WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Mała się troszkę rozkręciła jak mąż jej czytał na wieczór bajeczkę :)
    ale i tak te ruchy były inne , nie wiem jak ona się ułożyła że ja tak słabo czuję :( jak dziś znów tak będzie to pojadę na IP pod wieczór sprawdzić czy jest ok bo oszaleję :(

A w ogóle to się Witamy z 3 z przodu :) teraz to już z górki :P

Dziś znów pracowity dzień więc wstałam i już ślęczę przy kompie , weekend też nie zapowiada się na leniuszka także echh... jakoś nie za bardzo mi się to podoba. Lubię swoją pracę ale ostatnio bardzo mnie męczy takie długotrwałe siedzenie w jednej pozycji przez cały dzień. No nic koniec narzekania :P hehe
    buziole i powodzenia jak ktoś dziś wizytuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Witam, Mała się troszkę rozkręciła jak mąż jej czytał na wieczór bajeczkę :)
    ale i tak te ruchy były inne , nie wiem jak ona się ułożyła że ja tak słabo czuję :( jak dziś znów tak będzie to pojadę na IP pod wieczór sprawdzić czy jest ok bo oszaleję :(

A w ogóle to się Witamy z 3 z przodu :) teraz to już z górki :P

Dziś znów pracowity dzień więc wstałam i już ślęczę przy kompie , weekend też nie zapowiada się na leniuszka także echh... jakoś nie za bardzo mi się to podoba. Lubię swoją pracę ale ostatnio bardzo mnie męczy takie długotrwałe siedzenie w jednej pozycji przez cały dzień. No nic koniec narzekania :P hehe
    buziole i powodzenia jak ktoś dziś wizytuje :)

carolq a Ty na l4 nie jesteś?

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.Wczoraj wściekła się nie na zarty-zanioslam koleżance zwolnienie żeby podrzucił do pracy,a tu newsy w stylu że chodzą ciuchy że już na to stanowisko nie wrócę itd-fakt że mówiły to inne dziewczyny a nie mój przełożony ale ziarenko niepokoju zostało zasiane i już się martwię. Szybko nie wrócę to fakt bo chce iść na roczny macierzyński ale już się martwię na zapas.Cholera muszę przestać o tym myśleć bo znowu się denerwuje.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola jestem ale i tak pracuję , bo troszkę tak jest że w moim zawodzie nie mogę dać sobie po prostu wolnego tyle , bo później było by mi cięzko powrócić :( . Zresztą mam spoko szefową i nie chce zostawiać jej samej więc przynajmniej w dociąganiu projektów do końca mogę pomóc. no i przynajmniej 2 wypłaty dostaje. No i akurat się tak złożyło że 2 znajomych kupiło mieszkanie i prosili by im zrobić projekt, no i jeszcze moje indywidualne projekty muszę pokończyć. I Moja teściowa sobie wymyśliła remont i tak się zawaliłam robotą :( ...
    lubię to i nie chce rezygnować ale za dużo mi się zwaliło na głowę teraz a nie mam nawet za bardzo komu odmówić :( i tak musiałam troszkę ponarzekać :P

tola2014 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś to jest właśnie najgorsze ze każdy powinien rozumieć że Matka powinna być z dzieckiem i tyle. Nie stety pewnie nie tylko Ty jedna staniesz przed takim dylematem, bardzo często się spotyka sytuacje że , po powrocie , jestes na nizszym stanowisku ze firma jakoś za specjalnie się nie cieszy ze wróciłaś chodz przecież rok temu byłaś dobrym pracownikiem z którego wszystcy byli zadowoleni ... tak jest i musimy sobie z tym radzić. A teraz nie przejmuj się, i na spokojnie. Nie ma się co denerwować bo co będzie to i tak się stanie a Twoje nerwy nie pomogą.

• aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh plotki... Uwielbiam je. Kochana nie martw sie!! Wszędzie gadają miej to w dupce! Teraz Ty i Twója Krolewna jesteście najważniejsze!!

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam już leci 33 tydz,i przed spaniem oczywiście zaczynaja się rozmyslania...

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Powiem Wam że odkąd mi wskoczyła 3 z przodu to tak mi te tygodnie lecą że szok :)

Dzisiaj wizytacja u diabetologa, zobaczymy co sie dzisiaj dowiemy :)

Miłego dnia :)

Carolq, Marietta lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poli9106 wrote:
    Nam już leci 33 tydz,i przed spaniem oczywiście zaczynaja się rozmyslania...

to jeszcze 4 tyg i ciaza donoszona :)

Carolq lubi tę wiadomość

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    to jeszcze 4 tyg i ciaza donoszona :)
    Już się nie moge doczekac ale jak pomysle że ten koncowy termin to za 7 tyg....choc pewnie urodze w polowie kwietnia,takie mam przeczucie

