Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Ja zamówiłam ręczny lovi bo mam butelki i smoki z tej firmy ,także do kompletu. Ponoć Avent jest super
Tez mam z Lovi i butelki i laktator
Baronowa ja tez stale mam jakieś globulkipo porodzie to chyba będzie mi czegos brakowało
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Ja używałam multi gyn a teraz testuje provag gel
Jesli chodzi o laktator mam TT ale elektryczy. Jest głośny ale jak dla mnie rewelacja. Miałam ręczny kupiony na szybko (w szpitalu dostałam mega nawału, a na odziale nie było dlatego polecam wrzucić do torby nawet taki najzwyklejszy apteczny za 2dychy!) BabyOno taki z gruszka. Dla mnie porażka. Z lovi miała siostra. Mówiła że nawet okCigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
Wstała zjadłam, skoczyłam na pazurki i dopiero wylądowałam przed kompem
co do wydzieliny spokojnie - ja miałam tak 2 tygodnie temu i pytałam gin. tez sprawdzałam czy nie popuszczam i nie pachniało mi moczem i się bałam że wody ;/ ale okazało się że wody 7 czyli dużo , mała ułożona pośladkowo( a lekarka mi powiedziała że była by możliwośc jeśli była by główkowo , takie popuszczanie zdarza się jak dziecko blokuje ujście i stąd popuszczania wtedy wodów a nie wypłynięcie całowite, więc której Maluch jest pośladkowo może być spokojna). Miałam na prawdę spore plamy na majtkach, zbadane ph i to nie były wody . Po prostu wydzielina taka bardzo wodnista. Nie brudzi jest przezroczysta i pachnie hymm mi tak troszke obojętnie kwaskowo. Więc spokojnie dziewczyny oczywiście powiedzcie lekarzom bo może być u każdej inaczej ale ja też się namartwiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:08
malvva lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:hej dziewczyny
Wstała zjadłam, skoczyłam na pazurki i dopiero wylądowałam przed kompem
co do wydzieliny spokojnie - ja miałam tak 2 tygodnie temu i pytałam gin. tez sprawdzałam czy nie popuszczam i nie pachniało mi moczem i się bałam że wody ;/ ale okazało się że wody 7 czyli dużo , mała ułożona pośladkowo( a lekarka mi powiedziała że była by możliwośc jeśli była by główkowo , takie popuszczanie zdarza się jak dziecko blokuje ujście i stąd popuszczania wtedy wodów a nie wypłynięcie całowite, więc której Maluch jest pośladkowo może być spokojna). Miałam na prawdę spore plamy na majtkach, zbadane ph i to nie były wody . Po prostu wydzielina taka bardzo wodnista. Nie brudzi jest przezroczysta i pachnie hymm mi tak troszke obojętnie kwaskowo. Więc spokojnie dziewczyny oczywiście powiedzcie lekarzom bo może być u każdej inaczej ale ja też się namartwiłam -
nick nieaktualny
-
Siedzę w kolejce do lekarza-jak zwykle poślizg,wizytę mam na 13:15 a tu nic do przodu,a jeszcze do poloznej musze wejsc ;dziś wyjątkowo dużo starszych pań.Czym dłużej czekam tym bardziej się denerwuje, pewnie ciśnienie znowu 2 razy będzie mierzyć.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny