Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Poli9106 wrote:Co ile robicie morfologie krwi?bo nie wiem czy powtórzyć na pon ostatnia miałam 2 marca,a teraz wizyty mam co 2 tyg
Mecze się z bolem żołądka aż mnie na wymioty bierze,nie wiem czy to az tak macica moze uciskac
ja do tej pory miałam robić co 2 m-ce ale nie wiem jak to będzie jak zacznę częściej wizytować -
nick nieaktualny
-
gbs pobiera sie z pochwy i ok odbytu. znaczy posiew z pochwy - logiczne, a ok odbytu - posiewowka okreznym ruchem przy ujsciu odbytnicy[po prostu wokol dupki maznie] ale tez slyszalam, ze nie wszyscy biora gbs z obu okolic, ze wlasnie czesc robi tylko z pochwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaguchaaa wrote:gbs pobiera sie z pochwy i ok odbytu. znaczy posiew z pochwy - logiczne, a ok odbytu - posiewowka okreznym ruchem przy ujsciu odbytnicy[po prostu wokol dupki maznie] ale tez slyszalam, ze nie wszyscy biora gbs z obu okolic, ze wlasnie czesc robi tylko z pochwy
mnie się zrobiły w ciąży 3 okropne hemoroidy to ciekawe jak mi to pobiora?
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny ,
Ja dzis miałam zaganiany dzien na wieczor jeszcze znajomi jako klienci i dopiero skończyłamkurczę ale Ama sie nie odzywała praktycznie cały dzien
tez tak Macie ?
Może leniwy dzień ma ? Albo ty za bardzo zagoniona i nie zwracalas uwagi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOddycham przepona troszkę pomogło
jakieś stukania czuje ale o wiele mniej wyraźne i bardziej takie napinanie brzucha
ech nie wiem moze jakos sie inaczej obróciła plecami czy cos i mniej czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 23:05
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny ,
Ja dzis miałam zaganiany dzien na wieczor jeszcze znajomi jako klienci i dopiero skończyłamkurczę ale Ama sie nie odzywała praktycznie cały dzien
tez tak Macie ?
tez dzisiaj troche spraw zalatwialam i nelka moze z raz sie ruszyla tak porzadnie a takto cisza -
nick nieaktualnyKurczę Malva czy to normalne ze te Maluchy tak cicho siedzą
maź mnie jeszcze zaczol schizowac bo powiedział jak szukaliśmy sposobu by ja pobudzić ze wyczytał ze sie przygotowuje do porodu i dlatego śpi bo zbiera siły
no kurde mam nadzieje ze pozbiera je jeszcze z 6 tygodni a nie
jeszcze mnie tylko nastraszył
-
Carolq wrote:Kurczę Malva czy to normalne ze te Maluchy tak cicho siedzą
maź mnie jeszcze zaczol schizowac bo powiedział jak szukaliśmy sposobu by ja pobudzić ze wyczytał ze sie przygotowuje do porodu i dlatego śpi bo zbiera siły
no kurde mam nadzieje ze pozbiera je jeszcze z 6 tygodni a nie
jeszcze mnie tylko nastraszył
No niieee, senny dzien miała po prostu, ja czasem jak duzo chodze albo sie czyms zajmuje to albo nie zwracam uwagi albo nie czuje. Maluchy mają ciche dni gdy się zbierają do porodu w terminie a nie przed, przedterminowe porody nie mają takich samych zwiastunów jak terminowe (jesli chodzi o zmiane zachowania dziecka).Carolq lubi tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Poli9106 wrote:Jeny czy wy też cierpicie na.bezsenność?przysnelam na 3 h i koniec mala tak mi wszystko ugniata,ze nie da się lezec,siedze i mysle jeszcze czuje ze trochę spuchlam pewnie od tego nadmiaru wody
Ja mam takie noce ze się obudze i ze 3 h nie śpię całe szczęście maks 2 razy w tygodniu.
tola2014 lubi tę wiadomość