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej ja to tych co tyly ochraniaja . a u was juz zaraz donoszone wow;)
    co do wymazow to z tego co pmietam sama sobie pobieralam próbke.
    A z hemoroidami to pamietam ze hardkor byl jak mi lewatywe robily... bolalo

aaaguchaaa, Carolq lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabuszka my razem te tyly zabezpieczamy ;)hehe ja mam plan nie urodzić wczesniej niż 24. Bo 24 mam jeszcze zajecia na uczelni:D a niestety nie mogę sobie pozwolić na nieobecnosc

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) widzę że wy już odliczacie czas do wielkiego dnia a mi się wydaje że to jeszcze tyle czasu. Ostatnio mam kiepski humor. Męczy mnie siedzenie w domu a z drugiej strony nie mogę się zmotywować by zrobić cokolwiek. Mam poczucie takiego straconego teraz czasu a wyobrażałam sobie ze tyle zrobię. Eh te hormony.
    Na dzisiaj zaplanowałam sobie wycieczkę do miasta po włóczki bo chciałabym coś zrobić dla córci na szydełku i może cottonsy bym zrobiła. Nie podobało mi się to na początku ale po zmianie ustawienia mebelków w pokoiku powstało miejsce gdzie idealnie by pasowały :) ale zamiast się zbierać szukam wymówek. Zdecydowanie zbyt długie siedzenie w domu źle na mnie działa.

• Nacia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! U mnie maly chyba cos nawywijal w nocy bo mnie zebra bola z lewej strony.. oby sie w koncu obrocil glowka w dol ;)

A powiem wam ze mi tez strasznie szybko czas leci jak juz ta 3 na przodzie jest.. termin mam na polowe maja ale maz sie smieje ze urodze 20 kwietnia bo on ma wtedy urodziny :D ale watpie bo to by bylo troche za wczesnie :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bylam dzisaj na cytologi :/ bolało :/ przed ciaza lepiej to wspominam jakos duzo mniej czulam, do tego mowiła ze uplawy zaslaniają i wierciła i wierciła brrrr

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    U nas też leci ten czas strasznie :) W środę powiedziałam mężowi: "No, jutro zaczynamy 33 tydzień, jeszcze 50 parę dni do porodu, a za miesząc mamy ciążę donoszoną ;p"
    A on: "Już?? 33?? To już za chwilę rodzisz? ;p" i przerażenie w oczach;p Chyba to jeszcze do niego nie dociera
    Ale za to do mnie powoli zaczyna to wszystko docierać
    Od wczoraj synuś mi tak brzuchem wywraca że już czasem nie wiem jak usiąść i się położyć, cały brzuch faluje, a jak miałabym liczyć 10 ruchów dziennie to jeszcze przed wstaniem z łóżka mogłabym odchaczyć.
    Mówią że im późniejsza ciąża tym ruchy mniej się czuje a synuś dopiero teraz zaczyna coraz bardziej się rozpychać, cały czas się wypycha, nawet wczoraj udało mi się go nagrać :)

Carolq, Nacia, Poli9106, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/275e71dca682.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a51a22954744.jpg
    32 TYDZIEŃ 112 cm (już brzuszek nie rośnie w zastraszającym tempie☺)

Nacia, katarzyna_d, Carolq, Baronowa_83, pasia27, klaudia1534, monilia84, SShape lubią tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Czesc dziewczyny! U mnie maly chyba cos nawywijal w nocy bo mnie zebra bola z lewej strony.. oby sie w koncu obrocil glowka w dol ;)

A powiem wam ze mi tez strasznie szybko czas leci jak juz ta 3 na przodzie jest.. termin mam na polowe maja ale maz sie smieje ze urodze 20 kwietnia bo on ma wtedy urodziny :D ale watpie bo to by bylo troche za wczesnie :)
    Necia mój ma urodziny 21 kwietnia☺i tez się śmieje ze bedzie miał prezent.tak czy siak będą dwa byczki w domu-jak ja to zniose☺☺☺

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma 11.kwietnia urodziny więc też liczy ze moze cos sie uda koło tej daty:)ja mam w pasie 100 cm

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Hej dziewczynki.Wczoraj wściekła się nie na zarty-zanioslam koleżance zwolnienie żeby podrzucił do pracy,a tu newsy w stylu że chodzą ciuchy że już na to stanowisko nie wrócę itd-fakt że mówiły to inne dziewczyny a nie mój przełożony ale ziarenko niepokoju zostało zasiane i już się martwię. Szybko nie wrócę to fakt bo chce iść na roczny macierzyński ale już się martwię na zapas.Cholera muszę przestać o tym myśleć bo znowu się denerwuje.

Witam, Justyś no ja tez się dowiedziałam ze od Lipca nie przedłużają umowy ze mną !!! A wiec załamka byla niezła!! Jakos to przełknęłam...

Jeszcze dzwonić będą za mną:P mąż mi tak powiedział :P

A ty się nie martw ma zapas !!! Co ma być to będzie!! Myśl o sobie i o dzieciaczku <3

Carolq lubi tę wiadomość

‹‹ 1396 1397 1398 1399 1400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