kulałam. Takie atrakcje mam tylko z prawą nogą, ale czuję się jak emerytka.
U mnie maluch położony jest poprzecznie przez łożysko, zawsze czuję więc kopniaczki z prawej strony pod żebrami i w mniejszym zakresie po lewej stronie niżej. -
Dziewczyny ja juz po wizycie, mała ma się dobrze, ale...ma już jakieś 2100! Aaaa, jak ja poród przeżyję, zaczynam się bać. Gin mówiła, że przez ten tardyferon przybrała w główce i brzuchu, jest 2 tyg do przodu. I następna wizyta za 2 tyg, teraz będą częstsze, z czego bardzo się cieszę
I obróciła się główką do dołu. Jestem szczęśliwa
monilia84 lubi tę wiadomość
-
maimama wrote:Dziewczyny ja juz po wizycie, mała ma się dobrze, ale...ma już jakieś 2100! Aaaa, jak ja poród przeżyję, zaczynam się bać. Gin mówiła, że przez ten tardyferon przybrała w główce i brzuchu, jest 2 tyg do przodu. I następna wizyta za 2 tyg, teraz będą częstsze, z czego bardzo się cieszę
I obróciła się główką do dołu. Jestem szczęśliwa
super
-
nick nieaktualny
-
Nacia wrote:Ktoras z was kiedys pisala o takim magicznym specyfiku jak tam na dole swedzi.. przelecialam po naszych rozmowach ale nie moge tego znalezc.. pomoze ktoras?
-
nick nieaktualnyWitam, ja jeszcze w łóżku
Tola no jak ja te globulki zakładałam to juz leżałam jak kłoda w łóżku!!! Bo wiadomo ze jak chodzisz kucasz to wypadnie. Zakładam i idę spać
Na swędzenie to żel kupiłam Vagisil, jest Multigyn jakiś!!!trzeba popytać w aptece bo jest ich troche..
-
Mi MULTIGIN zawsze ratuje sytuację, polecam go szczerze, kosztuje swoje ale jest wart tej ceny.
Wczoraj przyszły ubranka dla Kacperka, także wyprawka przybiera już na mocy.
Zostały mi jeszcze takie rzeczy typowo do pokoju i wózek i fotelik: materac, pościel dla maluszka. A powiedzcie mi kupujecie kołdrę 120x90 czy 100x135 ?? Bo nie wiem którą warto wybrać.
Nati gratuluje ślicznego synusia
Wszystkim dziewczynom gratuluje super wieści z wizyt
pasia27 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Mi MULTIGIN zawsze ratuje sytuację, polecam go szczerze, kosztuje swoje ale jest wart tej ceny.
Wczoraj przyszły ubranka dla Kacperka, także wyprawka przybiera już na mocy.
Zostały mi jeszcze takie rzeczy typowo do pokoju i wózek i fotelik: materac, pościel dla maluszka. A powiedzcie mi kupujecie kołdrę 120x90 czy 100x135 ?? Bo nie wiem którą warto wybrać.
Nati gratuluje ślicznego synusia
Wszystkim dziewczynom gratuluje super wieści z wizyt
ja kupiłam 100*135 ale dlatego że mam łóżeczko 140*70,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwa81 wrote:Witam dziewczynki
Nacia nie pamiętam tej nazwy, chyba Pasia pisała tę nazwę , ale nie jestem pewna.
Podpowiedzcie mi który alantan jest lepszy żółty czy zielony ?żółty to maść i zostawia plamy a zielony ma fajną konsystencje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny